Skip to main content

Bali is een van de meest populaire bestemmingen ter wereld, dankzij het prachtige landschap, heerlijke stranden en boeiende culturele bezienswaardigheden. Maar misschien wel het beste van alles, is de oneindige keuze aan accommodaties die je hier kunt vinden. Of je nu op zoek bent naar een luxueus en intiem resort, een authentieke villa met een tropisch thema of een klein boetiek hotel, er is voor ieder wat wils. Hieronder vind je een paar voorbeelden van unieke hotels op Bali die je een bijzondere ervaring beloven.

Duurzame en eco-vriendelijke accommodaties

Wil je op een duurzame manier reizen en ben je op zoek naar een meer ecologisch verantwoorde accommodatie, dan zijn er genoeg plekken te vinden op Bali. Deze accommodaties besteden veel aandacht aan duurzaamheid. Ze hebben energiebesparende apparatuur, zonnepanelen en zelfs een eigen tuin waar ze lokale groenten verbouwen. De accommodatie zelf is gemaakt van duurzame materialen en er wordt gebruik gemaakt van zonne-energie. Dit soort accommodaties bieden je een schone, gezonde en milieuvriendelijke ervaring.

Luxe hotels

Bali is ontzettend populair en hierdoor groeien de faciliteiten op het eiland. Ook het niveau neemt toe en er zijn toeristen die op zoek zijn naar luxe. Gelukkig kent het eiland prachtige accommodaties die je verblijf tot een zeer luxueuze trip maken. Een goed voorbeeld van zo’n hotel is het Conrad Bali Resort. Zoek het hotel op en je weet direct wat we bedoelen. De mooie architectuur en het design geven het gevoel van een intieme Balinese sfeer. Ook het vega restaurant is zeker een bezoekje waard. Ook The St. Regis Bali Resort, Ayana Resort & Spa en Bulgari Hotel and Resorts zijn geliefde luxe accommodaties. Ayana Resort heeft zelfs een onderscheiding gekregen als een van de meest bijzondere hotels die de wereld kent.

Kamperen op Bali

Voor de avonturiers is een kampeervakantie op Bali een geweldige optie. Er zijn veel campings te vinden waar je kunt genieten van de prachtige natuur. Je kunt hier kamperen in de wildernis, of naar een van de meer georganiseerde campings. Je kunt zelfs kiezen voor kampeervakanties met allerlei extra’s. Ga je kamperen, zorg dat dan je goed voorbereid bent. Zorg dat je kampeerspullen bij je hebt zodat je niks tekort komt. Vanwege de hoge temperatuur op Bali is het verstandig om koeltassen mee te nemen. Koeltassen met opdruk zijn de ideale metgezel voor het koel houden van drankjes en eten. Als je op zoek bent naar koeltassen of andere tassen, kan je ze eenvoudig bestellen en laten bedrukken bij Bedrukken.nl.

Of je nu op zoek bent naar een luxe hotel, een eco-vriendelijke accommodatie of een camping; er is voor ieder wat wils op Bali. De bovenstaande hotels zijn slechts een paar voorbeelden van de vele unieke overnachtingsmogelijkheden op het eiland.

Geen blogs missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Vergeet niet je aanmelding te bevestigen via de mail in je inbox of spambox.

We sturen je geen spam! Lees ook ons privacybeleid.

Geen blogs missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Vergeet niet je aanmelding te bevestigen via de mail in je inbox of spambox.

We sturen je geen spam! Lees ook ons privacybeleid.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.