Skip to main content

Veel mensen vinden het erg prettig om hun vakantie te vieren op een camping, om te gaan kamperen dus. Er bestaan heel veel verschillende manieren om te kamperen. Je kunt een tentje opzetten of in een caravan kruipen. Wat ook een interessante optie is, is om een stacaravan te huren. Tegenwoordig is het mogelijk om een hele luxe stacaravan te huren. Deze stacaravans zijn in het bezit van alle denkbare voorzieningen. Dan moet je denken aan: keuken met gasstel, ruime zithoeken, opbergruimte, toilet en douche. Hieronder vind je het lijstje van de top 5 campings van Nederland met stacaravans.

1. Camping de Noetselerberg

Camping de Noetselerberg is een schitterende camping in de Overijsselse plaats Nijverdal. Op Camping de Noetselerberg is het mogelijk om een stacaravan te huren. Nijverdal ressorteert onder de gemeente Hellendoorn. Het plaatsje Hellendoorn is uiteraard bekend geworden door de aanwezigheid van het Avonturenpark Hellendoorn. Dit park opende haar deuren in 1936 en is heden ten dage in het bezit van vijfendertig verschillende attracties waaronder drie achtbanen, vier waterattracties en één darkride. Als je op Camping de Noetselerberg verblijft, is het natuurlijk fantastisch om een dagje Avonturenpark Hellendoorn te doen; kinderen vinden dat helemaal geweldig!

2. Camping de Zandhegge

Camping de Zandhegge is een mooie camping in het Gelderse plaatsje Emst. Op Camping de Zandhegge is het mogelijk om een stacaravan te huren. Emst ressorteert onder de gemeente Epe en telt ruim drieduizend inwoners. In Emst is het zeer de moeite waard om de molen aldaar te bezoeken. Het is een zeer oude molen die het Vossenbroek bemaalde. Op deze manier werd het overtollige water uit de Grift overgeslagen.

3. Camping Ackerstate

Camping Ackerstate is een fraaie camping in de Gelderse plaatsje Voorthuizen. Op Camping Ackerstate is het mogelijk om een stacaravan te huren. Voorthuizen ressorteert onder de gemeente Barneveld en telt ruim tienduizend inwoners. Voorthuizen is gezegend met een fantastisch recreatiegebied: Zeumeren! Dit recreatiegebied ontstond door zandwinning van het Zeumerse gat. Overigens wordt hier nog steeds zand gewonnen. Ieder jaar worden er verschillende evenementen georganiseerd bij recreatiegebied Voorthuizen. Dan moet je denken aan de oudjaarsduik, dancefestival Sunbeat en het Gelderpop-festival.

4. Camping ’n Kaps

Camping ’n Kaps is een aantrekkelijke camping in de Overijsselse plaats Tubbergen. Op Camping ’n Kaps is het mogelijk om een stacaravan te huren. De gemeente Tubbergen grenst aan de Duitse gemeente Uelsen. Eén van de plaatsjes van de gemeente Tubbergen is Tubbergen. Er bestaat nog geen consensus over de naam Tubbergen; sommige mensen denken dat het ‘tussen de bergen’ betekent.

5. Camping De Heldense Bossen

Camping De Heldense Bossen is een leuke camping in de Limburgse plaats Helden. Op Camping De Heldense Bossen is het mogelijk om een stacaravan te huren. Helden ressorteert onder de gemeente Peel en Maas. In Helden wordt een fraai dialect gesproken; het Heldens. Helden is gezegend met fantastische bezienswaardigheden zoals de Sint-Lambertuskerk. Deze kerk stamt uit het jaar 1230. Door de eeuwen heen is de Sint-Lambertuskerk vaak verbouwd en vertimmerd. Het is zeer de moeite waard om deze kerk te gaan bekijken en bezoeken!

Originele overnachtingen

Ben jij op zoek naar een bijzondere overnachting? Dan is bijzondere-accommodaties.nl dé aangewezen plek om jouw originele slaapplek te vinden! Bijzondere accommodaties zijn onder andere te vinden aan de kust, op het water, in het bos, op het platteland en in de stad. Overnachten in een tipi, iglo, vliegtuig, hobbitwoning of wijnvat? Jazeker, ook dat is allemaal mogelijk! Bekijk hiervoor ons overzicht van originele slaapplekken!

Geen blogs missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Vergeet niet je aanmelding te bevestigen via de mail in je inbox of spambox.

We sturen je geen spam! Lees ook ons privacybeleid.

Geen blogs missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Vergeet niet je aanmelding te bevestigen via de mail in je inbox of spambox.

We sturen je geen spam! Lees ook ons privacybeleid.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.