Skip to main content

Zoek je een vakantiehuisje met extra lange bedden (210 centimeter)? Dat is geen probleem. Steeds meer vakantiehuisjes in Nederland beschikken over extra lange bedden. Dat is niet voor niets. De Nederlandse bevolking wordt steeds langer. Om comfortabel te slapen is het prettig als de accommodatie over extra lange bedden beschikt.

In deze blog ontdek je 10 vakantiehuisje met extra lange bedden (210 centimeter)!

1. Vakantiehuisje met extra lange bedden op de Veluwe

Deze lodge staat midden op de Veluwe tussen de bomen. Lange mensen kunnen met een gerust hart het 2-persoons vakantiehuisje boeken. In de slaapkamer staat een tweepersoons boxspringbed klaar met een lengte van 210 centimeter. Nadat je als een roosje hebt geslapen, wacht buiten een prachtige sauna.

Lees ook: 10x romantisch vakantiehuisje voor 2 personen in Nederland!

Romantisch vakantiehuisje 2 personen op Cuber Veluwe

2-persoons vakantiehuisje op de Veluwe. Foto: roompot.nl

Nederland staat wereldwijd bekend om zijn bevolking met bovengemiddelde lengte. De gemiddelde lengte van Nederlandse mannen en vrouwen behoort tot de hoogste ter wereld. De gemiddelde lengte van Nederlandse mannen is 184 cm, terwijl vrouwen gemiddeld 170,6 cm lang zijn. Deze trend is al langere tijd gaande.

2. Vakantievilla met extra lange bedden in Noord-Brabant

Lange mensen kunnen zonder problemen deze vakantievilla in het Noord-Brabantse dorpje Schaijk huren. Dankzij de extra lange bedden van 210 centimeter is een goede nachtrust verzekerd. De 4-persoons accommodatie heeft een uniek design, telt twee slaapkamers en twee badkamers. In de tuin staat een loungeset voor de liefhebbers klaar.

Vakantiehuis met extra lange bedden

Vakantievilla in Schaijk. Foto: roompot.nl

Lengte wordt sterk beïnvloed door genetische factoren, wat betekent dat kinderen vaak de lengte van hun ouders erven. Genen bepalen grotendeels het potentieel voor lengtegroei, maar omgevingsfactoren spelen ook een belangrijke rol bij het realiseren van dat genetische potentieel. Zo speelt voeding een cruciale rol in de groei en ontwikkeling van kinderen.

3. Bungalow met extra lange bedden aan haven

Tref je altijd te korte bedden op je vakantieadres? En kun je dan niet goed slapen? Dat zal in deze 7-persoons bungalow in de haven van Hellevoetsluis niet gebeuren. Op de 4 slaapkamers van het bijzondere vakantiehuis staan extra lange bedden klaar die een comfortabele nachtrust garanderen.

Vakantiehuis met extra lange bedden Cape Helius

7-persoons bungalow met extra lange bedden. Foto: roompot.nl

Verschillende studies hebben gekeken naar de relatie tussen lengte en bepaalde gezondheidsaspecten. Sommige studies hebben aangetoond dat bepaalde aspecten van gezondheid, zoals het risico op bepaalde ziekten, kunnen variëren met lengte. Bijvoorbeeld, sommige onderzoeken suggereren dat langere mensen mogelijk minder kans hebben op bepaalde hart- en vaatziekten.

4. Appartement met extra lange bedden in Zeeland

Midden in de duinen van het voormalige eiland Walcheren kun je dit 4-persoons appartement huren. Het luxe appartement telt twee slaapkamers en beschikt over twee badkamers. Lange mensen kunnen er uitstekend slapen in de extra lange bedden van 210 centimeter.

Appartement met extra lange bedden

4-persoons appartement met extra lange bedden. Foto: roompot.nl

Lengte kan een rol spelen bij de keuze van bepaalde beroepen. In sommige beroepen biedt lengte specifieke voordelen die relevant zijn voor de taken die moeten worden uitgevoerd. In sporten zoals basketbal kan lengte een aanzienlijk voordeel bieden bij het grijpen van de bal en het blokkeren van schoten.

5. Vakantievilla met extra lange bedden in Limburg

Nabij de Duitse grens in Limburg kun je deze 6-persoons vakantievilla boeken. Het luxe vakantieverblijf telt 2 badkamers en beschikt over 3 slaapkamers. In de slaapkamers staan extra lange bedden klaar voor lange mensen. Wellnessliefhebbers kunnen genieten van de infraroodsauna. Via openslaande deuren kom je op het terras terecht.

Lees ook: 10x vakantiehuis voor 6 personen in Nederland!

Villa op Résidence Klein Vink

6-persoons vakantievilla op Résidence Klein Vink. Foto: roompot.nl

Lange mensen kunnen meer druk ervaren op hun gewrichten, wat kan bijdragen aan een verhoogd risico op gewrichtsproblemen, waaronder artrose. Artrose is een aandoening waarbij het kraakbeen in de gewrichten verslechtert, wat leidt tot pijn, zwelling en verminderde bewegingsmogelijkheden. Het is belangrijk op te merken dat gewrichtsproblemen niet alleen worden veroorzaakt door lengte of gewicht.

6. Bungalow met extra lange bedden in Zeeland

Domburg is één van de mooiste badplaatsen van Zeeland. In Domburg kun je deze 4-persoons bungalow boeken. Lange mensen kunnen in dit vakantiehuisje uitstekend slapen: in de slaapkamer staan extra lange bedden. De accommodatie staat op een vakantiepark met tal van aantrekkelijke faciliteiten.

Vakantiehuis op Hof Domburg

4-persoons bungalow op Hof Domburg. Foto: roompot.nl

Het kan een uitdaging zijn voor lange mensen om kleding te vinden die goed past. Er zijn veel online winkels die zich richten op kleding voor lange mensen. Ze bieden een breed scala aan kledingstukken in verschillende stijlen en maten. Overweeg het kopen van kleding op maat.

7. Vakantievilla met extra lange bedden nabij Noordzeestrand

Nabij het Noordzeestrand van Zeeland kunnen lange mensen verblijven in deze 4-persoons villa. Door de aanwezigheid van extra lange bedden in de slaapkamers hoeven zij zich geen zorgen te maken over een goede nachtrust. Na het slapen lonkt het strand van de Noordzee.

Villa met extra lange bedden op Noordzee Résidence De Banjaard

4-persoons villa op Noordzee Résidence De Banjaard. Foto: roompot.nl

De Turk Sultan Kösen is de langste levende man ter wereld. Hij heeft een lengte van 2,51 meter. Kösen’s extreme lengte is te wijten aan acromegalie, een aandoening waarbij het lichaam te veel groeihormoon produceert. Kösen geeft veel lezingen over het belang van tolerantie en acceptatie van mensen met unieke fysieke kenmerken.

8. Bungalow met extra lange bedden in Volendam

Volendam is één van de bekendste dorpjes van Nederland. In Volendam kun je deze 5-persoons bungalow aan de haven boeken. Lange mensen hoeven niet te vrezen dat ze in een te klein bed moeten slapen. De accommodatie beschikt over extra lange bedden.

Vakantiehuis op Marinapark Volendam

5-persoons bungalow op Marinapark Volendam. Foto: roompot.nl

Sandy Allen, geboren op 18 juni 1955 in Chicago, was een bijzondere Amerikaanse vrouw die op het moment van haar overlijden op 13 augustus 2008, bekend stond als de langste vrouw ter wereld. Ze leed, evenals Sultan Kösen, aan acromegalie. Allen had een lengte van 2,16 meter.

9. Bungalow met extra lange bedden in Limburg

In het glooiende heuvellandschap van Zuid-Limburg kun je vakantievieren in deze 6-persoons bungalow. Lange mensen zullen uitstekend in deze accommodatie slapen in de extra lange bedden. Na het slapen en ontbijten, kan de omgeving verkend worden. In dit deel van Limburg kun je fantastische wandelingen en fietstochten maken.

Vakantiehuis op Bungalowpark Schin op Geul

6-persoons bungalow met extra lange bedden. Foto: roompot.nl

Olivier Richters, ook wel bekend als ‘The Dutch Giant’, is één van de langste mannen van Nederland. Hij is geboren in 1989 en staat bekend om zijn indrukwekkende lengte van 2,18 meter. Naast zijn lengte heeft Olivier Richters een carrière in de entertainmentindustrie. Hij is een model, acteur en bodybuilder.

10. Vakantiehuisje met extra lange bedden in Zeeland

Op loopafstand van het strand van het voormalige eiland Schouwen-Duiveland staat dit 6-persoons vakantiehuisje. De bungalow heeft een grootte van 180 m2 en beschikt over 3 slaapkamers en extra lange bedden van 210 centimeter. De accommodatie staat op een vakantiepark. Dit park beschikt over uitstekende faciliteiten.

Bungalow op vakantiepark De Soeten Haert

6-persoons vakantiehuisje op vakantiepark De Soeten Haert. Foto: roompot.nl

Lange mensen kunnen verschillende uitdagingen ervaren bij het vinden van geschikte auto’s. Enkele veelvoorkomende problemen zijn beperkte beenruimte, beperkte hoofdruimte en moeilijkheden bij het vinden van een comfortabele zitpositie. Sommige automerken bieden mogelijkheden voor maatwerk, waarbij je specifieke aanpassingen kunt laten doen aan de auto om aan jouw lengtevereisten te voldoen.

Meer vakantieparken in Nederland bekijken?

Lees dan ook deze blogs:

Geen blogs missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Vergeet niet je aanmelding te bevestigen via de mail in je inbox of spambox.

We sturen je geen spam! Lees ook ons privacybeleid.

Geen blogs missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Vergeet niet je aanmelding te bevestigen via de mail in je inbox of spambox.

We sturen je geen spam! Lees ook ons privacybeleid.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.