Skip to main content

Veel mensen vinden het prettig om een vakantiehuisje te boeken/huren dat in het bezit  is van een balkon. Door een balkon is het namelijk mogelijk om een tijdje buiten te verpozen zonder dat je de verdieping van het vakantiehuisje hoeft te verlaten. Lekker even wat zonnestraaltjes oppakken. Uiteraard is ieder balkon voorzien van een balustrade waardoor het veilig is. Niet veel vakantiewoningen in de provincie Gelderland bevatten een balkon. Hieronder vind je het lijstje van de top 5 vakantiehuisjes van Gelderland met balkon!

5. Resort de Wije Werelt

Resort de Wije Werelt bevindt zich in het Gelderse plaatsje Otterlo. Op dit vakantiepark staan verschillende vakantiehuisjes die in het bezit zijn van een balkon. Otterlo is een prachtig dorpje midden op de Veluwe. Sterker nog: vlak in de buurt van Nationaal Park De Hoge Veluwe. Het is zeer de moeite waard om een bezoekje te brengen aan het Kröller-Müller Museum. Dit museum ligt in Nationaal Park De Hoge Veluwe en herbergt onder andere veel schilderijen van Vincent van Gogh. Cultuurliefhebbers komen in Otterlo helemaal aan hun trekken; zij kunnen ook een bezoekje brengen aan het Nederlands Tegelmuseum.

4. Droompark Bad Hoophuizen

Droompark Bad Hoophuizen bevindt zich in het Gelderse plaatsje Hulshorst. Op dit vakantiepark staan verschillende vakantiehuisjes die in het bezit zijn van een balkon. Hulshorst ressorteert onder de gemeente Nunspeet. Door de ideale ligging is Nunspeet altijd al in trek geweest bij toeristen; aan de ene kant bevindt zich het Veluwemassief en aan de andere kant ligt het Veluwemeer. Eén van de eerste campings van Nederland werd in Nunspeet geopend; dat was in het 1920!

3. Buitenplaats in den Olden Bongerd

Buitenplaats in den Olden Bongerd bevindt zich in het Gelderse plaatsje Winterswijk. Op dit vakantiepark staan verschillende vakantiehuisjes die in het bezit zijn van een balkon. In Winterswijk zijn verschillende kerken en monumenten te bezoeken die zeer de moeite waard zijn. Dan moet je onder andere denken aan de protestantse Jacobskerk, rooms-katholieke Jacobuskerk en de Molen Bataaf.

2. Resort de Achterhoek

Resort de Achterhoek bevindt zich in het Gelderse plaatsje Lochem. Op dit vakantiepark staan verschillende vakantiehuisjes die in het bezit zijn van een balkon. Lochem is een schitterend plaatjes met een rijke cultuur; zo zijn er in het plaatsje verschillende kerken en religieuze gebouwen te bekijken als de Grote of Sint-Gudulakerk, Witte kerk, In alles de liefde, Sint-Josephkerk, Selimiye-moskee en een synagoge. Het is wel interessant om te vermelden dat de inwoners van Lochem Koolhazen worden genoemd. Men denkt dat dit te maken heeft met het feit dat het dorpje vroeger last heeft gehad van een hazen- en ongedierteplaag!

1. Resort Veluwemeer

Resort Veluwemeer bevindt zich in het Gelderse plaatsje Nunspeet. Op dit vakantiepark staan verschillende vakantiehuisjes die in het bezit zijn van een balkon. Als je een vakantiehuisje hebt gehuurd Resort Veluwemeer, is het uiteraard heerlijk om te recreëren rondom en op het Veluwemeer. Het Veluwemeer is langwerpig van vorm en heeft een wateroppervlakte van 3250 hectare. Op en rondom het Veluwemeer is zogezegd heel veel recreatie mogelijk! Echt genieten: in zomer en winter!

Bijzondere overnachtingen

Ben jij op zoek naar een bijzondere overnachting? Dan is bijzondere-accommodaties.nl dé aangewezen plek om jouw originele slaapplek te vinden! Bijzondere accommodaties zijn onder andere te vinden aan de kust, op het water, in het bos, op het platteland en in de stad. Overnachten in een tipi, iglo, vliegtuig, hobbitwoning of wijnvat? Jazeker, ook dat is allemaal mogelijk! Bekijk hiervoor ons overzicht van originele slaapplekken!

Geen blogs missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Vergeet niet je aanmelding te bevestigen via de mail in je inbox of spambox.

We sturen je geen spam! Lees ook ons privacybeleid.

Geen blogs missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Vergeet niet je aanmelding te bevestigen via de mail in je inbox of spambox.

We sturen je geen spam! Lees ook ons privacybeleid.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.