Skip to main content

Voor mensen die niet roken, is het heel vervelend om op een camping te verblijven waar roken is toegestaan. Als je niet gewend bent om te roken, is het niet fijn om sigarettenlucht te moeten inademen. Bovendien is het heel erg ongezond; dat is ondertussen wel duidelijk. Gelukkig is het tegenwoordig op de meeste campings verboden om een sigaret op te steken. Hieronder vind je het lijstje van de top 5 campings van Nederland waar roken verboden is!

5. Roompot Beach Resort

In de provincie Zeeland in het plaatsje Kamperland bevindt zich het Roompot Beach Resort; een vakantiepark en camping. Op de camping van het Roompot Beach Resort is het verboden om te roken. Als je op vakantie bent in Zeeland is het erg interessant om een bezoekje te brengen aan de wereldberoemde Deltawerken. De Deltawerken zijn uitgevoerd om de provincies Zeeland, Zuid-Holland (het zuidelijke deel) en Noord-Brabant (het zuidelijke deel) te beschermen tegen hoog water. Het was een megaklus om de Deltawerken te voltooien; het duurde tientallen jaren!

4. De Katjeskelder

In de provincie Brabant in het plaatsje Oosterhout bevindt zich De Katjeskelder; een vakantiepark en camping. Op de camping van De Katjeskelder is het verboden om te roken. Als je op vakantie bent in Oosterhout is het zeer de moeite waard om een bezoekje te brengen aan Speelgoedmuseum ‘Op Stelten’. Het museum staat ook bekend onder twee andere namen: Speelgoed- en Carnavalsmuseum ‘Op Stelten’ en Speelgoedmuseum Oosterhout. In Speelgoedmuseum ‘Op Stelten kun je jezelf vergapen aan onder andere optisch speelgoed, speelgoedautootjes, meccanodozen, stokpaarden, spelletjes, poppenhuizen en poppen.

3. Hof Domburg

In de provincie Zeeland in het plaatsje Domburg bevindt zich Hof Domburg; een vakantiepark en camping. Op de camping van Hof Domburg is het verboden om te roken. Als je op vakantie bent in Zeeland is het erg interessant om een bezoekje te brengen aan Middelburg; de hoofdstad van Zeeland. Middelburg kent een rijke geschiedenis. Helaas hebben de gevechthandelingen die plaatsvonden in Middelburg gedurende de Tweede Wereldoorlog veel monumentale gebouwen verwoest, laat onverlet dat er nog heel veel historische panden de dans zijn ontsprongen en het bezoeken meer dan waard zijn.

2. Klein Vink

In de provincie Limburg in het plaatsje Arcen bevindt zich Klein Vink; een vakantiepark en camping. Op de camping van Klein Vink is het verboden om te roken. Als je op vakantie bent in Limburg is het erg interessant om een bezoekje te brengen aan Maastricht; de hoofdstad van Limburg. Maastricht is een oude stad; er wonen al meer dan tweeduizend jaar ononderbroken mensen. De stad ademt een Bourgondische leefwijze en is daardoor erg populair onder toeristen!

1. Vakantiepark Hunzedal

In de provincie Drenthe in het plaatsje Borger bevindt zich Vakantiepark Hunzedal; een vakantiepark en camping. Op de camping van Vakantiepark Hunzedal is het verboden om te roken. Als je op vakantie bent in Drenthe is het erg interessant om een bezoekje te brengen aan één van de Hunebedden; hét symbool van Drenthe. In Nederland zijn er tweeënvijftig hunebedden bewaard gebleven; het leeuwendeel van deze prehistorische grafkamers bevindt zich in Drenthe!

Bijzondere overnachtingen

Ben jij op zoek naar een bijzondere accommodatie? Dan is bijzondere-accommodaties.nl dé aangewezen plek om jouw originele slaapplek te vinden! Bijzondere accommodaties zijn onder andere te vinden aan de kust, op het water, in het bos, op het platteland en in de stad. Overnachten in een tipi, iglo, vliegtuig, hobbitwoning of wijnvat? Jazeker, ook dat is allemaal mogelijk! Bekijk hiervoor ons overzicht van originele slaapplekken!

Geen blogs missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Vergeet niet je aanmelding te bevestigen via de mail in je inbox of spambox.

We sturen je geen spam! Lees ook ons privacybeleid.

Geen blogs missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Vergeet niet je aanmelding te bevestigen via de mail in je inbox of spambox.

We sturen je geen spam! Lees ook ons privacybeleid.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.