Skip to main content

In België kun je verschillende soorten vakantiehuisjes huren waaronder blokhutten. Doorgaans worden boomstammen gebruikt voor de bouw van een blokhut. Overnachten in een blokhut in België is een bijzondere ervaring. Deze blokhutten staan meestal midden in de natuur en zijn sfeervol ingericht. Kinderen vinden het ook geweldig én spannend om in een blokhut te slapen.

Wij hebben 5 schitterende blokhutten in België die je kunt huren geselecteerd!

1. Blokhut in België huren in Torhout

Deze blokhut ligt in het dorpje Torhout (West-Vlaanderen). West-Vlaanderen ligt in België. Het vrijstaande vakantiehuisje bevindt zich op het platteland, heeft 1 slaapkamer en biedt ruimte aan 2 personen. Contactloos verblijf is een optie. Honden zijn toegestaan. Internet (wifi) is voorhanden. Voorgaande huurders reviewden het verblijf als buitengewoon. Dit op basis van meer dan 59 beoordelingen.

  • Beschrijving: De blokhut is van alle gemakken voorzien. In de omheinde tuin heb je van niemand last.
  • Omgeving: De vergezichten in West-Vlaanderen zijn van een grote schoonheid. Een aangename mix van natuur en cultuur valt je ten deel.
Blokhut in Belgie

Blokhut in België in Torhout

Leuk feitje: België heeft de langste tramlijn ter wereld. Deze tramlijn heeft een lengte van 70 kilometer en loopt langs de hele Belgische kust!

2. Blokhut in België huren in Zutendaal

In het Limburgse plaatsje Zutendaal bevindt zich deze houten blokhut. Limburg ligt in België. De vrijstaande vakantiewoning is in de bossen gesitueerd, telt een slaapvertrek en kan maximaal twee mensen herbergen. Verblijf zonder contact met de eigenaar of met anderen behoort tot de mogelijkheden. Huisdieren worden toegelaten. Er is toegang tot internet. De recensies zijn fantastisch.

  • Beschrijving: Voor het ultieme blokhutgevoel moet je hier zijn. Als de houtkachel brandt, wil je hier nooit meer weg.
  • Omgeving: In de omgeving leven tal van wilde dieren. Herten, bevers, otters en vossen schieten allemaal voorbij.
Blokhut in Belgie

Blokhut in België n Zutendaal

Interessant weetje: België is wereldberoemd om zijn chocolade. Vanaf 1635 wordt er in België al chocolade geproduceerd!

3. Blokhut in België huren in Ursel

Deze blokhut ligt in het dorpje Ursel (Oost-Vlaanderen). Oost-Vlaanderen ligt in België. De vrijstaande blokhut bevindt zich in een landelijke omgeving, heeft 2 slaapkamers en biedt ruimte aan 4 personen. Honden zijn toegestaan. Internet (wifi) is voorhanden. Het onderkomen wordt als goed beoordeeld. Gebaseerd op ruim 49 reviews.

  • Beschrijving: In de tuin kun je genieten van een jacuzzi en sauna. Binnen wacht de warmte van de kachel.
  • Omgeving: Voor wandel- en fietsliefhebbers is Oost-Vlaanderen een waar eldorado. Indrukwekkende landschappen worden afgewisseld met pittoreske dorpjes.
Blokhut in Belgie Ursel

Blokhut in België in Ursel

Leuk feitje: De eerste trein van het vasteland van Europa reed in België. Deze trein droeg de naam ‘De Olifant’ en reed voor het eerst in 1835.

4. Blokhut in België huren in Oostkamp

In het West-Vlaamse plaatsje Oostkamp bevindt zich deze houten blokhut. West-Vlaanderen ligt in België. De vrijstaande vakantie-accommodatie is in een bos gesitueerd, telt één slaapvertrek en kan maximaal twee mensen herbergen. Verblijf zonder contact met de eigenaar of met anderen behoort tot de mogelijkheden. Er is toegang tot internet. Het onderkomen wordt als prima gerecenseerd. Gebaseerd op meer dan 18 recensies.

  • Beschrijving: In dit blokhutje zul je het oergevoel ervaren. De handpomp, houtkachel en gietijzeren pannen dragen bij aan de unieke sfeer.
  • Omgeving: In het omringende bos is van alles te ontdekken. Bijzondere planten en nieuwsgierige dieren trekken aan je voorbij.
Blokhut in Belgie Oostkamp

Blokhut in België in Oostkamp

Interessant weetje: België is echt een bierland. Bij onze zuiderburen worden meer dan 1.000 soorten bier gebrouwen!

5. Blokhut in België huren in Lille

Deze blokhut ligt in het dorpje Lille (Antwerpen). Antwerpen ligt in België. De vrijstaande blokhut bevindt zich in een dennenbos, heeft 3 slaapkamers en biedt ruimte aan 5 personen. Contactloos verblijf is een optie. Honden zijn toegestaan. Internet (wifi) is voorhanden. Voorgaande huurders reviewden het verblijf als buitengewoon. Dit op basis van meer dan 24 beoordelingen.

  • Beschrijving: In deze blokhut zul je een luxe vakantie ervaren. Zo kun je gebruikmaken van een jacuzzi/hottub.
  • Omgeving: Het gebied waar de blokhut ligt, heet de Kempische bossen. In de Kempische bossen kun je fantastische wandelingen en fietstochten maken.
Blokhut in Belgie Lille

Blokhut in België in Lille

Leuk feitje: De Zuidtoren is het hoogste gebouw van België. De Zuidtoren staat in Brussel en heeft een hoogte van 150 meter!

Dit vind je misschien ook interessant: Natuurhuisje in België: onze top 10!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.