Skip to main content

Voor ouders met jonge kinderen is het fijn als het vakantiepark waar zij vakantie willen gaan vieren over een peuter- en kleuterbad beschikt. In dit soort baden kunnen de peuters en kleuters in alle rust én veiligheid genieten van het water. Uiteraard bezitten vakantieparken naast deze peuter- en kleuterbaden ook zwembaden of tropische zwemparadijzen voor oudere kinderen en volwassenen.

Hieronder volgt een opsomming van de 5 mooiste vakantieparken met peuter- en kleuterbad van Nederland!

1. Vakantiepark met peuter- en kleuterbad in Zeeland

Roompot Beach Resort staat in de badplaats Kamperland. Kamperland ligt in het zuiden van Zeeland en ressorteert onder de gemeente Noord-Beveland. Het vakantiepark bevindt zich aan de Oosterschelde. Op het familiepark kun je bivakkeren in bungalows, chalets, luxe villa’s, beachhouses, strandhuisjes, vakantietenten, safaritenten, wigwams en stacaravans. Het is een hondvriendelijk park. Wi-Fi is beschikbaar. Binnenbad, buitenbad, peuter- en kleuterbad en zwemparadijs zijn aanwezig. Het park heeft goede beoordelingen en scoort een 8,2.

  • Beschrijving: Peuters en kleuters zullen zich prima vermaken in het speciale bad. Ook oudere kinderen hebben de tijd van hun leven in het subtropische zwemparadijs.
  • Omgeving: Zeeland wordt gekenschetst door dijken, duinen, stranden, rivieren, de zee en pittoreske dorpjes. Uitermate geschikt voor het maken van wandel- en fietstochten.
Peuterbad Roompot Beach Resort

Peuterbad in Roompot Beach Resort

Leuk feitje: Peuters zijn kinderen met een leeftijd tussen de één en vier jaar. In het Engels spreekt men van toddlers!

2. Vakantiepark met peuter- en kleuterbad in Drenthe

In het Drentse dorp Aalden staat Vakantiepark Landal Aederholt. Aalden hoort bij de gemeente Coevorden. Het vakantiepark is in de bossen gesitueerd. Op het familiepark kun je bungalows, babybungalows, kinderbungalows, hondenbungalows en eco-bungalows boeken. Huisdieren zijn geen probleem. Er is internettoegang. Binnenzwembad, peuter- en kleuterzwembad en waterglijbanen zijn aanwezig. Het park wordt prima gerecenseerd en krijgt een 8,0.

  • Beschrijving: Voor ouders en hun allerjongste kids is het peuter- en kleuterzwembad een fantastisch plek om in het water plezier te maken. Voor oudere kinderen is er een waterglijbaan.
  • Omgeving: In de uitgestrekte bossen en heidevelden van Drenthe komen natuurliefhebbers en rustzoekers helemaal aan hun trekken. Cultuurliefhebbers kunnen zich vergapen aan de talrijke hunebedden en grafheuvels.
Vakantiepark met peuterbad

Peuterbad op Landal Aederholt

Interessant weetje: Kleuters zijn kinderen met een leeftijd tussen de vier en zes jaar. In het Fries spreekt men van beukers!

3. Vakantiepark met peuter- en kleuterbad in Noord-Brabant

Vakantiepark De Katjeskelder staat in de plaats Oosterhout. Oosterhout ligt in het westen van Noord-Brabant. Het vakantiepark bevindt zich in een bosrijke omgeving. Op het familiepark kun je bivakkeren in bungalows, kinderbungalows, familievilla’s en safaritenten. Het is een hondvriendelijk park. Wi-Fi is beschikbaar. Binnenbad, buitenbad en peuter- en kleuterbad zijn aanwezig. Het park heeft goede beoordelingen en scoort een 8,1.

  • Beschrijving: Peuters en kleuters zijn dol op water. Samen met hun ouders kunnen ze in dit park genieten van het peuter- en kleuterbad.
  • Omgeving: In de bossen van Oosterhout kunnen sportievelingen moutainbiken en paardrijden. Om de omgeving al wandelend of fietsend te verkennen, is ook een optie.
Peuterbad op vakantiepark Katjeskelder

Peuterbad op Vakantiepark De Katjeskelder

Leuk feitje: Tijdens de peutertijd ontwikkelt een kind taal. Als een peuter anderhalf jaar oud is, kent hij al meer dan vijftig woorden!

4. Vakantiepark met peuter- en kleuterbad in Overijssel

In het Overijsselse dorp Holten staat Vakantiepark Landal Twenhaarsveld. Holten hoort bij de gemeente Rijssen-Holten. Het vakantiepark is vlak bij Nationaal Park Sallandse Heuvelrug gesitueerd. Op het familiepark kun je bungalows, hondenbungalows en reüniebungalows boeken. Huisdieren zijn geen probleem. Er is internettoegang. Binnenzwembad en peuter- en kleuterzwembad zijn aanwezig. Het park wordt prima gerecenseerd en krijgt een 8,2.

  • Beschrijving: Peuters en kleuters worden helemaal blij van water. In het park kunnen ze onder begeleiding van hun ouders naar bad voor peuters en kleuters.
  • Omgeving: De omgeving van Holten is adembenemend. In Nationaal Park Sallandse Heuvelrug zijn talloze wandel- en fietsroutes uitgezet.
Peuterbad in Landal Twenhaarsveld

Peuterbad op Vakantiepark Landal Twenhaarsveld

Interessant weetje: Tijdens de kleutertijd maakt een kind reuzensprongen als het om taalontwikkeling gaat. Als een kleuter vijf jaar oud is, kent hij al meer dan drieduizend woorden!

5. Vakantiepark met peuter- en kleuterbad in Limburg

Resort Arcen staat in de plaats Arcen. Arcen ligt in het midden van Limburg en ressorteert onder de gemeente Venlo. Het vakantiepark bevindt zich in het Nationaal Park De Maasduinen. Op het familiepark kun je bivakkeren in chalets, luxe villa’s, landhuizen, tiny houses en groepsverblijven. Het is een hondvriendelijk park. Wi-Fi is beschikbaar. Binnenbad, peuter- en kleuterbad en zwemparadijs en natuurlijk zwemwater zijn aanwezig. Het park heeft goede beoordelingen en scoort een 8,6.

  • Beschrijving: Iedereen die van zwemmen houdt, is op dit park aan het juiste adres. Voor de kleintjes is er een peuter- en kleuterbad.
  • Omgeving: In Nationaal Park De Maasduinen is het genieten geblazen. Bossen, heidevelden en meertjes wisselen elkaar af.
Peuterbad op resort Arcen

Peuterbad in resort Arcen

Leuk feitje: Kleuters stellen veel vragen. Gemiddeld vijfhonderd per dag!

Kindvriendelijke accommodaties

Deze blogs over kindvriendelijke accommodaties vind je misschien ook interessant:

Geen blogs missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Vergeet niet je aanmelding te bevestigen via de mail in je inbox of spambox.

We sturen je geen spam! Lees ook ons privacybeleid.

Geen blogs missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Vergeet niet je aanmelding te bevestigen via de mail in je inbox of spambox.

We sturen je geen spam! Lees ook ons privacybeleid.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.