Skip to main content

Gedurende de maand februari maakt de winter zoetjesaan plaats voor de lente! De tijd  van koud en nat weer is dan voorbij. Doordat de temperatuur gaat oplopen en de dagen weer gaan lengen, zijn veel mensen vrolijk gestemd. Voor veel mensen breekt dan bovendien de voorjaarsvakantie aan! Het moment om een vakantiehuisje te huren op een vakantiepark!

Tegenwoordig zijn vakantieparken overal in het land te vinden: langs de kust of in het bos bijvoorbeeld.

Langs de kust

De vakantieparken die zich langs de vaderlandse Noordzeekust bevinden, zijn razend populair. Met name gedurende het hoogseizoen valt het niet mee om daar dan nog een  vakantiehuisje te huren. Maar in februari staan de zaken er anders voor; dan is het nog niet zo druk; dan is het nog wel mogelijk om op een vakantiepark een vakantiehuisje te boeken! Vakantie aan zee is één groot feest! De Noordzee, de duinen en het strand nodigen uit om eindeloos van te genieten; óók in het voorjaar!

In het bos

Nederland telt verschillende bosrijke gebieden. Iedere provincie ken gedeeltes waar de natuur met rust wordt gelaten en waar dus niet gebouwd is of gaat worden. Gelukkig bevinden zich wel vakantieparken in Nederlandse bossen!

Het grootste natuur/bosgebied van Nederland is de Veluwe! De Veluwe wordt omzoomd door pittoreske dorpjes en sfeervolle landerijen. Uiteraard zijn er ook vakantieparken vertegenwoordigd in en rondom de Veluwe! Op de Veluwe zijn een ongekend aantal recreatiemogelijkheden voorhanden: wandelen, fietsen, et cetera.

Ook als je zou besluiten om het vakantiepark niet af te gaan, kom je er nog prima aan je trekken; de vakantieparken hebben tegenwoordig namelijk de beschikking over alle denkbare faciliteiten; voor jong en oud!

Lees ook: Boshuisje huren in Nederland.

Geen blogs missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Vergeet niet je aanmelding te bevestigen via de mail in je inbox of spambox.

We sturen je geen spam! Lees ook ons privacybeleid.

Geen blogs missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Vergeet niet je aanmelding te bevestigen via de mail in je inbox of spambox.

We sturen je geen spam! Lees ook ons privacybeleid.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.