Skip to main content

De meeste kinderen vinden het superleuk om in een stapelbed te slapen; óók op vakantie! Slapen in een kinderstapelbed is gezellig en spannend. Het is dan altijd even een strijd wie er boven en onder moet slapen! Op steeds meer vakantieparken in Nederland staan kinderbungalows of kindervakantiehuisjes die voorzien zijn van kinderstapelbedden. Hieronder vind je het lijstje van de top 5 vakantiehuisjes met kinderstapelbedden!

5. Landal Landgoed ’t Loo

Op Landal Landgoed ’t Loo bevindt zich de 6-persoons kinderbungalow 6CK. Dit vakantiehuisje bezit een slaapkamer dat voorzien is van een kinderstapelbed. Bij kindvriendelijke accommodaties moet je verder denken aan kindveilige stopcontacten, kasten die voorzien zijn van kindersloten en kinderspiegels.

4. Landal Hof van Saksen

Op Landal Hof van Saksen staat de 6-persoons ‘kinderboerderij’ 6CK. Deze vakantievilla bezit een slaapkamer waarin een kinderstapelbed staat. Hof van Saksen is één van de mooiste Landal GreenPark; gesitueerd in een prachtige omgeving!

3. Landal Het Vennenbos

Op Landal Het Vennenbos bevindt zich de 6-persoons kinderbungalow 6CK. Kinderen kunnen in de slaapkamer van deze accommodatie heerlijk slapen in een kinderstapelbed. In het huisje is ook een kinderspeelkamer en speelgoed aanwezig.

2. Landal Hoog Vaals

Op Landal Hoog Vaals staat de 6-persoons kinderbungalow 6CK. Dit sfeervolle vakantiehuis bezit een slaapkamer dat voorzien is van een kinderstapelbed. Op steenworp afstand van het huisje bevindt zich bovendien een speeltuin. Voor de kids is er dus volop vermaak op dit vakantiepark!

1. Landal De Lommerbergen

Op Landal De Lommerbergen bevindt zich de 6-persoons kinderbungalow 4CK1. In een slaapkamer van dit knusse vakantiehuisje bevindt zich een kinderstapelbed en is het dus genieten voor de kids!

Kinderhotels Nederland

Liever een keer overnachten in een kinderhotel? We hebben de 15 leukste kinderhotels van Nederland en net over de grens voor je op een rijtje gezet.

Geen blogs missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Vergeet niet je aanmelding te bevestigen via de mail in je inbox of spambox.

We sturen je geen spam! Lees ook ons privacybeleid.

Geen blogs missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Vergeet niet je aanmelding te bevestigen via de mail in je inbox of spambox.

We sturen je geen spam! Lees ook ons privacybeleid.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.