Skip to main content

Op verschillende plekken in Nederland kun je groepsaccommodaties huren die over een zwembad beschikken. Dat kunnen binnenzwembaden of buitenzwembaden zijn. Het voordeel van een binnenzwembad is dat er altijd gezwommen kan worden; ongeacht het weer. Daarnaast hebben bovengenoemde groepsaccommodaties vaak andere wellnessfaciliteiten zoals sauna’s en bubbelbaden.

In deze blog ontdek je 10 groepsaccommodaties met zwembad.

1. Groepsaccommodatie met zwembad in Limburg

Zoek je een groepsaccommodatie met zwembad in Limburg? Kies dan voor deze 24-persoons groepsaccommodatie in het Limburgse plaatsje Mechelen. De groepsaccommodatie is gevestigd in een gerestaureerde boerderij. Het is fantastisch om gebruik te kunnen maken van het verwarmde binnenbad.

Groepsaccommodatie met zwembad in Mechelen

Groepsaccommodatie met zwembad in Mechelen. Foto: groepen.nl

Mechelen is gelegen in het betoverende Geuldal, een van de mooiste natuurgebieden van Nederland. Het landschap wordt gekenmerkt door glooiende heuvels, uitgestrekte weilanden en weelderige bossen. De Geulrivier, die door het dorp stroomt, zorgt voor een idyllisch decor en biedt tal van mogelijkheden voor buitenactiviteiten zoals wandelen en fietsen.

2. Luxe groepsaccommodatie met zwembad in Groningen

Wil je in de provincie Groningen verblijven in een luxe groepsaccommodatie met zwembad? Reserveer dan deze 17-persoons groepsaccommodatie nabij het Groningse dorpje Sellingen. De gasten hebben de beschikking over 10 slaapkamers, 5 badkamers en een grote tuin van 2500 m2.

Luxe groepsaccommodatie met zwembad in Groningen

Groepsaccommodatie in Groningen. Foto: natuurhuisje.nl

Sellingen is een historisch dorp in de gemeente Westerwolde. Het ligt in een prachtig, bosrijk gebied en staat bekend om zijn natuurschoon en rustige, landelijke sfeer. Het dorp heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de middeleeuwen en er zijn diverse historische gebouwen en monumenten te vinden.

3. Groepsaccommodatie met zwembad in Gelderland

Deze 12-persoons groepsaccommodatie met eigen binnenzwembad bevindt zich in het Gelderse dorpje Ede. Naast het privézwembad kunnen de gasten genieten van andere wellnessfaciliteiten zoals een sauna en bubbeltjesbad. De grote villa is ideaal voor de hele familie of een vriendengroep.

groot vakantiehuis met zwembad

Groepsaccommodatie met binnenzwembad in Ede. Foto: vipio.com

Tijdens de Tweede Wereldoorlog speelde Ede een cruciale rol in Operatie Market Garden, een geallieerde militaire operatie die gericht was op het bevrijden van Nederland van de Duitse bezetting. De Ginkelse Heide, net buiten Ede, was een van de belangrijkste landingsplekken voor parachutisten tijdens deze operatie.

4. Groepsaccommodatie met zwembad in Midden-Limburg

Nabij de Midden-Limburgse stad Weert staat deze 24-persoons groepsaccommodatie met zwembad. De accommodatie is gevestigd in een grote villa. Niet alleen zwemliefhebbers vallen met hun neus in de boter, dat geldt ook voor mensen die graag tegen een balletje slaan: er is een tennisbaan aanwezig.

Groepsaccommodatie met zwembad in Limburg

Groepsaccommodatie met zwembad in Weert. Foto: groepen.nl

Weert is een stad die diep geworteld is in de geschiedenis. De eerste schriftelijke vermelding van Weert dateert uit 1062. Destijds was Weert een klein agrarisch dorp dat voornamelijk bestond uit boerenfamilies die leefden van het land en de omliggende waterwegen.

5. Unieke groepsaccommodatie met zwembad in Overijssel

Nabij het Overijsselse dorpje Bergentheim kun je overnachten in deze unieke 25-persoons groepsaccommodatie. De grote woning is gebouwd in de zogenaamde Finnhouse stijl en van alle gemakken voorzien waaronder een sauna en bubbelbad. Door het grote terrein waarop de woning staat is privacy gewaarborgd.

Lees ook: 10x bijzondere groepsaccommodaties!

Groepsaccommodatie met zwembad in Overijssel

Groepsaccommodatie met zwembad in Bergentheim. Foto: natuurhuisje.nl

Bergentheim bevindt zich op een strategische plek nabij het kanaal Almelo-De Haandrik, dat een belangrijke rol heeft gespeeld in de ontwikkeling en geschiedenis van de regio. De ligging in een agrarisch gebied met uitgestrekte velden en bossen maakt Bergentheim tot een aantrekkelijke plek voor mensen die houden van een rustige en natuurlijke omgeving.

6. Groepsaccommodatie met zwembad in Ede

Ga fijn met een groot gezelschap genieten van deze 12-persoons groepsaccommodatie met privézwembad nabij het plaatsje Ede. De groepsaccommodatie is gevestigd in een rietgedekte villa met een prachtig design. Niet alleen zwemliefhebbers worden op hun wenken bediend; er is ook een sauna en bubbelbad aanwezig.

Groepsaccommodatie met zwembad en sauna in Ede

Groepsaccommodatie met wellness in Ede. Foto: vipio.com

Ede bevindt zich in het hart van Nederland, aan de westelijke rand van de Veluwe. De Veluwe biedt een uniek landschap van bossen, heidevelden, zandverstuivingen en landgoederen. De gemeente Ede omvat naast de stad zelf ook verschillende dorpen, zoals Bennekom, Lunteren en Otterlo.

7. Groepsaccommodatie met privézwembad in Noord-Brabant

Aan de rand van een prachtig natuurgebied, nabij het Noord-Brabantse plaatsje Heusden, kun je deze 30-persoons groepsaccommodatie huren. Het grote pand beschikt over 14 slaapkamers, 6 badkamers en een privézwembad. In de groene omgeving kun je mooie wandelingen, fietstochten en paardrijritten maken.

Groepsaccommodatie met zwembad in Heusden

Groepsaccommodatie met zwembad in Heusden. Foto: groepen.nl

Heusden is beroemd om zijn stervormige vestingwerken, die in de 17de eeuw werden aangelegd. Deze vestingwerken dienden ter verdediging van de stad tegen vijandelijke aanvallen. Het unieke ontwerp en de zorgvuldige constructie zijn goed bewaard gebleven en vormen een belangrijk onderdeel van het historische erfgoed van Heusden.

8. Bijzondere groepsaccommodatie met zwembad in een Friese kerk

In een voormalige Friese kerk, in het plaatsje Boksum, is deze 26-persoons groepsaccommodatie gevestigd. Het is uiteraard heel bijzonder om in een kerkgebouw te overnachten. Zeker als er dan ook nog een zwembad, hottub, Finse sauna en Finse Kota aanwezig zijn.

Lees ook: 10x overnachten in een kerk!

Groepsaccommodatie met zwembad in Friesland

Groepsaccommodatie in een kerk. Foto: natuurhuisje.nl

De Sint-Margaretakerk is een centraal punt in Boksum en een belangrijke historische bezienswaardigheid. Gebouwd in de 13de eeuw, is deze kerk een prachtig voorbeeld van Romaanse architectuur. De kerk heeft een imposante toren die al van verre te zien is, en binnenin bevindt zich een historisch orgel dat nog steeds in gebruik is.

9. Groepsaccommodatie met zwembad op de Veluwe

Midden op de Veluwe, nabij het plaatsje Hoenderloo, bevindt zich dit houten boshuis. Deze bijzondere woning is uitermate geschikt als groepsaccommodaties voor een gezelschap van 14 personen. Het boshuis staat op een vakantiepark waar gebruik kan worden gemaakt van een zwembad.

Lees ook: 20x boswachtershuisje huren in Nederland!

Vakantiehuis met zwembad in Hoenderloo

Houten boshuis in Hoenderloo. Foto: natuurhuisje.nl

Hoenderloo is omgeven door prachtige natuur. Het ligt aan de rand van Nationaal Park De Hoge Veluwe, waar bezoekers kunnen genieten van uitgestrekte bossen, heidevelden, zandverstuivingen en een rijke fauna, waaronder edelherten, wilde zwijnen en moeflons. Het park herbergt ook het beroemde Kröller-Müller Museum, met een grote collectie werken van Vincent van Gogh.

10. Groepsaccommodatie met buitenzwembad in Aalten

Heb je zin om op zomerse dagen met een groot gezelschap in je eigen buitenzwembad te springen? Huur dan deze 20-persoons groepsaccommodatie in de Gelderse Achterhoek. Na het zwemmen wacht een bezoek aan de sauna waarover de accommodatie ook beschikt.

Groepsaccommodatie met zwembad

Groepsaccommodatie in Gelderland. Foto: groepen.nl

Aalten is een dorp met een lange en rijke geschiedenis, gelegen in de Achterhoek. De eerste menselijke nederzettingen in dit gebied dateren uit de prehistorie, wat blijkt uit archeologische vondsten zoals gereedschappen en potten. In de vroege middeleeuwen begon het gebied zich te ontwikkelen tot een agrarische gemeenschap.

Meer groepsaccommodaties bekijken?

Lees dan ook deze blogs:

Geen blogs missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Vergeet niet je aanmelding te bevestigen via de mail in je inbox of spambox.

We sturen je geen spam! Lees ook ons privacybeleid.

Geen blogs missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Vergeet niet je aanmelding te bevestigen via de mail in je inbox of spambox.

We sturen je geen spam! Lees ook ons privacybeleid.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.