Skip to main content

Als er een airtrampoline op de camping aanwezig is, is dat voor kinderen helemaal te gek; zij gaan dan volledig uit hun dak! Het trampolinespringen lijkt een spelletje, maar vergis je niet, het is óók een olympische sport. Het is fijn dat er verschillende vormen van vermaak op de camping zijn waardoor de kids zich kunnen vermaken. Het leeuwendeel van de kinderen vindt het super als er een trampoline op de camping aanwezig is. Hieronder vind je het lijstje van de top 5 campings van Nederland met airtrampoline!

5. Molecaten Park ’t Hout

Molecaten Park ’t Hout is een camping/vakantiepark in het plaatsje Bakkeveen dat in het bezit is van een airtrampoline. Bakkeveen ligt in de provincie Friesland en ressorteert onder de gemeente Opsterland. Op steenworp afstand van Bakkeveen bevindt zich Drachten. In Drachten is het zeer de moeite waard om een bezoekje te brengen aan Museum Drachten. Museum Drachten wordt ook wel Museum Dr8888 genoemd en organiseert eens per jaar een grote tentoonstelling. Daarnaast worden er gedurende het jaar ook kleinere tentoonstellingen in het museum georganiseerd.

4. Molecaten Het Landschap

Molecaten Park Het Landschap is een camping/vakantiepark in het plaatsje Wateren dat in het bezit is van een airtrampoline. Bakkeveen ligt in de provincie Drenthe en ressorteert onder de gemeente Westerveld. Als je in Drenthe op vakantie bent, moet je uiteraard hunebedden bezocht hebben. In Westerveld zijn de hunebedden D52, D53 en D54 te bekijken, daarnaast kun je in de omgeving van Westerveld tientallen grafheuvels bezoeken. Bovendien is de omgeving van de camping gezegend met twee nationale parken: Nationaal Park Dwingelderveld en Nationaal Park Drents-Friese Wold; natuurliefhebbers komen er dus helemaal aan hun trekken!

3. Molecaten Park Kuierpad

Molecaten Park Kuierpad is een camping/vakantiepark in het plaatsje Wezuperbrug dat in het bezit is van een airtrampoline. Bakkeveen ligt in de provincie Drenthe en ressorteert onder de gemeente Coevorden. Coevorden telt tal van interessante bezienswaardigheden zoals het Kasteel van Coevorden, Ganzen Geesje, Hervormde kerk uit 1645, Korenmolen De Arend, Museummolen Jan Pol, Oranjebank, Schans De Katshaar, Stedelijk Museum, Ellert en Brammertmuseum, Theater Hofpoort, Van Heutszpark, Watertoren en Plopsa Indoor Coevorm. Kortom; je kunt jezelf prima vermaken in Coevorden.

2. Molecaten Park De Agnietenberg

Molecaten Park De Agnietenberg is een camping/vakantiepark in het plaatsje Zwolle dat in het bezit is een airtrampoline. Zwolle ligt in Overijssel en is zelfs de hoofdstad van genoemde provincie. Zwolle is een prachtige stad met een intrigerende geschiedenis. Het aantal bezienswaardigheden is oneindig groot. Zo kun je je er vergapen aan burgerlijke architectuur, religieuze architectuur, verdedigingswerken, molens en bruggen. Ooit was Zwolle in het bezit val ontelbaar veel klassieke molens; daar zijn er nog maar twee van overgebleven: Molen De Passiebloem en de Windesheimer molen.

1. Molecaten Park De Leemkulle

Molecaten Park De Leemkulle is een camping/vakantiepark in het plaatsje Hattum dat in het bezit is van een airtrampoline. Hattum ligt in de provincie Gelderland en is zeker de moeite waard om te bezoeken. Zo kun je een kijkje gaan nemen in één van drie musea die het stadje rijk is: Anton Pieck Museum, Voerman Museum Hattum en het Bakkermuseum. Daarnaast loont het om de Dijkpoort en molen De Fortuin te gaan bezoeken!

Originele overnachtingen

Ben jij op zoek naar een bijzondere overnachting? Dan is bijzondere-accommodaties.nl dé aangewezen plek om jouw originele slaapplek te vinden! Bijzondere accommodaties zijn onder andere te vinden aan de kust, op het water, in het bos, op het platteland en in de stad. Overnachten in een tipi, iglo, vliegtuig, hobbitwoning of wijnvat? Jazeker, ook dat is allemaal mogelijk! Bekijk hiervoor ons overzicht van originele slaapplekken!

 

 

Geen blogs missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Vergeet niet je aanmelding te bevestigen via de mail in je inbox of spambox.

We sturen je geen spam! Lees ook ons privacybeleid.

Geen blogs missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Vergeet niet je aanmelding te bevestigen via de mail in je inbox of spambox.

We sturen je geen spam! Lees ook ons privacybeleid.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.