Skip to main content

Het is uiteraard heerlijk om een vakantiehuisje te huren in Zeeland dat in het bezit is van een televisie op de slaapkamer. Het is altijd fijn om in bed nog even televisie te kijken! Nog even het Journaal of een favoriete filmserie mee te nemen. Vanzelfsprekend bezitten alle vakantiehuisjes van Nederland een televisie in de woonkamer, maar dat geldt niet voor de slaapkamers! Daar moet je een beetje geluk mee hebben. Hieronder vind je het lijstje van de top 5 vakantiehuisjes van Zeeland met televisie op slaapkamer(s)!

5. Noordzee Résidence Cadzand-Bad

Mensen die graag een televisie op hun slaapkamer willen hebben, kunnen met een gerust hart naar vakantiepark Noordzee Résidence Cadzand-Bad gaan. Op Noordzee Résidence Cadzand-Bad bevinden zich verschillende vakantie-accommodaties die in het bezit zijn van een televisie op de slaapkamer. Het vakantiepark bevindt zich in het plaatsje Cadzand. Cadzand ligt in Zeeuws-Vlaanderen. Vóór de opening van de Westerscheldetunnel was Zeeuws-Vlaanderen alleen via de veerdienst Kruiningen-Perkpolder te bereiken. De Westerscheldetunnel werd in 2003 geopend.

4. Roompot Beach Resort

Vakantiepark Roompot Beach Resort is een vakantiepark waar zich verschillende vakantie-accommodaties bevinden die in het bezit zijn van een televisie op de slaapkamer. Het vakantiepark bevindt zich in Kamperland. Kamperland ligt op Noord-Beveland. Noord-Beveland was een eiland, maar is thans met het vaste land verbonden middels een brug en drie dammen. Het voormalige eiland is vernoemd naar de missionaris Sint Bavo; Bavoland is in de loop van de tijd verbasterd tot Beveland. Op Noord-Beveland zijn naast Kamperland vijf andere dorpjes te bezoeken: Kortgene, Colijnsplaat, Wissenkerke, Kats en Geersdijk.

3. Noordzee Résidence De Banjaard

Vakantiepark Noordzee Résidence De Banjaard is een fantastisch park met heel veel faciliteiten; één daarvan is aanwezigheid van een televisie op de slaapkamer. Het park bevindt zich in Kamperland. Kamperland is gesitueerd aan het Veerse Meer. Het Veerse Meer heeft een lengte van 22 kilometer en een breedte die varieert tussen de 150 en 1.500 meter. Het prachtige watertje kent een maximale diepte van 25 meter met een gemiddelde diepte van 5 meter. Het Veerse Meer is een heerlijke plek voor waterrecreatie: in de zomer is het een hotspot voor zwemmers, windsurfers, kitesurfers en alle andere denkbare vormen van watervermaak!

2. Buitenhof Domburg

Tv-liefhebbers kunnen met een gerust hart naar vakantiepark Buitenhof Domburg togen. Op dit prachtige park bevinden zich namelijk verschillende vakantie-accommodaties die slaapkamers hebben die uitgerust zijn met televisie-apparaten. Het park ligt in het plaatsje Domburg op het voormalige eiland Walcheren. Walcheren is het dichtstbevolkte voormalige eiland van de provincie Zeeland. Op Walcheren bevinden zich verschillende dorpjes die zeer de moeite zijn om te bezoeken zoals Middelburg, Vlissingen, Oost-Souburg, Arnemuiden, Koudekerke, Westkapelle, Oostkapelle, Serooskerke, Veere, Sint-Laurens, Aagtekerke, Zoutelande, Meliskerke, Grijpekerke, Nieuw- en Sint Joosland, Vrouwenpolder, Biggekerke, Ritthem, Gapinge en Dishoek.

1. Résidence Wijngaerde

Résidence Wijngaerde is een fantastische residentie waar de vakantie-appartementen in het bezit zijn van televisie-toestellen op de slaapkamers. Résidence Wijngaerde is gesitueerd in Domburg. Domburg is één van de populairste badplaatsen van Nederland; het is bovendien ook één van de oudste badplaatsen van Zeeland. Het strand van Domburg is van een grootste schoonheid; het is een genot om er te vertoeven!

Bijzondere overnachtingen

Ben jij op zoek naar een bijzondere overnachting? Dan is bijzondere-accommodaties.nl dé aangewezen plek om jouw originele slaapplek te vinden! Bijzondere accommodaties zijn onder andere te vinden aan de kust, op het water, in het bos, op het platteland en in de stad. Overnachten in een tipi, iglo, vliegtuig, hobbitwoning of wijnvat? Jazeker, ook dat is allemaal mogelijk! Bekijk hiervoor ons overzicht van originele slaapplekken!

 

 

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.