Skip to main content

Wanneer je met de camper op vakantie gaat, dan heb je natuurlijk alle vrijheid om de mooiste plekjes in Nederland, maar ook het buitenland op te zoeken. Het is daarom dus ook niet voor niets dat steeds meer mensen ervoor kiezen een camper aan te schaffen of er een te huren via het deelplatform Goboony. Juist doordat je niet gebonden bent aan een vast plek, geeft het je een extra gevoel van vrijheid, wat ervoor zorgt dat je vakantie of weekendje weg nog leuker zullen zijn. Omdat er ontzettend veel prachtige en vooral ook bijzondere plekken zijn waar je kunt overnachten, hebben we een selectie voor je gemaakt met een aantal plekken waarvan wij vinden dat deze enorm bijzonder zijn.

Weekendje naar Texel

Ben je gek op het strand en wil je een keer wat anders dan naar het strand van Scheveningen of Noordwijk? Dan is Texel de perfecte plek om naartoe te gaan met de camper. Dit Waddeneiland heeft maar liefst 30 kilometer aan prachtige zandstranden. Met de camper kun je terecht op diverse campings die direct aan het strand liggen. Je wordt wakker met het geluid van de golven en hebt binnen no time je voeten in het zand. Vergeet niet om een bezoekje te brengen aan het mooie dorpje De Koog, waar je kunt genieten van gezellige terrasjes en leuke winkeltjes. Kortom, Texel heeft alle ingrediënten voor een heerlijke vakantie.

Genieten van de natuur op de Veluwe

Voor natuurliefhebbers is de Veluwe een droombestemming. Dit uitgestrekte natuurgebied biedt tal van mogelijkheden om te wandelen, te fietsen en zelfs wild te spotten. Met de camper kun je terecht op verschillende campings midden in de natuur. Ontwaak tussen de bomen en geniet van de rust en stilte om je heen. Breng ook zeker een bezoek aan het Nationaal Park De Hoge Veluwe, waar je kunt dwalen door de prachtige bossen en oog in oog kunt komen te staan met edelherten en wilde zwijnen. Dus wil jij op een bijzondere manier genieten van de natuur? Huur hier je camper en kies uit één van de vele campers die beschikbaar zijn op dit deelplatform. Zo bepaal je niet alleen welke camper je wilt huren, maar ook voor hoelang. Ideaal dus voor wanneer je voor het eerst met de camper op vakantie gaat.

Maastricht voor de echte cultuurliefhebber

Wie denkt aan Maastricht, denkt natuurlijk ook direct aan het bekende Vrijthof waar André Rieu jaarlijks een enorme show geeft. Deze bruisende stad heeft niet alleen een rijke geschiedenis, maar biedt ook tal van interessante bezienswaardigheden. Met de camper kun je overnachten op een camping net buiten de stad, zodat je binnen no-time in het centrum bent. Het leuke aan Maastricht, is dat het geschikt is voor jong en oud en je hier niet alleen geniet van de gastvrijheid van de mensen, maar ook van de vele gezellige terrassen waar je een lekker hapje kunt eten. Dus ga je een camper huren, dan is Maastricht zeker een stad die je bezocht moet hebben als je het ons vraagt.

Lees ook: 10x bijzonder overnachten in Maastricht!

Geen blogs missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Vergeet niet je aanmelding te bevestigen via de mail in je inbox of spambox.

We sturen je geen spam! Lees ook ons privacybeleid.

Geen blogs missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Vergeet niet je aanmelding te bevestigen via de mail in je inbox of spambox.

We sturen je geen spam! Lees ook ons privacybeleid.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.