Skip to main content

Mensen met jonge kinderen die op vakantie gaan in een vakantiehuisje in Limburg vinden het vaak fijn als het vakantiehuis is omheind met een hek. Dan hoeven zij zich geen zorgen te maken over het feit dat de kids weglopen en eventueel in gevaarlijke situaties terecht komen zoals het verkeer of vijvers. Ook als de hond mee op vakantie gaat, is het uitermate fijn om een vakantiehuisje te boeken/huren dat over een tuinomheining beschikt. Op deze kan de viervoeter ook niet weglopen of ontsnappen. Hieronder vind je het lijstje van de top 5 vakantiehuisjes van Limburg met tuinomheining!

  1. Vakantiepark Weerterbergen

Vakantiepark Weerterbergen bezit verschillende vakantiehuisjes die in het bezit zijn van tuinen die omheind zijn. Vakantiepark Weerterbergen bevindt zich in het prachtige Weert. Weert is een mooie stad in midden van Limburg. Weert beschikt over schittende bezienswaardigheden die het bezoeken meer dan waard zijn. Dan moet je denken aan kerken, kloosters, kapellen, windmolens, monumenten en musea. Interessante kerken om te bezoeken in Weert zijn onder andere de Sint-Martinuskerk, Bethelkerk, Sint-Jozefkerk, Sint-Hiëronymus & Sint-Antoniuskerk, Fatimakerk, Sint-Mattiaskerk, Sint-Odakerk, Sint-Franciscuskerk, Goede Herderkerk en de Verrezen Christuskerk.

  1. Vakantiepark Klein Vink

Vakantiepark Klein Vink bezit diverse vakantiehuisjes die in het bezit zijn van tuinen die omheind zijn. Vakantiepark Klein Vink is gesitueerd in het noorden van Limburg, in het plaatsje Arcen. In de omgeving van Arcen bevinden zich prachtige natuurgebieden. Dan moet je denken aan de Walbeckerheide en de Dorperheide, Uvelderheide, Uvelderbos en de Leermarkse Heide. De Dorperheide ligt op een hoogte van twintig meter en is daarmee een stuk lager dan de omliggende gebieden. De Dorperheide vormt een aantrekkelijke habitat voor tal van diersoorten zoals de heidelibel, tafeleend, smient, wilde eend, wintertaling, ruggestreeppad, rietgors en oeverzwaluw. Natuurliefhebbers komen dus helemaal aan hun trekken in de buurt van Arcen.

  1. Vakantiepark Buitenhof De Leistert

Vakantiepark Buitenhof De Leistert bezit verschillende vakantiehuisjes die in het bezit zijn van tuinen die omheind zijn. Vakantiepark Buitenhof De Leistert bevindt zich in het midden van Limburg in het plaatsje Roggel. Als je in Roggel bent, is het zeer de moeite waard om een bezoekje te brengen aan de Sint-Petrus molen. Deze korenmolen dateert uit het jaar 1901 en werd onder andere in het jaar 1975 grondig gerestaureerd.

  1. Vakantiepark Resort Limburg

Vakantiepark Resort Limburg bezit verschillende vakantiehuisjes die in het bezit zijn van tuinen die omheind zijn. In het schitterende Limburgse plaatsje Susteren bevindt zich Resort Limburg. Susteren is ingebed in een zeer fraai landschap. Het plaatsje ligt op een hoogte van 31 meter. In de omgeving van Susteren bevinden zich verschillende natuurgebieden zoals het IJzerenbos, ’t Hout, Taterbos en het Korbusch.  In deze natuurgebieden kun je fantastische wandel- en fietstochten maken!

  1. Bungalowpark de Riethorst

Bungalowpark de Riethorst bezit verschillende vakantiehuisjes die in het bezit zijn van tuinen die omheind zijn. Bungalowpark de Riethorst bevindt zich in het plaatsje Plasmolen; in het noorden van de provincie Limburg. Plasmolen ligt op steenworp afstand van Nijmegen; de oudste stad van Nederland. Het behoeft nauwelijks betoog dat het erg leuk is om tijdens je vakantie op Bungalowpark de Riethorst een bezoekje te brengen aan Nijmegen!

Bijzondere accommodaties

Ben jij op zoek naar een bijzondere accommodatie? Dan is bijzondere-accommodaties.nl dé aangewezen plek om een originele overnachting te vinden! Bijzondere accommodaties zijn onder andere te vinden aan de kustop het waterin het bosop het platteland en in de stad. Overnachten in een tipi, iglo, vliegtuig, hobbitwoning of wijnvat? Jazeker, ook dat is allemaal mogelijk! Bekijk hiervoor ons overzicht van originele slaapplekken!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.