Skip to main content

Gemak dient de mens, óók op vakantie! Als je een vakantiehuisje boekt in de provincie Limburg, bestaat er doorgaans de mogelijkheid om te wassen. Een wasdroger daarentegen is niet in alle vakantieaccommodaties aanwezig. Dat is natuurlijk wel jammer. Zeker als het niet zo’n mooi weer is en je dus niet de gelegenheid hebt om buiten de was op te hangen. Hieronder vind je het lijstje van de top 5 vakantiehuisjes van de provincie Limburg met wasdroger!

5. Resort Arcen

Resort Arcen is een vakantiepark in de provincie Limburg waarop zich accommodaties bevinden die in het bezit zijn van een wasdroger. Resort Arcen bevindt zich in het plaatsje Arcen. Arcen is een prachtige Middeleeuwse stad in het noorden van Limburg. In Arcen zijn verschillende interessante bezienswaardigheden zoals het Kasteel Arcen met de kasteeltuinen, Petrus en Pauluskerk, Sint-Annakapel, Ruïne van de Schanstoren, voormalig raadhuis en de Wymarse Molen.

4. Klein Vink

Klein Vink is een vakantiepark in de provincie Limburg waarop zich vakantiehuisjes bevinden die in het bezit zijn van een wasdroger. Klein Vink bevindt zich in het plaatsje Arcen. Het is meer dan de moeite waard om tijdens het verblijf op het vakantiepark, Arcen wat beter te gaan verkennen. Zo is het heel erg leuk om Kasteel Arcen te gaan bezoeken. Dit indrukwekkende kasteel is een dubbel omgrachtstatig buitenhuis. Het kasteel dateert uit het jaar 1653 en werd gebouwd door Marcelis van Gelder, heer van Arcen. Het kasteel is in het bezit van schitterende kasteeltuinen die toegankelijk zijn voor het publiek.

3. Résidence Klein Vink

Résidence Klein Vink is een vakantiepark in de provincie Limburg waarop zich accommodaties bevinden die in het bezit zijn van een wasdroger. Résidence Klein Vink bevindt zich in het plaatsje Arcen. Iedereen die verblijft op Résidence Klein Vink moet beslist een bezoekje brengen aan de Wymarse Molen in Arcen. De Wymarse Molen wordt ook wel de Kasteelmolen genoemd. Het is een watermolen die tot de bezittingen behoort van Kasteel Arcen. Helaas liep de molen in 1944 zware schade op. Gelukkig is de Wymarse Molen in 1990 grondig gerestaureerd.

2. Buitenhof de Leistert

Buitenhof de Leistert is een vakantiepark in de provincie Limburg waarop zich accommodaties bevinden die in het bezit zijn van een wasdroger. Buitenhof de Leistert bevindt zich in het plaatsje Roggel. Roggel is een prachtig dorpje in het midden van Limburg. De inwoners van Roggel worden Roggelaars genoemd. In Roggel zijn verschillende mooie monumenten te bezoeken zoals de Sint Petrusmolen uit 1901, de Sint-Petruskerk, gietijzeren Heilig Hartbeeld en de voormalige Zuivelfabriek Sint-Petrus.

1. Bungalowpark de Riethorst

Bungalowpark de Riethorst is een bungalowpark in de provincie Limburg waarop zich bungalows bevinden die in het bezit zijn van een wasdroger. Bungalowpark de Riethorst bevindt zich in het plaatsje Plasmolen. Plasmolen is een dorpje in het noorden van de provincie Limburg. Het dorpje bevindt zich in een fantastische omgeving met veel natuurschoon. Zo ligt Plasmolen tussen een stuwwal enerzijds en de Mookerplas anderzijds. Op de stuwwal bevindt zich het natuurgebied Sint-Jansberg. Het is zeer de moeite waard om een wandeling te maken op de Sint-Jansberg!

Geen blogs missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Vergeet niet je aanmelding te bevestigen via de mail in je inbox of spambox.

We sturen je geen spam! Lees ook ons privacybeleid.

Geen blogs missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Vergeet niet je aanmelding te bevestigen via de mail in je inbox of spambox.

We sturen je geen spam! Lees ook ons privacybeleid.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.