Skip to main content

Voor veel mensen is het belangrijk als het vakantiepark waar zij vertoeven een bar of café heeft waar ze naar live-uitzendingen van ESPN kunnen kijken. Zij willen graag op hun vakantie live naar voetbalwedstrijden kijken uit de Eredivisie, Eerste divisie, KNVB beker, Johan Cruijff Schaal, UEFA Europa League en UEFA Europa Conference League. Op die manier kunnen voetballiefhebbers tijdens hun vakantie de verrichtingen van Ajax, Feyenoord, PSV, AZ of andere favoriete voetbalclubje blijven volgen.

ESPN (Entertainment and Sports Programming Network) zendt 24 uur per dag sport uit. Naast Nederlands voetbal kunnen sportliefhebbers op dit kabeltelevisienetwerk ook genieten van Amerikaanse sporten als MLB (honkbal), NBA (basketbal), NFL (American football) en NHL (ijshockey). Het leeuwendeel van de wedstrijden wordt live uitgezonden. Wij hebben de 5 mooiste vakantieparken met ESPN in bar of café van Nederland op een rijtje gezet!

1. Vakantiepark met ESPN in bar/café in de provincie Zeeland!

Het Noordzee Résidence Cadzand-Bad heeft een bar/café waar je naar live uitzendingen van ESPN kunt kijken. Op dit vakantiepark bevinden zich ook prachtige vakantiehuisjes. Het is uiteraard erg gezellig om met meerdere vakantievierende mensen naar live voetbal te kijken.

Vakantiepark Noordzee Residence Cadzand Bad

Noordzee Résidence Cadzand-Bad

Leuk feitje! Met meer dan 250 miljoen beoefenaars in ruim 200 landen, is voetbal de populairste sport van de wereld. De mondiale topvoetballers genieten een iconische status en zijn schathemeltje rijk. Zo heeft het voetbal Leonel Messi en Cristiano Ronaldo miljardair gemaakt. Met andere woorden: er staat meer dan 1.000 miljoen euro op hun bankrekeningen!

2. Vakantiepark met ESPN in bar/café in Limburg!

Vakantiepark Weerterbergen heeft een bar/café waar live uitzendingen van ESPN worden vertoond. Op deze manier hoef je geen enkele voetbalwedstrijd te missen; ook niet tijdens je vakantie. Op dit park bevinden zich mooie vakantiehuisjes.

Vakantiepark Weerterbergen

Vakantiepark Weerterbergen

Interessant weetje! De Super Bowl is de finale van de American Football competitie die ieder jaar in februari wordt gespeeld. Voor Amerikanen is de Super Bowl het belangrijkste sportevenement van het jaar. Ongeveer eenderde van alle Amerikanen zit tijdens de wedstrijd aan de buis gekluisterd. Het zal dan ook niemand verbazen dat de reclamespotjes tijdens de rust peperduur zijn. Voor 5,5 miljoen dollar krijgen adverteerders dan 30 seconden zendtijd!

3. Vakantiepark met ESPN in bar/café in de provincie Noord-Brabant!

Vakantiepark De Katjeskelder heeft een bar/café waar je naar live uitzendingen van ESPN kunt kijken. Op dit park bevinden zich ook schitterende vakantiehuisjes. Sommige mensen kijken het liefst alleen voetbal. Andere mensen vinden het supergezellig om gezamenlijk van voetbal te genieten. Met wat biertjes en bitterballen erbij kan dan het voetbalfeest beginnen.

Vakantiepark de Katjeskelder

Vakantiepark de Katjeskelder

Leuk feitje! Het leeuwendeel van de professionele basketballers is lang; erg lang zelfs. Zo bedraagt de gemiddelde lengte van spelers uit de NBA, de belangrijkste basketbalcompetitie ter wereld, 1,98 meter. Uiteraard is er altijd (letterlijk) baas boven baas. De Roemeen Gheorghe Muresan was met zijn 2,31 meter de langste NBA-speler ooit. Dat je ook met minder lengte uiterst succesvol kunt zijn in de NBA bewees Muggsy Bogues. Deze 1,60 meter lange Amerikaan basketbalde in veertien seizoenen NBA, tientallen miljoenen dollars bij elkaar!

4. Vakantiepark met ESPN in bar/café in Zuid-Holland!

Vakantiepark Kijkduin heeft een bar/café waar live uitzendingen van ESPN worden vertoond. Op dit park bevinden zich fraaie vakantiehuisjes. Amerikaanse sporten zijn in Nederland ook erg populair; leuk om live op televisie naar te kijken tijdens je vakantie.

Vakantiepark Kijkduin

Vakantiepark Kijkduin

Interessant weetje! Als je je kind een balsport laat kiezen, mag je hopen dat hij of zij voor voetbal of hockey kiest, maar niet voor polo. Polo is namelijk verreweg de meest exclusieve en duurste sport die je in Nederland kunt beoefenen. Zo zijn alleen al polopaarden peperduur. Als je eigenaar wil worden van een instap-polopaard, mag je eerst 15.000 euro op tafel leggen. Maar er wisselen ook regelmatig polopaarden van eigenaar voor het lieve sommetje van 500.000 euro!

5. Vakantiepark met ESPN in bar/café in de provincie Drenthe!

Vakantiepark Hunzedal heeft een bar/café waar je naar live uitzendingen van ESPN kunt kijken. Op dit park bevinden zich ook aantrekkelijke vakantiehuisjes. Na een dagje gewandeld en gefietst te hebben in de Drentse natuur, is het erg ontspannend om in de bar/café van dit vakantiepark live naar sport te kijken.

Vakantiepark Hunzedal

Vakantiepark Hunzedal

Leuk feitje! Regelmatig worden er nieuwe sporten uitgevonden die in een mum van tijd razend populair worden. Zo zag bossaball in 2005 het levenslicht. Bij bossaball smelten vieren sporten samen: voetbal, volleybal, gymnastiek en capoeira. Ondertussen worden er al NK’s EK’s en WK’s bossaball georganiseerd en wordt er een gooi gedaan naar het hoogste podium; geprogrammeerd worden op de Olympische Spelen!

Geen blogs missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Vergeet niet je aanmelding te bevestigen via de mail in je inbox of spambox.

We sturen je geen spam! Lees ook ons privacybeleid.

Geen blogs missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Vergeet niet je aanmelding te bevestigen via de mail in je inbox of spambox.

We sturen je geen spam! Lees ook ons privacybeleid.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.