Skip to main content

Wil jij een keer een bijzondere vakantie ervaring in Nederland? Kies dan voor een overnachting in een Tiny House! Tiny Houses zie je steeds meer terug komen in Nederland en dat is niet zonder reden. Tiny Houses zijn een ervaring opzich: de kleine ruimtes zijn soms even wennen maar aan het einde is bijna iedereen verkocht. De gezelligheid is een van de redenen dat ze zo geliefd zijn. Ben jij benieuwd naar de verschillende voordelen van een Tiny House? Lees dan snel verder.

Gezelligheid

Een Tiny House staat garant voor een gezellig huisje. Tiny Houses worden eigenlijk altijd knus ingericht. In het begin is de kleine ruimte wel even wennen, maar vaak vinden mensen al vrij snel hun draai in de knusse ruimtes.

Back to basic

Omdat de ruimte zo klein is, staan ze niet vol met allemaal huishoudelijke apparaten. Vaak kun je voor even terug naar de basics. In een Tiny House heb je immers geen ruimte voor een bad, wasmachine, afwasmachine etc. Misschien even wennen, maar vaak blijkt dat het vakantiegangers juist rust geeft. Een weekje de afwas met de hand wassen is een kleine moeite.

Duurzaam

Tiny Houses zijn een relatief nieuw begrip. De vakantiehuisjes staan er dan ook nog niet zo heel erg lang en zijn vaak duurzaam gebouwd. Ook hebben deze mini huisjes minder huishoudelijke apparaten, hier is immers geen plek voor in de kleine ruimtes. De goed geïsoleerde ruimtes hebben ook weinig nodig om goed op temperatuur te komen. Een erg duurzame keuze dus! Zo kun jij toch op vakantie en tegelijkertijd je ecologische voetafdruk klein houden.

De natuur in

Veel Tiny Houses staan in mooie natuuromgevingen. Op de Veluwe, aan zee, midden in het bos: ze zijn bijna overal te vinden. Wil jij graag uitwaaien aan zee, of juist genieten van een heerlijke overnachting in het bos? In bijna alle omgevingen is wel een geschikte Tiny House te vinden.

Ultiem genieten

De kleine ruimte zorgt er vaak voor dat jij juist goed kan genieten. Het schoonhouden van jouw vakantiehuisje kost minder tijd, de ruimte is immer kleiner. Ook zijn mensen geneigd om minder spullen mee te nemen als ze naar een Tiny House gaan vanwege de kleine ruimte. Ideaal, zo hoef jij niet meerdere koffers langs voor jij dat ene item hebt gevonden wat je zoekt.

Deze blog vind je misschien ook interessant: 10x tiny house huren in Nederland!

Geen blogs missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Vergeet niet je aanmelding te bevestigen via de mail in je inbox of spambox.

We sturen je geen spam! Lees ook ons privacybeleid.

Geen blogs missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Vergeet niet je aanmelding te bevestigen via de mail in je inbox of spambox.

We sturen je geen spam! Lees ook ons privacybeleid.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.