Skip to main content

Cuba is een fantastische Caribische bestemming! Tegenwoordig is de keuze uit hotels & resorts op het zonovergoten eiland groot en zal de komende jaren alleen maar groter worden. Het toerisme op Cuba zit namelijk in de lift; de verwachting is dat steeds meer Amerikanen en Europeanen hun vakantie op het Bovenwindse Eiland gaan vieren! Als je voornemens bent om een hotel & resort op Cuba te boeken, is het wel zo leuk om een bijzonder hotel & resort te boeken. TUI is een reisaanbieder die bijzondere hotels & resorts op Cuba aanbiedt. Hieronder vind je het lijstje van de top 5 bijzondere hotels & resorts op Cuba!

5. Sol Palmeras

Sol Palmeras is een prachtig vier sterren all inclusive hotel & resort in de Cubaanse badplaats Varadero. De gasten van deze super-accommodatie komen helemaal niets te kort; zij worden op hun wenken bediend. Bij Sol Palmeras heb je de keuze uit fantastische bungalows of prachtige hotelkamers. Het personeel van dit resort is prima op de hoogte van interessante dingen die je kunt ondernemen in de omgeving van Varadero. Het is derhalve zeer de moeite waard om af en toe het resort te verlaten om wat meer van Cuba te zien en te ontdekken; het eiland is gezegend met een fantastische cultuur en natuur!

4. Be Live Experience Tuxpan

Be Live Experience Tuxpan is een schitterend twee sterren all inclusive hotel & resort  in de Cubaanse badplaats Varadero. Als je hier je vakantie viert, heb je een geweldige tijd. Deze droomaccommodatie bevindt zich aan het mooiste strand van Cuba! Ook watersporters komen helemaal aan hun trekken bij Be Live Experience Tuxpan: lekker zwemmen, zeilen of snorkelen in de Caribische Zee of ronddobberen in het subtropische zwembad.

3. Brisas Guardalavaca

Brisas Guardalavaca is een waanzinnig drie sterren all inclusive hotel & resort in het oosten van Cuba in de badplaats Guardalavaca. Bij Brisas Guardalavaca kun je kiezen tussen enerzijds hotelkamers en anderzijds bungalows. Toeristen die voor de ultieme rust gaan, komen in de bungalows helemaal aan hun trekken. Het eten in dit resort is van een zeer hoge kwaliteit; echt smullen dus!

2. Club Amigo Altantico

Club Amigo Altantico is een indrukwekkend drie sterren all inclusive hotel & resort aan de oostkant van Cuba in de badplaats Guardalavaca. Deze accommodatie is enorm populair onder Nederlanders hetgeen wel verklaarbaar is; het is namelijk een geweldig hotel & resort. Guardalavaca is een mooie badplaats waar van alles is te doen. Het is leuk om hier de authentieke Cubaanse sfeer op te snuiven en kennis te maken met de Cubaanse keuken.

1. Iberostar Bella Vista

Iberostar Bella Vista is uitmuntend vijf sterren all inclusive hotel & resort in de Cubaanse badplaats Varadero. Deze absolute top-accommodatie ligt direct aan een parelwit strand. Het is een feest om op dit strand te mogen vertoeven: lekker zwemmen in het warme oceaanwater of je huidje bruinen in het poederachtige strandzand; het geluk kan niet op! Op het resort bevindt zich bovendien een echt waterpark voor de kids; zij zullen ’s ochtends met het grootste gemak uit hun bedjes veren om vertier te zoeken in dit waterpark!

Bijzondere overnachtingen

Ben jij op zoek naar een bijzondere overnachting? Dan is bijzondere-accommodaties.nl dé aangewezen plek om jouw originele slaapplek te vinden! Bijzondere accommodaties zijn onder andere te vinden aan de kust, op het water, in het bos, op het platteland en in de stad. Overnachten in een tipi, iglo, vliegtuig, hobbitwoning of wijnvat? Jazeker, ook dat is allemaal mogelijk! Bekijk hiervoor ons overzicht van originele slaapplekken!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.