Skip to main content

Het is fantastisch om een vakantiehuisje in de provincie Zeeland te huren/boeken dat in het bezit is van een veranda. Op die manier is het mogelijk om lekker buiten te zitten ongeacht de weersomstandigheden. Op het moment dat een veranda is afgesloten met glas, spreekt men van een serre. Hieronder vind je het lijstje van de top 5 vakantiehuisjes van Zeeland met veranda!

5. Noordzee Résidence Cadzand-Bad

Noordzee Résidence Cadzand-Bad is gesitueerd in het Zeeuwse plaatsje Cadzand-Bad en is in het bezit van verschillende vakantiehuisjes die een veranda hebben. Cadzand-Bad is de meest zuidelijke badplaats van Nederland; op de grens met België. Voor fossieljagers is Cadzand-Bad the place to be; op het strand zijn namelijk Zwinkokkels en zwarte haaientanden te vinden. Het is heel erg leuk om op deze fossielen te jagen; met name voor kinderen is dat heel spannend. Als je geen geluk hebt om een fraai fossiel te vinden op het strand van Cadzand-Bad, kun je ze nog altijd kopen in één van de souvenirswinkels die het kustplaatsje rijk is!

4. Roompot Beach Resort

Roompot Beach Resort is gesitueerd in het Zeeuwse plaatsje Kamperland en is in het bezit van verschillende vakantiehuisjes die een veranda hebben. Het Roompot Beach Resort heeft ook de beschikking over zogenaamde strandhuisjes. Strandhuisjes zijn de laatste jaren enorm populair geworden in Nederland. Er zijn verschillende badplaatsen in ons land waar je strandhuisjes kunt boeken/huren. Het behoeft nauwelijks betoog dat het waanzinnig is om in een strandhuisje te verblijven; je bent dan midden in de natuur. Als je ’s ochtends wakker wordt, kun je zo de Noordzee inlopen!

3. Water Village

Vakantiepark Water Village is gesitueerd in het Zeeuwse plaatsje Kamperland en is in het bezit van verschillende vakantiehuisjes die een veranda hebben. Dit vakantiepark behoort tot een van de duurzaamste vakantieparken van Nederland.

Als je in Zeeland op vakantie bent, moet je beslist een bezoekje brengen aan Neeltje Jans; het voormalige werkeiland van de Deltawerken. Heden ten dage is op Neeltje Jans een informatie- en attractiepark geopend. In het informatiecentrum is veel te leren over de Deltawerken.

2. Noordzee Résidence De Banjaard

Noordzee Résidence De Banjaard is gesitueerd in het Zeeuwse plaatsje Kamperland en is in het bezit van verschillende vakantiehuisjes die een veranda hebben. Kamperland ligt aan de oevers van het Veerse Meer. Het Veerse Meer heeft een hoge natuurwaarde; zo is het de enige plek in Nederland waar het palingbrood, het Zuiderzeekrabbetje en de trompetkalkkokerworm voorkomen. Daarnaast weten waterrecreanten het Veerse Meer massaal te vinden. Dan moet je denken aan sportduikers, sportvissers en zeilers. Ieder jaar worden er in Veerse Meer meer dan 12.000 forellen uitgezet; 6.000 beekforellen en 6.000 regenboogforellen.

1. Buitenhof Domburg

Buitenhof Domburg is gesitueerd in het Zeeuwse plaatsje Domburg en is in het bezit van verschillende vakantiehuisjes die een veranda hebben. Langs de kust van Domburg staat een prachtige monument: de watertoren van Domburg. De watertoren is ontworpen door Hendrik Sangster. De toren werd in 1933 gebouwd, heeft een hoogte van 28,5 meter en een opslagcapaciteit van 200 m3. Hendrik Sangster heeft gedurende zijn carrière veel watertorens ontworpen; waaronder de watertoren van Aalsmeer. De watertoren wordt beschouwd als één van de mooiste en meest waardevolle watertorens van Nederland.

Bijzondere accommodaties

Ben jij op zoek naar een bijzondere overnachting? Dan is bijzondere-accommodaties.nl dé aangewezen plek om jouw originele slaapplek te vinden! Bijzondere accommodaties zijn onder andere te vinden aan de kust, op het water, in het bos, op het platteland en in de stad. Overnachten in een tipi, iglo, vliegtuig, hobbitwoning of wijnvat? Jazeker, ook dat is allemaal mogelijk! Bekijk hiervoor ons overzicht van originele slaapplekken!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.