Skip to main content

Nederland en de rest van de wereld zijn stevig in de greep van het coronavirus. COVID-19 heeft een pandemie ontketend van een ongekende proportie! De gevolgen van deze coronavirusuitbraak zijn niet alleen medisch, maar ook economisch voelbaar. Ook de manier van vakantie vieren gaat veranderen. De verwachting is dat veel mensen in eigen land zullen blijven. De provincie Zeeland is dan helemaal geen verkeerde keuze! Zeeland telt heel veel vakantieparken, zoals:

Hier worden moeiteloos alle hygiëne- en veiligheidsmaatregelen gevolgd waardoor je er zonder risico op vakantie kunt tijdens de coronavirustijd en de anderhalvemeter-samenleving die daar het gevolg van is.

Duinen, strand en zee

Wie aan Zeeland denkt, denkt aan duinen, strand en zee. Tezamen vormen zij een gouden drie-eenheid. Heel veel mensen kunnen daar intens van genieten. Bovendien is Zeeland een dunbevolkte provincie waar dus nog veel ruimte is! Heel veel plek voor de natuur. Daarnaast zijn de Zeeuwse dorpjes pittoresk; Veere is daar een markant voorbeeld van!

Historische stad

Op het voormalige eiland Walcheren bevindt zich Veere; een prachtige, historische stad met een rijke geschiedenis. De geschiedenis van Veere als havenstad gaat terug naar de 13de eeuw. In de loop van de eeuwen voltrokken er zich belangrijke en ingrijpende gebeurtenissen in Veere. Zo werd het in 1509 getroffen door een stormvloed. Het is zeer de moeite waard om een bezoekje aan Veere te brengen. Veere telt verschillende bezienswaardigheden die het aanschouwen meer dan waard zijn waaronder de Grote Kerk (1348), Stadhuis van Veere (15de eeuw), De Schotse Huizen (16de eeuw), Campveerse Toren (1500) en de Molen!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.