Skip to main content

Als je in een natuurhuisje (vakantiehuisje) wil gaan overnachten, is het fijn als dat natuurhuisje goede reviews (beoordelingen) heeft gehad van eerdere huurders. Natuurhuisjes kunnen op zes verschillende manieren worden gereviewd (beoordeeld): ‘slecht’, ‘aangenaam’, ‘goed’, ‘erg goed’, ‘fantastisch’ of ‘buitengewoon’. Een kleine minderheid van de natuurhuisjes wordt als ‘buitengewoon’ beoordeeld: dit zijn dus de absolute top-natuurhuisjes waarin iedereen graag vakantie wil vieren. Wij hebben 5 mooie natuurhuisjes in Nederland met buitengewone reviews op een rijtje gezet.

1. Natuurhuisje in Gelderland met buitengewone reviews

Dit natuurhuisje met buitengewone reviews ligt in Gelderland in het plaatsje Nijkerk. Het natuurhuisje is van het type b&b, telt één slaapkamer en is geschikt voor maximaal twee personen. Bij de reviews valt onder andere te lezen dat de omgeving adembenemend mooi is, dat het huisje fantastisch is ingericht en dat de omgeving voor vogelaars een paradijs is.

Natuurhuisje met zeer goede reviews in Gelderland

Natuurhuisje met goede reviews in Gelderland

Leuk feitje! De Gelderse Veluwe is met zijn oppervlakte van 92.000 hectare het grootste aaneengesloten natuurgebied van Nederland én van Europa. In de dorpjes die in en aan de randen van de Veluwe liggen, wonen ongeveer 15.000 mensen. Daarnaast brengen jaarlijks meer dan 3 miljoen toeristen een bezoek aan de Veluwe!

2. Natuurhuisje in Drenthe met buitengewone beoordelingen

Dit natuurhuisje met buitengewone beoordelingen ligt in Drenthe in het plaatsje Odoorneveen. Het natuurhuisje is van het type appartement, telt 1 slaapkamer en is geschikt voor maximaal 2 personen. Bij de reviews valt op te tekenen dat het huisje aan een prachtig meertje ligt, dat het huisje een uiterst knusse uitstraling heeft, dat de eigenaren van het huisje bevlogen en gastvrij zijn en dat het huisje luxe is.

Natuurhuisje met goede beoordelingen in Drenthe

Natuurhuisje in Drenthe met buitengewone beoordelingen

Interessant weetje! Het Drents-Friese Wold is met zijn oppervlakte 6.100 hectare het grootste natuurgebied van Drenthe. Het Drents-Friese Wold wordt jaarlijks door 500.000 toeristen bezocht.

3. Natuurhuisje in Zuid-Holland met buitengewone reviews

Dit natuurhuisje met buitengewone reviews ligt in Zuid-Holland in het kustplaatsje Hoek van Holland. Het natuurhuisje is van het type logies, telt twee slaapkamer en is geschikt voor maximaal vier personen. Bij de reviews valt onder andere te lezen dat het huisje zich op een unieke plaats bevindt, dat het huisje prachtig is ingericht en dat de omgeving betoverend mooi is.

Natuurhuisje met goede beoordelingen in Zuid-Holland

Natuurhuisje in Zuid-Holland met buitengewone reviews

Leuk feitje! In het noorden van Zuid-Holland bevinden zich de Kagerplassen. De Kagerplassen zijn in velerlei opzichten bijzonder te noemen, niet in de laatste plaats door het feit dat het het oudste watersportgebied van Nederland is. Vanuit de Kagerplassen is de watersport in ons land tot ontwikkeling gekomen!

4. Natuurhuisje in Noord-Brabant met buitengewone beoordelingen

Dit natuurhuisje met buitengewone beoordelingen ligt in Noord-Brabant in het plaatsje Klein-Zundert. Het natuurhuisje is van het type logies, telt 1 slaapkamer en is geschikt voor maximaal 2 personen. Bij de reviews valt op te tekenen dat het huisje zich in een fantastische omgeving bevindt, dat er in de omgeving veel wandel- en fietsmogelijkheden zijn en dat het huisje gezellig is ingericht.

Natuurhuisje met goede beoordelingen in Noord-Brabant

Natuurhuisje in Noord-Brabant met buitengewone beoordelingen

Interessant weetje! Om duinen te zien, hoef je niet per se naar de kust te gaan. Midden in het Brabantse land bevinden zich namelijk de Loonse en Drunense Duinen. Met een oppervlakte van 3.500 hectare wordt deze gigantische zandbak heel toepasselijk de ‘Brabantse Sahara’ genoemd!

5. Natuurhuisje in Noord-Holland met buitengewone reviews

Dit natuurhuisje met buitengewone reviews ligt in Noord-Holland in het plaatsje Vinkeveen. Het natuurhuisje is van het type vakantiehuis, telt één slaapkamer en is geschikt voor maximaal twee personen. Bij de reviews valt onder andere te lezen dat het huisje smaakvol is ingericht, dat je heerlijk vanaf de steiger het water kan inspringen en dat het huisje in een fijne stille omgeving is gesitueerd.

Natuurhuisje met zeer goede reviews in Noord-Holland

Natuurhuisje in Noord-Holland met buitengewone reviews

Leuk feitje! Het Noord-Hollandse Waddeneiland Texel is met een oppervlakte van 46.000 hectare het grootste Waddeneiland. Geen enkel ander Nederlands, Duits of Deens Waddeneiland is groter. Op Texel wonen 13.800 mensen. Het Duitse Waddeneiland Sylt is qua oppervlakte kleiner dan Texel, maar telt wel meer inwoners, namelijk 21.000!

Geen blogs missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Vergeet niet je aanmelding te bevestigen via de mail in je inbox of spambox.

We sturen je geen spam! Lees ook ons privacybeleid.

Geen blogs missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Vergeet niet je aanmelding te bevestigen via de mail in je inbox of spambox.

We sturen je geen spam! Lees ook ons privacybeleid.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.