Skip to main content

Als je een vakantiehuisje boekt/huurt met een ligbad is dat superfijn. Het is namelijk heerlijk om lekker te relaxen in een ligbad dat gevuld is met warm water! Je komt dan helemaal tot rust. Uiteraard zijn alle vakantiehuisjes van Noord-Brabant in het bezit van een douche, maar de aanwezigheid van een ligbad is niet altijd vanzelfsprekend. Hieronder vind je het lijstje van de top 5 vakantiehuisjes van Noord-Brabant met ligbad!

5. De Katjeskelder

Op vakantiepark De Katjeskelder zijn verschillende vakantiehuisjes uitgerust met een ligbad. Vakantiepark De Katjeskelder is te vinden in het plaatsje Oosterhout. In Oosterhout zijn drie verschillende musea te bezoeken: Bakkerijmuseum, Museum Oud-Oosterhout en Speelgoedmuseum ‘Op Stelten’. In Museum Oud-Oosterhout kun je onder andere miniatuurhuizen uit rond 1900 bewonderen. Daarnaast is er een drukkerij en Vlaamse schuur aanwezig. Voor kinderen zijn er verschillende activiteiten te ondernemen. Bovendien kent het museum een expositieruimte waar regelmatig interessante exposities zijn te bewonderen.

4. Vakantiepark Schaijk

Op vakantiepark Schaijk zijn verschillende vakantie-accommodaties uitgerust met een ligbad. Vakantiepark Schaijk is te vinden in het plaatsje Schaijk. Schaijk kent een rijke culturele geschiedenis; er zijn heel veel dingen te bekijken zoals de molenromp Nooitgedacht, de Antonius Abtkerk, het Heilig Hartbeeld en molen De Onderneming. Molen De Onderneming verkeert helaas in een slechte staat van onderhoud; laat onverlet dat het de moeite is om hem te bezoeken.

3. Safari Resort Beekse Bergen

Op Safari Resort Beekse Bergen zijn diverse vakantiewoningen uitgerust met een ligbad. Safari Resort Beekse Bergen is te vinden in het plaatsje Hilvarenbeek. In Hilvarenbeek bevinden zich heel veel bezienswaardigheden die de moeite meer dan waard zijn. Op de eerste plaats staat uiteraard Safaripark Beekse Bergen. In dit park kun je kennismaken met verschillende diersoorten zoals de addax, Afrikaanse olifant, inpala, leeuw, rode panda, steppevos en Siberische tijger. Voor mensen met kinderen is dat natuurlijk helemaal fantastisch; kids zijn dol op dieren.

2. Vakantiepark Dierenbos

Op vakantiepark Dierenbos zijn verschillende vakantiehuizen uitgerust met een ligbad. Vakantiepark Dierenbos is te vinden in het plaatsje Vinkel. Het Brabantse plaatsje Vinkel ressorteert onder de gemeente Den Bosch. Op steenworp afstand van Vinkel bevinden zich de plaatsjes Nuland, Geffen, Heesch, Nistelrode en Kaathoven. In Vinkel is het de moeite waard om een bezoekje te brengen aan de Kapel te Kaathoven en de Onze Lieve Vrouw van de Rozenkranskerk. Laatstgenoemde kerk is een prachtige kerk met een fantastische architectuur!

1. Bungalowpark Herperduin

Op Bungalowpark Herperduin zijn verschillende vakantiehuisjes uitgerust met een ligbad; lekker genieten dus op je vakantie! Bungalowpark Herperduin is te vinden in het plaatsje Herpen. Cultuurliefhebbers komen prima aan hun trekken in Herpen; zo kunnen zij een bezoekje brengen aan het Heiligenhuisje, Bevrijdingsmonument, Klooster Henricus, een replica van de voormalige dorpspomp en een muziekkiosk. Maar ook mensen die gelukkig worden van een fraaie natuur, kunnen met een gerust hart naar het Noord-Brabantse dorpje togen. Vlak in de buurt van Herpen liggen namelijk de Herpse Bossen. In dit schitterende natuurgebied kun je kennismaken met prachtige zandverstuivingen.

Bijzondere overnachtingen

Ben jij op zoek naar een originele overnachting? Dan is bijzondere-accommodaties.nl dé aangewezen plek om jouw originele slaapplek te vinden! Bijzondere accommodaties zijn onder andere te vinden aan de kust, op het water, in het bos, op het platteland en in de stad. Overnachten in een trein, pipowagen, vliegtuig, hobbitwoning of wijnvat? Jazeker, ook dat is allemaal mogelijk! Bekijk hiervoor ons overzicht van originele slaapplekken!

 

 

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.