Skip to main content

Als je een vakantiehuisje op een vakantiepark in de provincie Zeeland boekt/huurt is het uiteraard heel aangenaam als deze vakantie-accommodatie in het bezit is van een overdekt terras. Het is sowieso erg leuk als een vakantiehuisje in het bezit is van een terras; er bestaat dan de mogelijkheid om buiten fijn te recreëren. Wat te denken om te gaan barbecueën! Helaas is het niet altijd even mooi weer in ons kikkerlandje; dan is het uiteraard geweldig als de vakantiewoning in het bezit is van een overdekt terras/serre! Hieronder vind je het lijstje van de top 5 vakantiehuisjes van Zeeland met overdekt terras!

5. Noordzee Résidence Cadzand-Bad

Cadzand-Bad is een schitterende Zeeuwse badplaats waar zich het Noordzee Résidence Cadzand-Bad bevindt. Op het terrein van dit vakantiepark zijn vakantie-accommodaties te boeken/huren die in het bezit zijn van een overdekt terras! De provincie Zeeland is de dunst bevolkte provincie van Nederland met slechts 381.181 inwoners. De dichts bevolkte provincie is Zuid-Holland met 3.607.150 inwoners.

4. Roompot Beach Resort

Kamperland is een prachtige Zeeuwse kustplaats waar zich het Roompot Beach Resort bevindt. Op het terrein van dit vakantiepark zijn vakantie-accommodaties te boeken/huren die in het bezit zijn van een overdekt terras! De geschiedenis van Zeeland gaat heel ver terug in de tijd. Vóór de Romeinse tijd, woonden er al mensen in Zeeland; zo hebben vissers onlangs in de Oosterschelde beelden van de godin Nethalennia gevonden.

3. Buitenhof Domburg

Domburg is een mooie Zeeuwse badplaats waar zich het Buitenhof Domburg bevindt. Op het terrein van dit vakantiepark zijn vakantie-accommodaties te boeken/huren die in het bezit zijn van een overdekt terras! Zeeuwen hebben altijd al een felle strijd moeten voeren tegen het wassende zeewater. Dat begon al in de middeleeuwen; soms won men land om een tijdje verder in tijd weer land te verliezen aan de Noordzee!

2. Beach Resort Nieuwvliet-Bad

Nieuwvliet-Bad is een aantrekkelijke Zeeuwse kustplaats waar zich het Beach Resort Nieuwvliet-Bad bevindt. Op het terrein van dit vakantiepark zijn vakantie-accommodaties te boeken/huren die in het bezit zijn van een overdekt terras! Het leeuwendeel van de provincie Zeeland ligt op of onder zeeniveau, behoudens de duinen! Vroeger telde Zeeland heel veel afzonderlijke eilandjes; heden ten dage zijn veel van die eilanden samengevoegd of ingepolderd. Ook zijn voormalige leefgebieden onder water gezet. Markante voorbeelden daarvan zijn het Verdronken Land van Saeftinghe en het Verdronken Land van Zuid-Beveland.

1. Vakantiepark Aquadelta

Bruinisse is een betoverende Zeeuwse badplaats waar zich het Noordzee Résidence Cadzand-Bad bevindt. Op het terrein van dit vakantiepark zijn vakantie-accommodaties te boeken/huren die in het bezit zijn van een overdekt terras! Zeeland maakte in de 16de en 17de eeuw een grote bloeiperiode mee; verschillende Zeeuwse steden speelden toen een belangrijke rol in de mondiale handel. Dan moet je denken aan steden als Middelburg, Vlissingen, Zierikzee en Veere. Lange tijd was Middelburg zelfs één van de grootste steden van ons land!

Originele overnachtingen

Ben jij op zoek naar een originele overnachting? Dan is bijzondere-accommodaties.nl dé aangewezen plek om jouw bijzondere slaapplek te vinden! Bijzondere accommodaties zijn onder andere te vinden aan de kust, op het water, in het bos, op het platteland en in de stad. Overnachten in een brandweerauto, iglo, pipowagen, rioolbuis of wijnvat? Jazeker, ook dat is allemaal mogelijk! Bekijk hiervoor ons overzicht van originele slaapplekken!

 

 

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.