Skip to main content

Mensen worden steeds langer! De gemiddelde lengte van de Nederlandse man is 183,8 centimeter en van de Nederlandse vrouw 170,7 centimeter. Op dit moment telt Nederland 50.000 mannen en 50.000 vrouwen die langer zijn dan 190 respectievelijk 180 centimeter.

Als je lang bent, vereist dat de nodige aanpassingen in het dagelijkse leven; óók tijdens de vakantie. Zo is het natuurlijk wel handig dat in de vakantiehuisjes extra lange bedden aanwezig zijn. Gelukkig heeft Roompot vakanties hier rekening mee gehouden. Roompot heeft een uitgebreid aanbod aan vakantieparken door heel Nederland, maar ook daarbuiten. In enkele van deze vakantieparken bevinden zich vakantiehuisjes met bedden van 210 cm lang.

Hieronder vind je een lijstje van 10 vakantiehuisjes met extra lange bedden (210 centimeter) in Nederland!

1. Extra lange bedden op Noordzee Résidence Cadzand-Bad

Het Roompotpark Noordzee Résidence Cadzand-Bad ligt in de provincie Zeeland op Zeeuws-Vlaanderen in het dorpje Cadzand-Bad. Op dit vakantiepark bevindt zich Bungalow (Cal6AJ). Deze bungalow bevat een slaapkamer met daarin extra lange bedden met een lengte van 210 centimeter.

Zeeland is overigens een prachtige provincie voor mensen die van het kustlandschap houden. De gouden drie-eenheid van duinen, strand en zee werkt voor menigeen als zeer hypnotiserend.

Bungalow op Cadzand Bad met extra lange bedden

Bungalow (Cal6AJ) op Noordzee Residence Cadzand-Bad

2. Extra lange bedden op Vakantiepark Schaijk

Het Roompot Vakantiepark Schaijk ligt in de provincie Noord-Brabant. Op dit vakantiepark bevinden zich unieke vakantiewoningen, waaronder de vrijstaande villa Patio 4. Deze bijzondere accommodatie is geschikt voor 4 personen en in het bezit van extra lange bedden.

Op het park en in de directe omgeving is voldoende te beleven. Zo vind je hier het eerste echte droneparcours van Nederland, een indoor speelbos en een groot waterpark. Ook vind je hier vele prachtige wandel- en fietsroutes.

Unieke vakantiewoning met extra lange bedden

Patio 4 op Vakantiepark Schaijk

3. Extra lange bedden op Noordzee Résidence De Banjaard

Het Roompotpark Noordzee Résidence De Banjaard ligt in de provincie Zeeland op het voormalige eiland Noord-Beveland in het dorpje Kamperland. Op dit vakantiepark bevinden zich Villa R8C, Villa R4A en Bungalow 6. Deze drie accommodaties zijn in het bezit extra lange bedden met een lengte van 210 centimeter.

In de provincie Zeeland zijn daarnaast pittoreske dorpjes te bezoeken zoals Domburg, Middelburg en Veere. Het is zeer de moeite waard om daar rond te stappen; je waant je even in de VOC-tijd!

Villa met extra lange bedden

Villa R8C op Noordzee Résidence De Banjaard

4. Extra lange bedden op Marinapark Volendam

Het Roompot Marinapark Volendam ligt in de provincie Noord-Holland. Op dit vakantiepark bevinden zich maar liefst 3 bungalows met extra lange bedden, namelijk de VO5B Comfort, de VO4 Comfort en de VO4M Comfort. De bungalow VO4M heeft extra aanpassingen en is daarom ook geschikt voor mindervaliden.

In Volendam kun je genieten van op en top Holland! Vanuit het park loop je direct de beroemde dijk op waar je geniet van gezelligheid en een prachtig uitzicht op het water.

Bungalow op Volendam met extra lange bedden

VO5B Comfort op Vakantiepark Volendam

5. Extra lange bedden op Kustpark Texel

Het Roompot Kustpark Texel ligt op het Waddeneiland Texel in het dorpje De Koog. Op dit vakantiepark bevindt zich Bungalow T6C. Ook in de slaapkamer van dit vakantiehuisje bevindt zich een extra lang bed met een lengte van 210 centimeter.

Texel is uiteraard een waanzinnige bestemming om vakantie te vieren. Je kunt er heerlijk wandelen en fietsen. Het is ook het grootste Nederlandse Waddeneiland met een zeer divers landschap: duinen, bossen, akkerlanden, bloembollen en heidevelden; een soort mini-Nederland dus.

Bungalow op Texel met extra lange bedden

Bungalow T6C op Kustpark Texel

6. Extra lange bedden op Hof Domburg

Het Roompotpark Hof Domburg ligt in de provincie Zeeland op het voormalige eiland Walcheren in de plaats Domburg. Op dit vakantiepark bevinden zich de bungalows Comfort 4A en Comfort 4B. De slaapkamers van deze bungalows zijn ook uitgerust met extra lange bedden met een lengte van 210 centimeter.

Domburg is één van de meest aantrekkelijke steden van Zeeland. Je kunt er lekker winkelen en genieten van smakelijke maaltijden en verrassende wijnen in gezellige restaurants.

Bungalow op Zeeland met extra lange bedden

Bungalow Comfort 4A op Hof Domburg

7. Extra lange bedden op Resort Duynzicht

Het Roompotpark Resort Duynzicht ligt in het prachtige Julianadorp, in de provincie Noord-Holland. Op dit vakantiepark bevinden zich 2 luxe villa’s die in het bezit zijn van extra lange bedden, namelijk de Villa Luxe 6 en de Villa Comfort Wellness 6. De Comfort Wellness 6 is tevens voorzien van sauna en jacuzzi!

Vakantiepark Resort Duynzicht ligt op nog geen 10 minuten lopen van het strand en de zee. In de directe omgeving kun je mooie wandelingen en fietstochten maken, onder andere door de Noordduinen en natuurgebied de Helderse Duinen.

Villa Luxe 6 op Resort Duynzicht

8. Extra lange bedden op Cape Helius

Het Roompotpark Cape Helius ligt in de provincie Zuid-Holland in de plaats Hellevoetsluis. In dit park bevindt zich de vrijstaande bungalow CF Comfort die geschikt is voor 7 personen. Deze bungalow is in het bezit van extra lange bedden.

Hellevoetsluis is omringd door natuur en water en daarom een prachtige vakantiebestemming in Nederland! Deze historische stad kent vele gezichten en mooie bezienswaardigheden, zoals oude forten, een jachthaven en een gezellig oud centrum.

Vakantiehuisje in Hellevoetsluis met extra lange bedden

CF Comfort op Cape Helius

9. Extra lange bedden op LARGO Noordzee Résidence Dishoek

Het Roompotpark LARGO Noordzee Résidence Dishoek ligt in de provincie Zeeland in de plaats Koudekerke. Dit kleinschalige en intieme vakantiepark is voorzien van luxe villa’s en appartementen in jaren ‘30 architectuur. Eén van de appartementen, de Van Obdam Luxe 4, is in het bezit van extra lange bedden.

In de omgeving van het vakantiepark vind je prachtige wandel- en fietsroutes door het nabijgelegen duinlandschap. Een dagje Middelburg of Vlissingen is ook een optie!

Luxe appartement met extra lange bedden

LARGO Noordzee Résidence Dishoek

10. Extra lange bedden op vakantiepark Aquadelta

Het Roompotpark Aquadelta ligt in de provincie Zeeland op het voormalige eiland Schouwen-Duiveland in de plaats Domburg. Dit park is het walhalla voor lange mensen; het ware Mekka. Vrijwel alle vakantiehuisjes op dit park bezitten namelijk slaapkamers waarin zich extra lange bedden bevinden.

Zeeland is bovendien in het bezit van talloze aantrekkelijke stranden waar het heerlijk vertoeven is; voor jong en oud. In de de zomer is het er gezellig druk met zonnende toeristen en gedurende de overige jaargetijden kun je er mooie strandwandelingen maken!

vakantiehuisje op Aquadelta met extra lange bedden

Villa op Roompotpark Aquadelta

Vakantieparken in Nederland

Voor meer inspiratie voor je volgende vakantie in een vakantiepark in Nederland, lees je ook deze blogs:

Geen blogs missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Vergeet niet je aanmelding te bevestigen via de mail in je inbox of spambox.

We sturen je geen spam! Lees ook ons privacybeleid.

Geen blogs missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Vergeet niet je aanmelding te bevestigen via de mail in je inbox of spambox.

We sturen je geen spam! Lees ook ons privacybeleid.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.