Door COVID-19 is de wereld veranderd. En blijft naar alle waarschijnlijk veranderd. Dat geldt ook voor de manier waarop wij vakantie vieren. Misschien is de tijd van het massatoerisme wel de definitief voorbij. De tijd dat Nederland in groten getale met het vliegtuig naar de Spaanse costa’s vliegt komt wellicht niet meer terug!

Vakantie in eigen land

De verwachting is dat het vakantie vieren in eigen land de komende jaren een enorme boost gaat krijgen! Dat Nederlanders tijdens de anderhalvemeter-samenleving hun vakantievertier binnen de landsgrenzen gaan zoeken. Veel mensen uit de vakantiebranche voorspellen dat vakantieparken en vakantiehuisjes heel populair gaan worden. Gelukkig is ons land gezegend met heel veel vakantieparken. Vakantieparken die zich in alle provincies van ons land bevinden. Gelderland is een van de provincies waar je heerlijk vakantie kunt vieren in eigen land. In Gelderland bevinden zich talloze vakantieparken van Roompot en Landal. Daarnaast zijn er ook veel natuurhuisjes te huur!

De vele gezichten van Gelderland

Gelderland is een perfecte provincie om vakantie te vieren. Het is een zeer divers stukje Nederland. Als je van een bosrijke omgeving houdt, is de Gelderse Veluwe natuurlijk de plek waar je moet zijn. Maar Gelderland heeft nog veel meer prachtige regio’s waar het heerlijk vertoeven is. Wat te denken van de Gelderse Achterhoek of het Rijk van Nijmegen. Met laatstgenoemde wordt het gebied bedoeld dat zich bevindt tussen Nijmegen, Wijchen en Beuningen. Gelderland is ook de provincie waar grote rivieren doorheen meanderen; de Maas en Waal zijn daar twee voorbeelden van. Het rivierenlandschap ademt een fantastische sfeer uit en nodigt uit om een fijne vakantietijd te hebben!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.