Skip to main content

Steeds meer Nederlanders willen tijdens hun vakantie wellness-faciliteiten in hun vakantiehuisje hebben! Ze vinden het heerlijk om fijn te relaxen in een privé-sauna of privé-jacuzzi (bubbelbad, hottub of bellenbad). Wat óók heel erg fijn is, is als er een stoomdouche in de vakantie-accommodatie aanwezig is. Met een stoomdouche wordt een soort inloopdouche bedoeld die afgesloten is met een deur en dak. Op deze manier blijft de stoom in de doucheruimte aanwezig en kan het grote genieten gaan beginnen! Helaas zijn er in Nederland nog niet zoveel vakantieparken waar vakantiehuisjes te huur zijn die uitgerust zijn met een stoomdouche. Hieronder vind je het lijstje van de top 5 vakantiehuisjes van Nederland met stoomdouche!

5. De Katjeskelder

In het schitterende Noord-Brabant bevindt zich het plaatsje Oosterhout. In Oosterhout kun je een vakantie-accommodatie huren op het Roompot-vakantiepark De Katjeskelder. Op de Katjeskelder zijn verschillende vakantiehuisjes te boeken die in het bezit zijn van een stoomdouche. In Oosterhout zijn verschillende bezienswaardigheden zoals Slotje Limburg, Slotje Brakestein, Slotje Beveren, Slotje Borsele, Slotje Spijtenburg, Slotje Ter Aalst, De Blauwe Camer, ruïne van kasteel Strijen, Vrijheidshuis, Sint-Jansbasilliek, Heilig Hartkerk, Paterserfkerk, Sint-Catharinadal, Onze-Lieve-Vrouweabdij en de Sint-Paulusabdij.

4. Klein Vink

In het heuvelachtige Limburg bevindt zich het plaatsje Arcen. In Arcen kun je een vakantie-accommodatie huren op het Roompot-vakantiepark Klein Vink. Op Klein Vink zijn verschillende vakantiewoningen te boeken die in het bezit zijn van een stoomdouche. In Arcen zijn verschillende bezienswaardigheden zoals de schanstoren van Arcen. De schanstoren van Arcen dateert uit de 15de eeuw en is een zogenaamde traptoren. De schanstoren werd voor het laatst in 2011 grondig gerestaureerd en is zeer de moeite waard om te bezoeken en bezichtigen.

3. Nautisch Centrum Scheveningen

In het verassende Zuid-Holland bevindt zich de bruisende badplaats Scheveningen. In Scheveningen kun je een vakantie-accommodatie huren op het Roompot-vakantiepark Nautisch Centrum Scheveningen. Op het Nautisch Centrum Scheveningen zijn verschillende vakantiehuisjes te boeken die in het bezit zijn van een stoomdouche. Scheveningen is uiteraard een waanzinnige badplaats; het is ook één van de populairste badplaatsen van het land; op steenworp afstand van Den Haag. Naast Scheveningen kent de Hofstad nog een badplaats; Kijkduin! Op het strand van Kijkduin heerst een hele andere sfeer dan van die van Schevingen; het is er wat rustiger!

2. Buitenhof de Leistert

In het betoverende Limburg bevindt zich het plaatsje Roggel. In Roggel kun je een vakantie-accommodatie huren op het Roompot-vakantiepark Buitenhof de Leistert. Op de Buitenhof de Leistert zijn verschillende vakantiehuisjes te boeken die in het bezit zijn van een stoomdouche. Als je in de provincie Limburg bent, waan je jezelf bijna in het buitenland! Het is echt een Bourgondisch stukje Nederland; een waar feest om er te vertoeven.

1. Recreatiepark de Tolplas

In het sprankelende Overijssel bevindt zich het plaatsje Hoge Hexel. In Hoge Hexel kun je een vakantie-accommodatie huren op het Roompot-Recreatiepark de Tolplas. Op de Recreatiepark de Tolplas zijn verschillende vakantiehuisjes te boeken die in het bezit zijn van een stoomdouche. De provincie Overijssel is een ideale plek om fantastische wandelingen en fietstochten te maken; de natuur is er overweldigend en de dorpjes en stadjes voelen pittoresk aan!

Originele overnachtingen

Ben jij op zoek naar een originele overnachting? Dan is bijzondere-accommodaties.nl dé aangewezen plek om jouw bijzondere overnachting te vinden! Bijzondere accommodaties zijn onder andere te vinden aan de kust, op het water, in het bos, op het platteland en in de stad. Overnachten in een helikopter, kraan, pipowagen, trein of vliegtuig? Jazeker, ook dat is allemaal mogelijk! Bekijk hiervoor ons overzicht van originele slaapplekken!

Lees ook: Huisje met jacuzzi: onze favorieten in Nederland!

 

 

Geen blogs missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Vergeet niet je aanmelding te bevestigen via de mail in je inbox of spambox.

We sturen je geen spam! Lees ook ons privacybeleid.

Geen blogs missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Vergeet niet je aanmelding te bevestigen via de mail in je inbox of spambox.

We sturen je geen spam! Lees ook ons privacybeleid.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.