Skip to main content

Doordat de elektrische fiets de laatste jaren zo razend populair is geworden, is er ook een enorme behoefte ontstaan aan oplaadpunten. Op steeds meer plekken in het land worden dan ook oplaadpunten geplaatst. Ook als mensen tegenwoordig op vakantie gaan, wordt de elektrische fiets meegenomen of op het vakantie-adres gehuurd. In Nederland zijn veel vakantieparken aanwezig. Een deel van deze vakantieparken is in het bezit van oplaadpunten voor elektrische fietsen. Hieronder vind je het lijstje van de top 5 vakantieparken van Nederland met oplaadpunt voor elektrische fiets!

5. Park Zeedijk

In het Zuid-Hollandse Herkingen staat het Roompot-vakantiepark Park Zeedijk. Park Zeedijk beschikt over oplaadpunten voor elektrische fietsen. Hierdoor is het mogelijk om je fiets weer te laden met stroom en kan er weer naar hartelust gefietst worden. Het plaatsje Herkingen bevindt zich op het voormalige eiland Goeree-Overflakkee. Doordat het is gelegen aan het Grevelingenmeer is het uitermate populair onder watersporters. In het dorpje zijn veel interessante bezienswaardigheden zoals een oude molen uit 1841, luisterend naar de naam De Dankbaarheid en een Hervormde kerk uit 1788.

4. Bungalowpark Hoenderloo

In het Gelderse Hoenderloo staat het Roompot-vakantiepark Bungalowpark Hoenderloo. Bungalowpark Hoenderloo heeft de beschikking over oplaadpunten voor elektrische fietsen. De accu’s kunnen dus opgeladen worden waardoor er weer flink gefietst kan worden. Hoenderloo bevindt zich op de Veluwe; een overweldigend mooi natuurgebied. Het is in die hoedanigheid ingericht om heel veel toeristen te kunnen ontvangen. Het dorpje bevat derhalve heel veel campings, hotels, restaurants en vakantie/bungalowparken waaronder dus Bungalowpark Hoenderloo.

3. Resort Duynzicht

In het Noord-Hollandse Julianadorp aan Zee staat het Roompot-vakantiepark Resort Duynzicht. Resort Duynzicht beschikt over oplaadpunten voor elektrische fietsen. Mensen die dus in het bezit zijn van een elektrische fietsen kunnen deze dus met een gerust hart meenemen naar Resort Duynzicht. Julianadorp aan Zee is een onderdeel van Julianadorp; het is het deel van de kustplaats dat tegen de duinen ligt. Julianadorp aan Zee is gezegend met maar liefst acht verschillende vakantieparken. Door deze grote capaciteit aan vakantieparken is dit Noord-Hollandse badplaatsje in staat om jaarlijks enorm veel toeristen te ontvangen. Oók heel veel Duitsers. Onze oosterburen weten massaal de vaderlandse kust te vinden!

2. Vakantiepark Emslandermeer

In het Groningse Vlagtwedde staat het Roompot-vakantiepark Vakantiepark Emslandermeer. Vakantiepark Emslandermeer beschikt over oplaadpunten voor elektrische fietsen. Fietsliefhebbers die gebruikmaken van een motortje kunnen dus met een gerust hart naar dit park togen; de accu kan hier worden opgeladen! Vakantiepark Emslandermeer beschikt over verschillende faciliteiten zoals een 9-holes GVB-baan met drivingrange, puttinggreen en oefenholes, een 5-holes openbare golfbaan, een grand café restaurant greens, jachthaven, bootverhuur, zwemvijver, visvijver en subtropisch zwembad.

1. Vakantiepark het Drentse Wold

In het Drentse Hoogsmilde staat het Roompot-vakantiepark Vakantiepark het Drentse Wold. Vakantiepark het Drentse Wold bezit tal van faciliteiten waaronder oplaadpunten voor elektrische fietsen. Hoogsmilde is een heel oud dorp; in 2008 werd gevierd dat Hoogsmilde 375 jaar bestond. Het dorp heeft haar naam te danken aan de Smildervaart; een verbindingskanaal tussen het Meppelerdiep en het Noord-Willemskanaal.

 

Geen blogs missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Vergeet niet je aanmelding te bevestigen via de mail in je inbox of spambox.

We sturen je geen spam! Lees ook ons privacybeleid.

Geen blogs missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Vergeet niet je aanmelding te bevestigen via de mail in je inbox of spambox.

We sturen je geen spam! Lees ook ons privacybeleid.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.