Skip to main content

Veel mensen vinden het prettig om ver weg van de drukte vakantie te vieren: zeker in deze coronatijd. Het is daarom niet zo verwonderlijk dat ‘rustig gelegen vakantiehuisjes’, ’natuurhuisjes’ en ‘vakantiehuisjes in the middle of nowhere’ flink in de belangstelling zijn komen te staan in alle Nederlandse provincies waaronder Gelderland. Doorgaans is bij deze huisjes een verblijf mogelijk zonder contact met de verhuurders of andere mensen te hebben.

Wij hebben 5 rustig gelegen vakantiehuisjes in Gelderland die je kunt huren op een rijtje gezet!

Lees ook: Afgelegen huisje huren in Nederland: 20 tips!

1. Rustig gelegen vakantiehuisje in Gelderland in Hulshorst

Dit rustig gelegen vakantiehuisje bevindt zich in Hulshorst in de provincie Gelderland. Hulshorst behoort tot de gemeente Nunspeet. Het vrijstaande vakantiehuisje ligt midden in de natuur, telt 2 slaapkamers en is geschikt voor maximaal 4 personen. Contactloos verblijf is mogelijk, honden zijn welkom, er is internettoegang (WiFi) en de reviews zijn buitengewoon op basis van meer dan 100 beoordelingen.

  • Beschrijving huisje: Het vakantiehuisje heeft een knusse uitstraling en is van alle gemakken voorzien. De aanwezige houtkachel is sfeerverhogend.
  • Omgeving huisje: Het vakantiehuisje ligt midden op de Veluwe: hét natuurgebied van ons land. Erg leuk om al wandelend of fietsend te gaan verkennen.
Rustig vakantiehuisje gelderland

Rustig gelegen vakantiehuisje in Gelderland in Hulshorst

Leuk feitje: Met een oppervlakte van ruim 5.000 km2 is Gelderland de grootste provincie van Nederland!

Vakantieparken in Gelderland

Tip! Vakantieparken in Gelderland

In Gelderland zijn volop mooie, rustige vakantieparken te vinden. Bekijk eens de volgende aanbieders:

2. Rustig gelegen tiny house in Gelderland in Rha

Dit rustig gelegen huisje bevindt zich in Rha in de provincie Gelderland. Rha behoort tot de gemeente Bronckhorst. Het vrijstaande tiny house ligt op een erf, telt 1 slaapkamer en is geschikt voor maximaal 2 personen. Contactloos verblijf is mogelijk, er is internettoegang (WiFi) en de reviews zijn buitengewoon op basis van meer dan 50 beoordelingen.

  • Beschrijving tiny house: Het tiny house beschikt over veel luxe zoals een sauna en hottub. Verder is het mini-huisje goed geïsoleerd en is uitgerust met een goede verwarming.
  • Omgeving tiny house: Het mini-huisje vormt een prima vertrekpunt om de IJsselvalei  te gaan ontdekken: te voet of met de fiets.
Rustig gelegen vakantiehuisje

Rustig gelegen tiny house in Gelderland in Rha

Interessant weetje: Gelderland herbergt het grootste natuurpark van Nederland én van Europa: de Veluwe met een oppervlakte van meer dan 100.000 hectare!

3. Rustig vakantiehuisje in Gelderland in Geesteren

Dit rustig en landelijk gelegen vakantiehuisje bevindt zich in Geesteren in de provincie Gelderland. Geesteren behoort tot de gemeente Berkelland. Het vrijstaande vakantiehuis ligt op een erf, telt 1 slaapkamer en is geschikt voor maximaal 2 personen. Contactloos verblijf is mogelijk, er is internettoegang (WiFi) en de reviews zijn buitengewoon op basis van meer dan 20 beoordelingen.

  • Beschrijving huisje: Het huisje bezit alle denkbare faciliteiten zoals een overdekt terras, moderne magnetron en robuuste barbecue.
  • Omgeving huisje: Het huisje wordt omringd door weilanden en bossen. Dit gebied kan ontgonnen worden met de gratis fietsen die bij het huisje zijn inbegrepen.
Rustig en landelijk gelegen vakantiehuisje

Rustig vakantiehuisje in Gelderland in Geesteren

Leuk feitje: Gelderland heeft drie betaald voetbalclubs binnen haar provinciegrenzen: Vitesse Arnhem, N.E.C. Nijmegen en de Graafschap Doetinchem!

4. Rustig gelegen safaritent in Gelderland in Altforst

Deze rustig gelegen safaritent bevindt zich in Altforst in de provincie Gelderland. Altforst behoort tot de gemeente West Maas en Waal. De vrijstaande safaritent ligt op een kleinschalig vakantiepark, telt 3 slaapkamers en is geschikt voor maximaal 6 personen. Honden zijn welkom, er is internettoegang (WiFi) en de reviews zijn buitengewoon op basis van meer dan 10 beoordelingen.

  • Beschrijving safaritent: De safaritent is luxe ingericht met zelfs een afwasmachine en hemelbed.
  • Omgeving safaritent: De safaritent ligt centraal in het Land van Maas en Waal. Dit door Boudewijn de Groot bezongen landschap is van een ongekende schoonheid.
Rustig gelegen safaritent

Rustig gelegen safaritent in Gelderland in Altforst

Interessant weetje: Arnhem is de hoofdstad van Gelderland. Maar het is niet de stad met de meeste inwoners van Gelderland. Het moet daarin Nijmegen en Apeldoorn voor zich dulden!

5. Rustig natuurhuisje in Gelderland in Voorst

Dit rustig gelegen natuurhuisje bevindt zich in Voorst in de provincie Gelderland. Het vrijstaande natuurhuisje ligt op een erf, telt 3 slaapkamers en is geschikt voor maximaal 6 personen. Contactloos verblijf is mogelijk, honden zijn welkom, er is internettoegang (WiFi) en de reviews zijn buitengewoon op basis van meer dan 15 beoordelingen.

  • Beschrijving natuurhuisje: In het natuurhuisje zul je elkaar niet zo snel voor de voeten lopen: het is namelijk groot, maar ook zeer knus. Je voelt je er direct thuis.
  • Omgeving natuurhuisje: De Gelderse Achterhoek is één van de mooiste regio’s van Nederland: qua natuur, maar ook qua cultuur.
Rustig gelegen natuurhuisje

Rustig natuurhuisje in Gelderland in Voorst

Leuk feitje: Het Kröller-Müller Museum is het bekendste Gelderse museum: liefhebbers van onder andere Vincent van Gogh komen hier helemaal aan hun trekken!

Deze blog vind je misschien ook leuk: 10x de leukste campings in de Achterhoek

Geen blogs missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Vergeet niet je aanmelding te bevestigen via de mail in je inbox of spambox.

We sturen je geen spam! Lees ook ons privacybeleid.

Geen blogs missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Vergeet niet je aanmelding te bevestigen via de mail in je inbox of spambox.

We sturen je geen spam! Lees ook ons privacybeleid.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.