Skip to main content

Veel mensen boeken pas een vakantiehuisje nadat ze de reviews (beoordelingen) hebben gelezen. En dat is eigenlijk best logisch. De reviews van eerdere huurders geven namelijk veel informatie prijs over de accommodatie. We willen allemaal graag vakantievieren in een vakantiehuisje dat goed beoordeeld is.

In deze blog ontdek je 10 vakantiehuisjes met goede reviews.

1. Ecohuisje met uitmuntende reviews op het Grevelingenstrand

Op het Grevelingenstrand kun je dit 4-persoons ecohuisje boeken. Het ecohuisje is één van de 30 ecohuisjes van Roompot ECO Grevelingenstrand. Van alle 113 Roompotparken in Nederland, scoort Roompot ECO Grevelingenstrand het hoogst met een 9,5 op een schaal van 1 op 10. Het vakantiehuisje wordt bedolven onder de uitmuntende reviews.

Lees ook: 10x ecolodges in Nederland!

Rustig gelegen vakantiehuisje aan het Grevelingenmeer

Ecohuisje op het Grevelingenstrand. Foto: roompot.nl

Het Grevelingenstrand ligt aan het Grevelingenmeer: een groot zoutwatermeer. Het is ontstaan als gevolg van de bouw van de Grevelingendam, die de Zuid-Hollandse eilanden Goeree-Overflakkee en Voorne-Putten met het Zeeuwse eiland Schouwen-Duiveland verbindt. Deze dam werd gebouwd als onderdeel van de Deltawerken.

2. Eilandhuisje met uitzonderlijke beoordelingen

Mensen buitelen over elkaar heen op reviewpagina’s om positieve beoordelingen over de eilandhuisjes van de Marker Wadden te geven. Deze unieke vakantiehuisjes behoren tot Landal Eilandhuisjes Marker Wadden. Van alle 69 Landalparken in Nederland scoort Landal Eilandhuisjes Marker Wadden het hoogst met een 4,9 op een schaal van 1 op 5.

Eilandhuisje op de Marker Wadden

Eilandhuisje op de Marker Wadden. Foto: landal.nl

Het primaire doel van de Marker Wadden is om de ecologische kwaliteit van het Markermeer te verbeteren. Door de aanleg van kunstmatige eilanden wordt getracht het ecosysteem te herstellen en de biodiversiteit te vergroten. Een deel van Marker Wadden is toegankelijk voor bezoekers.

3. Designhuisjes met geweldige reviews

EuroParcs telt 44 vakantieparken in Nederland. Als je op de reviewplaforms kijkt, zie je dat de designhuisjes van EuroParcs Vakantiepark De Wiedense Meren het hoogst worden gewaardeerd van alle parken van EuroParcs. EuroParcs Vakantiepark De Wiedense Meren scoort een 8,7 op een schaal van 1 op 10.

Lees ook: 10x design vakantiehuisje huren in Nederland!

Design huisjes op Vakantiepark Wiedense Meren

Designhuisjes op Vakantiepark De Wiedense Meren. Foto: europarcs.nl

De Wieden is een natuurgebied in de Kop van Overijssel. Het gebied maakt deel uit van het grotere Nationaal Park Weerribben-Wieden, dat bekend staat om zijn uitgestrekte waterrijke landschappen, rietlanden, moerassen en veengebieden. De Wieden omvatten verschillende meren, waaronder de Wiedense Meren.

4. Luxe vakantiehuisje met goede reviews

Zoek je een luxe vakantiehuisje met goede reviews? Zoek dan niet verder, maar boek dit diamantvormige huisje in het plaatsje Gennep. De 2-persoons accommodatie heeft grote ramen waardoor het invallende licht ruim baan heeft en het knusse onderkomen fraai verlicht wordt. Buiten wacht een hottub om gebruikt te worden.

Vakantiehuisje met hottub

Diamantvormig huisje met hottub. Foto: vipio.com

Gennep ligt in het noorden van de Limburg, nabij de Duitse grens. Het dorp heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de Romeinse tijd. De omgeving van Gennep biedt mogelijkheden voor wandel- en fietstochten, vooral langs de Maas en in de nabijgelegen natuurlijke gebieden.

5. Uniek vakantiehuisje met fantastische reviews

Mensen raken niet uitgesproken over dit unieke vakantiehuisje. Het rietgedekte hooiberghuisje schittert als een pareltje in het weidse landschap nabij Ekehaar. De 2-persoons accommodatie ademt nostalgie en doet verlangen naar vroegere tijden. Op steenworp afstand ligt een vijver: neem je hengeltje maar mee.

Lees ook: 10x slapen in een hooiberg!

Rietgedekt hooiberghuisje met zeer goede reviews

Rietgedekt hooiberghuisje. Foto: natuurhuisje.nl

Ekehaar ligt in het noordoosten van ons land in Drenthe. Drenthe staat bekend om zijn prachtige natuurlijke omgeving, met uitgestrekte bossen, heidevelden en veengebieden. In de omgeving van Ekehaar kunnen bezoekers genieten van de rust en schoonheid van het Drentse landschap.

6. Vakantievilla met buitengewone reviews in Gelderland

Deze vakantievilla met buitengewone reviews ligt in Gelderland nabij het plaatsje Nijkerk. In het vakantiehuisje is een b&b gevestigd. Bij de reviews valt onder andere te lezen dat de omgeving adembenemend mooi is, dat het huisje fantastisch is ingericht en dat de omgeving voor vogelspotters een paradijs is.

Vakantiehuisje met goede reviews in Nijkerk

Vakantievilla met goede reviews in Nijkerk. Foto: natuurhuisje.nl

Nijkerk ligt in het midden van Nederland, in de Gelderse Vallei, en maakt deel uit van de regio Amersfoort. De geschiedenis van Nijkerk gaat terug tot de middeleeuwen. De stad heeft een historisch centrum met oude gebouwen en kerken die getuigen van haar rijke verleden.

7. Appartement met goede beoordelingen in Drenthe

Dit appartement heeft goede beoordelingen en bevindt zich in het Drentse dorpje Odoorneveen. Bij de reviews valt op te tekenen dat de accommodatie aan een prachtig meertje ligt, dat het huisje een uiterst knusse uitstraling heeft, dat de eigenaren van het huisje bevlogen en gastvrij zijn en dat het huisje luxe is.

Uitzicht van natuurhuis met zeer goede reviews Odoornerveen

Uitzicht vanaf appartement in Odoorneveen. Foto: natuurhuisje.nl

Het Drents-Friese Wold is een groot natuurgebied gelegen op de grens van Drenthe en Friesland. Het is het grootste aaneengesloten bosgebied van Drenthe en beslaat ongeveer 6.100 hectare. Het gebied bestaat uit bossen, heidevelden, stuifzanden en beekdalgraslanden, waardoor het een gevarieerd landschap biedt.

8. Uniek huisje met buitengewone reviews in Hoek van Holland

Deze voormalige bunker met buitengewone reviews ligt in Hoek van Holland. De unieke accommodatie telt twee slaapkamer en is geschikt voor maximaal vier gasten. Bij de reviews valt onder andere te lezen dat het huisje zich op een unieke plaats bevindt, dat het huisje prachtig is ingericht en dat de omgeving betoverend mooi is.

Bunker in Zuid-Holland

Voormalige bunker in Zuid-Holland. Foto: natuurhuisje.nl

Hoek van Holland ligt aan de monding van de Nieuwe Waterweg, vlakbij de Noordzee. Het is de westelijke toegangspoort tot Rotterdam en fungeert als een belangrijk knooppunt voor transport over zee en land. De badplaats staat bekend om zijn brede zandstrand en duinen.

9. Vakantiehuisje met goede beoordelingen in Vinkeveen

Dit vakantiehuisje met goede beoordelingen ligt in Vinkeveen. De accommodatie telt één slaapkamer en is geschikt voor maximaal twee gasten. Bij de beoordelingen valt onder andere te lezen dat het huisje smaakvol is ingericht, dat je heerlijk vanaf de steiger het water kan inspringen.

Lees ook: Afgelegen huisje huren in Nederland: 25 tips!

Afgelegen huisje op prive-eilandje

Vakantiehuisje in Vinkeveen. Foto: natuurhuisje.nl

Vinkeveen ligt in het midden van Nederland, tussen Amsterdam en Utrecht. Vinkeveen staat bekend om de Vinkeveense Plassen, een uitgestrekt merengebied dat populair is voor watersportactiviteiten zoals zeilen, zwemmen en vissen. De plassen zijn ook geliefd bij duikers vanwege de onderwaterwereld en de aanwezigheid van oude scheepswrakken.

10. Natuurhuisje met buitengewone reviews in Noord-Brabant

Dit natuurhuisje met buitengewone reviews ligt in het Noord-Brabantse dorpje Klein-Zundert. Het vakantiehuisje telt één slaapkamer en is geschikt voor maximaal twee gasten. Bij de reviews valt op te tekenen dat het huisje zich in een fantastische omgeving bevindt, dat er in de omgeving veel wandel- en fietsmogelijkheden zijn en dat het huisje gezellig is ingericht.

Vakantiehuisje in Klein Zundert

Natuurhuisje in Klein-Zundert. Foto: natuurhuisje.nl

Klein-Zundert ligt in het westen van de gemeente Zundert, die bekend staat om zijn bloemencorso. Dit bloemencorso is het grootste in de wereld en trekt jaarlijks duizenden bezoekers. Het evenement vindt plaats op de eerste zondag van september en bestaat uit praalwagens die versierd zijn met bloemen.

Geen blogs missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Vergeet niet je aanmelding te bevestigen via de mail in je inbox of spambox.

We sturen je geen spam! Lees ook ons privacybeleid.

Geen blogs missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Vergeet niet je aanmelding te bevestigen via de mail in je inbox of spambox.

We sturen je geen spam! Lees ook ons privacybeleid.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.