Skip to main content

Veel vakantieparken in Nederland hebben aangepaste vakantiehuisjes voor mindervaliden (miva). Deze bungalows en villa’s zijn zeer geschikt als je een lichamelijke beperking hebt. Ze hebben aangepaste woonkamers, keukens, slaapkamers, badkamers, wastafels, douches, toiletten, etc. Uiteraard hebben deze aangepaste vakantiehuizen geen drempels zodat je gemakkelijk met een rolstoel naar binnen kan.

Je kunt verblijven in kleine of grote aangepaste vakantiehuizen voor mindervaliden. Dat varieert van 2-persoons bungalows miva tot 24-persoons bungalows miva.

In dit blog zetten we 40 aangepaste vakantiewoningen voor mindervaliden in Nederland op een rijtje.

Inhoud blog:

2-persoons mindervalide bungalows

1. Vakantiepark Het Land van Bartje

Vakantiepark Het Land van Bartje bevindt zich in het plaatsje Ees (Drenthe). Op dit park is 2-persoons bungalow 2CT te huur. Dit vakantiehuis is aangepast voor mindervaliden. Zo is het toegangspad verhard en is het verblijf gelijkvloers. Daarnaast is de eettafel onderrijdbaar. Dat geldt ook voor de wastafel. In de slaapkamer is de minimale draaicirkel 150 centimeter en is er ruimte voor een hoog-laagbed.

Vakantiehuis voor mindervaliden landal

Bungalow voor mindervaliden 2CT. Foto: landal.nl

2. Vakantiepark Kijkduin

Vakantiepark Kijkduin ligt in de kustplaats Kijkduin (Zuid-Holland). Op dit Roompot vakantiepark kun je verblijven in Comfort 2 Mindervalide. Dit aangepaste vakantiehuis is geschikt voor mensen met lichamelijke beperking. De accommodatie is gelijkvloers en goed uitgerust. Nabij het chat bevindt zich een parkeergelegenheid. Het vakantiepark ligt op steenworp afstand van het Noordzeestrand.

Mindervalide bungalow roompot

Comfort 2 Mindervalide. Foto: roompot.nl

3. Parc de IJsselhoeve

Parc de IJsselhoeve bevindt zich in het plaatsje Nieuwerkerk aan den IJssel (Zuid-Holland). Op dit park is Ferox 2 personen MIVA te huur. Dit vakantiehuis is geschikt voor mindervaliden. Bij het vakantieverblijf is een parkeerplaats voor één auto. Op het toilet zijn beugels aangebracht. Parc de IJsselhoeve ligt aan de rivier de IJssel.

Mindervalide vakantiehuis Ijsselhoeve

Ferox 2 personen MIVA. Foto: topparken.nl

4. Vakantiepark Heideheuvel

Vakantiepark Heideheuvel ligt in het dorpje Beekbergen (Gelderland). Op dit Landal familiepark kun je verblijven in 2-persoons bungalow 2CT. Deze vrijstaande bungalow voor mindervaliden heeft een verhard toegangspad. Binnen wacht een aangepaste slaapkamer. Een slaapkamer waarin een hoog/laagbed geplaatst kan worden. In de badkamer is de wastafel onderrijdbaar en is een douchestoel aanwezig.

Bungalow voor mindervaliden op Landal Heideheuvel

2-persoons bungalow 2CT op vakantiepark Heideheuvel. Foto: landal.nl 

4-persoons mindervalide vakantiehuisjes

5. Vakantiepark De Vers

Vakantiepark De Vers bevindt zich in het plaatsje Overloon (Noord-Brabant). Op dit Landal park is 4-persoons landhuis 4CT te boeken. Deze aangepaste vakantiewoning voor mindervaliden heeft een verharde parkeerplaats en is drempelvrij. In de slaapkamer staat een hoog-laagbed met papegaai. De badkamer is aangepast met een verhoogd toilet met beugels. In de badkamer is de draaicirkel minimaal 100 centimeter.

Vakantiehuis voor mindervaliden

4-persoons landhuis 4CT op Vakantiepark De Vers. Foto: landal

6. Hof Domburg

Hof Domburg ligt in de badplaats Domburg (Zeeland). Op dit familiepark kun je verblijven in Comfort 4M. Deze geschakelde bungalow is volledig aangepast voor mindervalide gasten. De deurposten zijn extra breed en het verblijf is drempelvrij. In de badkamer staan een douchestoel en toilet met steunen. Bij het vakantieverblijf kun je één auto parkeren.

Vakantiehuis voor mindervaliden op Hof Domburg

Comfort 4M op Hof Domburg. Foto: roompot.nl

7. EuroParcs De Woudhoeve

EuroParcs De Woudhoeve bevindt zich in de kustplaats Egmond aan den Hoef (Noord-Holland). Op dit park is Comfort 4 personen MIVA te huur. Dit aangepaste chalet is geschikt voor mindervaliden. De moderne douche is rolstoeltoegankelijk. De toilet en wastafel hebben armsteunen. Egmond aan den Hoef ligt vlak aan de Noordzeekust.

Chalet voor mindervaliden De Woudhoeve

Comfort 4 personen MIVA op De Woudhoeve. Foto: europarcs.nl

8. Landgoed de Scheleberg

Landgoed de Scheleberg ligt in het dorp Lunteren (Gelderland). Op dit familiepark kun je verblijven in Ferox 4 personen MIVA. Dit vrijstaande vakantiehuis is aangepast voor mensen met een lichamelijke handicap. Zo staat er in de slaapkamer een hoog/laagbed. Landgoed de Scheleberg bevindt zich midden op de Veluwe.

Vakantiehuis voor mindervaliden Scheleberg

Ferox 4 personen MIVA op Vakantiepark Scheleberg. Foto: topparken.nl

9. RCN de Flaasbloem

RCN de Flaasbloem bevindt zich in het plaatsje Chaam (Noord-Brabant). Op dit park is Sommerhus Malmo te boeken. Deze vrijstaande bungalow is aangepast voor rolstoelgebruikers. In één van de slaapkamers staat een hoog-laagbed. In de omgeving van Chaam bevinden zich verschillende natuurparken. Natuurliefhebbers en rustzoekers komen er aan hun trekken.

Aangepast vakantiehuis op Vakantiepark de Flaasbloem

Aangepast vakantiehuis op Vakantiepark de Flaasbloem. Foto: rcn.nl

10. Molecaten Park Noordduinen

Molecaten Park Noordduinen ligt in de badplaats Katwijk aan Zee (Zuid-Holland). Op dit familiepark kun je verblijven in 4-persoons Duinhuisje MiVa. Dit duinhuisje heeft brede deuren en alle ruimtes zijn rolstoeltoegankelijk. Het douchestoeltje is inklapbaar. In één van de slaapkamers staan twee elektrische hoog-laagbedden met papegaai en verstelbare rugleuning.

Bungalow voor mindervaliden

4-persoons Duinhuisje MiVa op Park Noordduinen. Foto: molecaten.nl

11. Vakantiepark Zeebad

Vakantiepark Zeebad bevindt zich in de badplaats Breskens (Zeeland). Op dit park is Villa Luxe 4 MIVA te huur. Deze luxe villa bezit verschillende aanpassingen voor mindervaliden. Breskens ligt op Zeeuws-Vlaanderen. Zeeuws-Vlaanderen staat bekend om zijn ruimte, rust en natuur. Daarnaast bevinden zich er verschillende pittoreske dorpjes die het bezoeken meer dan waard zijn.

Vakantiehuis voor mindervaliden op Roompot park

Villa Luxe 4 MIVA op Vakantiepark Zeebad. Foto: roompot.nl

12. Vakantiepark Heideheuvel

Vakantiepark Heideheuvel ligt in het dorpje Beekbergen (Gelderland). Op dit familiepark kun je verblijven in 4-persoons bungalow 4CTS. Deze bungalow heeft een aangepaste slaapkamer met twee hoog-laagbedden. De boxsprings bedden hebben een papegaai en softtopper. In de aangepaste badkamer bevinden zich onder andere hendelmengkranen, een verhoogd toilet en een verstelbare spiegel.

Bungalow voor mindervaliden op Landal park Heideheuvel

4-persoons bungalow 4CTS op Vakantiepark Heideheuvel. Foto: landal.nl

13. Roompot Callantsoog

Roompot Callantsoog bevindt zich in de badplaats Callantsoog (Noord-Holland). Op dit park is Signpost Special 4 te boeken. Deze vrijstaande aangepaste lodge is geschikt voor mensen met een lichamelijke beperking. De bedden zijn in hoogte verstelbaar. In de badkamer staat een inklapbare douchestoel. Het toilet beschikt over inklapbare beugels. Callantsoog wordt beschouwd als één van de mooiste kustplaatsjes van Nederland.

Lodge voor mindervaliden

Signpost Special 4 op Roompot Callantsoog. Foto: roompot.nl

14. Vakantiepark Sluftervallei

Vakantiepark Sluftervallei ligt in De Cocksdorp op het Waddeneiland Texel. Op dit familiepark kun je verblijven in 4-persoons bungalow 4CT. Deze vrijstaande bungalow is aangepast voor mindervaliden en rolstoelgebruikers. Het verblijf heeft geen drempels. De badkamer heeft een vlakke douche met handgrepen. Ook zijn er een ligbad en verstelbare spiegel aanwezig. Rondom de accommodatie is er een verharde bestrating.

Vakantiepark Sluftervallei mindervaliden

4-persoons bungalow 4CT op Vakantiepark Sluftervallei. Foto: landal.nl

15. Roompot Zandvoort

Roompot Zandvoort bevindt zich in de badplaats Zandvoort (Noord-Holland). Op dit park is Kennemer Lodge Special 4 te huur. Deze vrijstaande lodge is aangepast voor gehandicapten. Zo heeft de slaapkamer bedden die in hoogte zijn te verstellen. In de badkamer staat onder andere een douchestoel die inklapbaar is. Het toilet beschikt over steunen.

Vakantiehuis voor mindervaliden in Zandvoort

Kennemer Lodge Special 4 op Roompot Zandvoort. Foto: roompot.nl

16. Roompot Park Brouwersdam

Roompot Park Brouwersdam ligt in het kustplaatsje Scharendijke (Zeeland). Op dit familiepark kun je verblijven in Lodge 4M. Deze gelijkvloerse vakantiewoning is geschikt voor mensen met een fysieke beperking. Park Brouwersdam is een prachtig vakantiepark met verblijven met een betoverend mooi design. De Noordzee is niet ver weg.

Vakantiehuis voor mindervaliden Park Brouwersdam

Lodge 4M op Park Brouwersdam. Foto: roompot.nl

17. Roompot Bloemendaal aan Zee

Roompot Bloemendaal aan Zee bevindt zich in de badplaats Bloemendaal aan Zee (Noord-Holland). Op dit familiepark kun je overnachten in Sea House Special. Deze luxe aangepaste vakantiewoning is geschikt voor mindervaliden. Het vakantiepark ligt niet ver van het strand van de Noordzee af. Tijdens ieder jaargetijde is het fijn om op het Noordzeestrand te zijn.

Lodge voor mindervaliden Bloemendaal aan Zee

Sea house Special op Roompot Bloemendaal aan Zee. Foto: roompot.nl

5-persoons aangepaste bungalows voor mindervaliden

18. Résidence Lichtenvoorde

Résidence Lichtenvoorde bevindt zich in de plaats Lichtenvoorde (Gelderland). Op dit park is Wilgenhoeve 5 personen MIVA te boeken. Dit vrijstaande chalet is aangepast voor mensen die afhankelijk zijn van een rolstoel en mindervaliden. Résidence Lichtenvoorde ligt in de Gelderse Achterdoek. Een regio die gekenschetst wordt door een schitterende coulisselandschap.

Vakantiehuis voor mindervaliden Lichtenvoorde

Wilgenhoeve 5 personen MIVA op Résidence Lichtenvoorde. Foto: topparken.nl

19. Résidence de Leuvert

Résidence de Leuvert ligt in het dorpje Cromvoirt (Noord-Brabant). Op dit familiepark kun je verblijven in Leijhoeve 5 personen MIVA. Dit aangepaste chalet is uitstekend geschikt voor mensen met een beperking. Résidence de Leuvert bevindt zich in het gezellige Brabantse land. Prachtige natuurgebieden worden afgewisseld met eeuwenoude steden en dorpen.

Vakantiehuis voor mindervaliden

Leijhoeve 5 personen MIVA op Résidence de Leuvert. Foto: topparken.nl

6-persoons mindervalide vakantiehuizen

20. Beach Resort Ooghduyne

Beach Resort Ooghduyne bevindt zich in de badplaats Julianadorp aan Zee (Noord-Holland). Op dit park is 6-persoons villa 6CTS te huur. Deze villa voor mindervaliden beschikt over veel aanpassingen. Zo is de draaicirkel in de slaapkamer 150 centimeter. In de badkamer vinden we onder andere een hendelmengkraan, verhoogd toilet en vlakke douche. Julianadorp aan Zee heeft een breed en schoon strand.

Vakantiepark mindervaliden Oogduyhne

6-persoons villa 6CTS op Beach Resort Oogduyne. Foto: landal.nl

21. Vakantiepark Weerterbergen

Vakantiepark Weerterbergen ligt bij de stad Weert (Limburg). Op dit familiepark kun je verblijven in WFM Comfort. Deze gelijkvloerse vakantiewoning is aangepast voor mindervaliden. De deuren zijn breed, de wastafel laag en het toilet verhoogd. Weerterbergen is een vakantiepark met enorm veel faciliteiten. Jong en oud zullen zich er prima vermaken.

Valantiehuis voor mindervaliden in Weerterbergen

WFM Comfort op Vakantiepark Weerterbergen. Foto: roompot.nl

22. EuroParcs De Utrechtse Heuvelrug

EuroParcs De Utrechtse Heuvelrug bevindt zich in het plaatsje Maarn (Utrecht). Op dit park is Hackfort MIVA 6 te boeken. Deze vrijstaande woning is prima geschikt voor mensen met een lichamelijke handicap. De deurposten zijn breed. De badkamer is groot en bezit onder andere een toilet met toiletbeugels. In de douche is een steunbeugel aanwezig.

Vakantiehuis voor mindervaliden

Hackfort MIVA 6. Foto: europarcs.nl

23. RCN de Roggeberg

RCN de Roggeberg ligt in het bosdorpje Appelscha (Friesland). Op dit familiepark kun je verblijven in Aangepaste bungalow de Dobbe. Deze drempelloze vakantiewoning is aangepast voor rolstoelgebruikers. In de slaapkamer staat een elektrisch hoog/laag-bed. De badkamer is onder andere voorzien van een verhoogd toilet en stoel voor het douchen.

Aangepaste bungalow RCN park

Aangepaste bungalow de Dobbe. Foto: rcn.nl

24. Vakantiepark Landgoed ’t Loo

Vakantiepark Landgoed ’t Loo bevindt zich in het plaatsje ’t Loo-Oldebroek (Gelderland). Op dit park is 6-persoons Bungalow 6CT te huur. Deze vrijstaande vakantiewoning heeft geen drempels en is daardoor prima geschikt voor rolstoelafhankelijke mensen. In de slaapkamer staan twee hoog/laagbedden. In de berging is ruimte voor een rolstoel of scootmobiel. Daar bevindt zich ook een oplaadpunt.

Bungalow voor mindervaliden 't Loo

6-persoons Bungalow 6CT. Foto: landal.nl

25. Vakantiepark Klein Vink

Vakantiepark Klein Vink ligt in het dorpje Arcen (Limburg). Op dit familiepark kun je verblijven in Log Cabin 6. Dit roodgekleurde chalet is geschikt voor mindervaliden en rolstoelgebruikers. Het verblijf is goed uitgerust. Klein Vink ligt midden in Nationaal Park De Maasduinen. Nationaal Park De Maasduinen behoort tot de mooiste natuurparken van Limburg.

Aangepaste lodge voor mindervaliden Klein Vink

Log Cabin 6 op Vakantiepark Klein Vink. Foto: roompot.nl

26. Vakantiepark Heihaas

Vakantiepark Heihaas ligt in het plaatsje Putten (Gelderland). Op dit park kun je verblijven in 6-persoons bungalow 6CT extra toegankelijk. Deze vrijstaande vakantiewoning heeft een flink aantal aanpassingen voor gasten met een fysieke beperking.  Zo staat er in de slaapkamer een hoog-laag-bed met papegaai. De badkamer beschikt onder andere over een verhoogd toilet met beugels.

aangepast vakantiehuis op vakantiepark Heihaas

6-persoons bungalow 6CT extra toegankelijk. Foto: summio.nl

8-persoons aangepaste vakantiewoningen

27. Vakantiepark Coldenhove

Vakantiepark Coldenhove bevindt zich in het plaatsje Eerbeek (Gelderland). Op dit park is 8-persoons bungalow LT1 te boeken. Dit geschakelde vakantieverblijf is uitstekend aangepast en uitgerust voor mensen met een lichamelijke beperking. Naast alle aanpassingen beschikt de luxe bungalow over een sauna. Eerbeek ligt in een bosrijke omgeving met tal van mogelijkheden.

Bungalow mindervaliden landal coldenhove

8-persoons bungalow LT1. Foto: landal.nl

28. Beach Resort Nieuwvliet-Bad

Beach Resort Nieuwvliet-Bad ligt in de badplaats Nieuwvliet-Bad (Zeeland). Op dit familiepark kun je verblijven in V8M Luxe. Deze aangepaste villa zorgt voor een zorgeloze vakantietijd voor mensen met een beperking. De luxe villa heeft een prachtig design en is van alle gemakken voorzien. Nieuwvliet-Bad bevindt zich in het rustige Zeeuws-Vlaanderen.

Bungalow voor mindervaliden in Nieuwvliet-Bad

V8M Luxe op Beach Resort Nieuwvliet-Bad. Foto: roompot.nl

29. Hof van Saksen

Hof van Saksen bevindt zich in het plaatsje Nooitgedacht (Drenthe). Op dit park is 8-persoons boerderij 8LT te huur. Deze luxe vakantieboerderij is geschikt voor mensen met een lichamelijke beperking. In de slaapkamer staan twee hoog-laag-bedden. De badkamer heeft onder andere een vlakke douche en verstelbare spiegel. Tot de sanitaire aanpassingen behoort ook een toilet met beugels. 

Boederderij mindervaliden Hof van Saksen

8-persoons boerderij 8LT. Foto: hofvansaksen.nl

30. Bungalowpark De Soeten Haert

Bungalowpark De Soeten Haert bevindt zich in de badplaats Renesse (Zeeland). Op dit vakantiepark is SGM Comfort te huur. Deze aangepaste bungalow is geschikt voor rolstoelgebruikers en mindervaliden. Renesse is één van de populairste plaatsen aan de Nederlandse kust. Enerzijds trekt het veel jeugd aan. Anderzijds wordt Renesse steeds meer een badplaats voor de hele familie.

Bungalow mindervaliden Soeten Haert

SGM Comfort op bungalowpark De Soeten Haert. Foto: roompot.nl

10-persoons bungalows voor mindervaliden

31. Kasteeldomein De Cauberg

Kasteeldomein De Cauberg ligt in het dorpje Valkenburg aan de Geul (Limburg). Op dit familiepark kun je verblijven in 10-persoons villa 10LT extra toegankelijk. Deze luxe villa is geschikt voor mindervaliden. In de woonkamer is de draaicirkel minimaal 150 centimeter. In de slaapkamer kan geslapen worden in twee hoog/laagbedden.

Toegankelijk vakantiehuis landal de Cauberg

10-persoons villa 10LT extra toegankelijk. Foto: landal.nl

32. Resort Arcen

Resort Arcen bevindt zich in het plaatsje Arcen (Limburg). Op dit park is Comfort familievilla 10 te boeken. Deze geschakelde villa is aangepast voor mensen met een lichamelijke handicap. Resort Arcen ligt midden in het prachtige Limburgse landschap. Een landschap met bossen, heidevelden, rivieren en meertjes. Natuurliefhebbers en rustzoekers hoeven niet verder te kijken.

Villa voor mindervaliden roompot

Comfort familievilla 10 op Resort Arcen. Foto: roompot.nl

33. Vakantiepark Sluftervallei

Vakantiepark Sluftervallei ligt in De Cocksdorp op het Waddeneiland Texel. Op dit familiepark kun je verblijven in 10-persoons bungalow 10LT extra toegankelijk. Deze grote bungalow heeft veel aanpassingen voor mindervaliden. De badkamer is aangepast en bezit een wastafel die onderrijdbaar is. De draaicirkel in de badkamer is 150 centimeter. Verder zijn er een verhoogd toilet en verlaagde spiegel aanwezig.

Vakantiehuis mindervaliden Sluftervallei

10-persoons bungalow 10LT extra toegankelijk. Foto: landal.nl

12-persoons aangepaste bungalows voor mindervaliden

34. Vakantiepark Orveltermarke

Vakantiepark Orveltermarke bevindt zich in het plaatsje Witteveen (Drenthe). Op dit park is 12-persoons bungalow 12 BT te huur. Deze aangepaste bungalow is geschikt voor rolstoelgebruikers en mindervaliden. Het toegangspad naar de accommodatie is verhard. De sanitaire voorzieningen zijn aangepast. In de badkamer bevinden zich onder andere een vlakke douche en vaste douchestoel.

Vakantiehuis voor mindervaliden Orveltemarke

12-persoons bungalow 12 BT. Foto: landal.nl

35. Vakantiepark Domein de Schatberg

Vakantiepark Domein de Schatberg ligt in het plaatsje Sevenum (Limburg). Op dit familiepark kun je verblijven in 12-persoons bungalow 12CET extra toegankelijk. Deze grote bungalow bezit een groot aantal aanpassingen voor mensen met een beperking. In de slaapkamer staan twee hoog-/laagbedden. In de aangepaste badkamer bevinden zich onder andere een verhoogd toilet en hengelmengkranen.

Bungalow voor mindervaliden De Schatberg

12-persoons bungalow 12CET extra toegankelijk. Foto: landal.nl

36. Vakantiepark Landgoed De Hellendoornse Berg

Vakantiepark Landgoed De Hellendoornse Berg bevindt zich in het plaatsje Haarle (Overijssel). Op dit park is 12-persoons bungalow 12CT1 te boeken. Dit aangepaste vakantiehuis is uitstekend geschikt voor mensen met een beperking. Zo zijn de sanitaire voorzieningen aangepast. De badkamer is onder andere uitgerust met vlakke douche, verstelbare spiegel en verhoogd toilet.

Vakantiehuis op Landal de Hellendoornse Berg

12-persoons bungalow 12CT1. Foto: landal.nl

14-persoons aangepaste vakantiewoningen

37. Recreatiepark De Tolplas

Recreatiepark De Tolplas ligt in het dorpje Hoge Hexel (Overijssel). Op dit familiepark kun je verblijven in Twentse Hoeve 14. Deze grote hoeve heeft een benedenverdieping die is aangepast voor mindervalide gasten. Recreatiepark De Tolplas is in een groene omgeving ingebed. Centraal in deze omgeving bevindt zich een grote recreatieplas.

Vakantiehuis voor mindervaliden Twentse Hoeve

Twentse Hoeve 14 op Recreatiepark De Tolplas. Foto: roompot.nl

38. Résidence Lichtenvoorde

Résidence Lichtenvoorde bevindt zich in de plaats Lichtenvoorde (Gelderland). Op dit park is Villa 14 personen Wellness (Spa) te huur. Deze luxe villa is aangepast voor mindervaliden en rolstoelgebruikers. Daarnaast heeft het grote verblijf verschillende wellness-faciliteiten zoals een sauna, buitendouche en sunshower. De villa beschikt over een eigen parkeerplaats voor één auto.

Villa voor mindervaliden Lichtenvoorde

Villa 14 personen Wellness. Foto: topparken.nl

20-persoons mindervalide vakantiehuizen

39. Resort Arcen

Resort Arcen ligt in het dorpje Arcen (Limburg). Op dit familiepark kun je verblijven in Luxe familievilla 20. De luxe villa is geschikt voor grote groepen en is aangepast voor mindervaliden. Het vrijstaande vakantieverblijf beschikt over een eigen parkeerplek. Het landschap van Limburg is erg mooi. Niet in de laatste plaats door de aanwezigheid van de Maas.

Aangepaste villa voor mindervaliden Arcen

Luxe familievilla 20 op Resort Arcen. Foto: roompot.nl

24-persoons aangepaste bungalows

40. Vakantiepark Orveltermarke

Vakantiepark Orveltermarke ligt in het dorpje Witteveen (Drenthe). Op dit familiepark kun je verblijven in 24-persoons bungalow 24BT. Deze grote bungalow heeft geen drempels en is daarmee uitermate geschikt voor gasten die rolstoelafhankelijk zijn. Verder heeft dit vakantieverblijf tal van andere voorzieningen voor mensen met een lichamelijke beperking. Zo hebben de badkamers vlakke douches en wastafels die onderrijdbaar zijn.

aangepaste bungalow voor mindervaliden op Roompot park

24-persoons bungalow 24BT op Vakantiepark Orveltermarke. Foto: roompot.nl

Accommodaties voor mindervaliden

Deze blogs over vakantiehuizen voor mindervaliden vind je misschien ook interessant:

Geen blogs missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Vergeet niet je aanmelding te bevestigen via de mail in je inbox of spambox.

We sturen je geen spam! Lees ook ons privacybeleid.

Geen blogs missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Vergeet niet je aanmelding te bevestigen via de mail in je inbox of spambox.

We sturen je geen spam! Lees ook ons privacybeleid.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.