Skip to main content

Verspreid door Nederland kun je vakantiehuizen boeken voor 10 personen. Deze grote vakantiehuisjes bezitten minimaal 5 slaapkamers en meerdere badkamers. Daarnaast beschikken 10-persoons vakantiehuizen over tal van aantrekkelijke faciliteiten. De vakantiehuisjes voor 10 personen kunnen op vakantieparken staan of daarbuiten.

In deze blog ontdek je 10 vakantiehuizen voor 10 personen in Nederland.

1. Vakantiehuis voor 10 personen in Noord-Brabant

Zoek je een vakantiehuis voor 10 personen in Nederland? Boek dan deze 10-persoons Forest Villa nabij het Noord-Brabantse plaatsje Schaijk. De bijzondere accommodatie heeft een grootte van 108 m2, telt 5 slaapkamers en beschikt over 3 badkamers. In de tuin kun je genieten van een overdekt terras.

Vakantiehuis voor 10 personen in Schaijk

10-persoons Forest Villa. Foto: roompot.nl

Schaijk ligt nabij het natuurgebied De Maashorst, een van de grootste natuurgebieden van Noord-Brabant. De Maashorst staat bekend om zijn gevarieerde landschap, dat bestaat uit bossen, heidevelden, vennen en weilanden. Het gebied is rijk aan flora en fauna en biedt mogelijkheden voor recreatie zoals wandelen, fietsen en paardrijden.

2. Vakantievilla voor 10 personen vlakbij Exloo

Wil je overnachten in een vakantiehuis voor 10 personen in Drenthe? Reserveer dan deze 10-persoons vakantievilla vlakbij het Drentse dorpje Exloo. De rietgedekte accommodatie heeft een grootte van 176 m2. De gasten hebben de beschikking over 5 slaapkamers en 5 badkamers.

Vakantiehuis voor 10 personen op Landal Exloo

Vakantievilla voor 10 personen in Exloo. Foto: landal.nl

Exloo ligt in een gebied dat rijk is aan hunebedden; prehistorische grafmonumenten die bestaan uit grote zwerfkeien. Deze monumenten zijn gebouwd door de Trechterbekercultuur, die ongeveer vijfduizend jaar geleden in deze regio leefde. De hunebedden zijn een belangrijke toeristische attractie.

3. Duinvilla voor 10 personen nabij Cadzand

Ben je op zoek naar een vakantiehuis voor 10 personen aan de kust? Huur dan deze 10-persoons duinvilla nabij het Zeeuwse kustplaatsje Cadzand. De stijlvolle accommodatie heeft een oppervlakte van 113 m2. De gasten kunnen heerlijk slapen in 5 slaapkamers die met airco’s worden gekoeld.

Vakantiehuis voor 10 personen in Cadzand

10-persoons duinvilla in Cadzand. Foto: europarcs.nl

Cadzand heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de vroege middeleeuwen. Oorspronkelijk was het gebied een eiland in de Scheldedelta, en het speelde een belangrijke rol in de maritieme handel tijdens de Vikingtijd en de periode van de Hanze. Door de eeuwen heen is Cadzand meerdere malen getroffen door overstromingen en stormvloeden.

4. Vakantieboerderij voor 10 personen in Drenthe

Wil je met een grote groep familieleden of vrienden vakantievieren in boerderij Nederland? Laat dan je oog vallen op deze 10-persoons vakantieboerderij vlakbij het Drentse dorpje Uffelte. De rietgedekte accommodaties beschikt over 5 slaapkamers en 2 badkamers. De boerderij is recentelijk gerenoveerd en staat midden in de natuur.

Lees ook: 10x overnachten op een boerderij

Vakantieboerderij voor 10 personen

Vakantieboerderij voor 10 personen. Foto: natuurhuisje.nl

Het Holtingerveld is een van de belangrijkste natuurgebieden in de omgeving van Uffelte. Dit gebied omvat uitgestrekte heidevelden, bossen, zandverstuivingen en veenmoerassen. Het is een paradijs voor natuurliefhebbers en biedt diverse recreatiemogelijkheden zoals wandelen, fietsen en paardrijden. Er zijn meerdere routes uitgezet die de bezoekers langs de mooiste plekken van het gebied leiden.

5. Luxe vakantiehuis voor 10 personen nabij Maastricht

Droom je van een luxe vakantiewoning voor 10 personen in Nederland? Laat dan die droom uitkomen in dit 10-persoons vakantiehuis nabij de Limburgse stad Maastricht. Door de aanwezigheid van 5 slaapkamers en 2 badkamers hebben de gasten een comfortabel verblijf in deze bijzondere accommodatie.

Vakantiehuis voor 10 personen in Limburg

10-persoons vakantiehuis in Limburg. Foto: vipio.com

Het historische centrum van Maastricht is een ware schatkamer van architectonische pracht. Het Vrijthof, het grootste plein van de stad, is omringd door indrukwekkende gebouwen, waaronder de Sint-Servaasbasiliek en de Sint-Janskerk. De kronkelende straatjes van het Jekerkwartier en het pittoreske Onze-Lieve-Vrouweplein zijn ook een bezoek waard.

6. Luxe vakantiehuis voor 10 personen in Zeeland

Wees welkom in dit luxe vakantiehuis voor 10 personen vlakbij het Zeeuwse dorpje Wolphaartsdijk. De 10 gasten hebben de beschikking over een woning met een oppervlakte van 153 m2 waarin zich 5 slaapkamers en 3 badkamers bevinden. Voor liefhebbers van wellness is er een traditionele sauna aanwezig.

Luxe villa voor 10 personen in Zeeland

Luxe villa voor 10 personen nabij Wolphaartsdijk. Foto: roompot.nl

De omgeving van Wolphaartsdijk is adembenemend mooi. Naast het glinsterende water van het Veerse Meer, biedt het omliggende landschap uitgestrekte dijken, weelderige polders en beschermde natuurgebieden. Voor wandelaars en fietsers zijn er talloze routes om van te genieten, die langs schilderachtige dorpjes en rustige waterwegen slingeren.

7. Vakantiewoning voor 10 personen in Friesland

Geniet van een welverdiende vakantie in deze vakantiewoning voor 10 personen nabij het Friese plaatsje Witmarsum. De stijlvolle vakantiewoning heeft een grootte van 179 m2 en telt 5 slaapkamers en 5 badkamers. Wellnessliefhebbers kunnen het niet beter treffen: voor hen is er een sauna aanwezig.

10-persoons vakantiewoning in Friesland

Vakantiewoning voor 10 personen. Foto: landal.nl

De oorsprong van Witmarsum kan worden teruggevoerd tot de middeleeuwen, toen het een centrum was van agrarische activiteit en handel. Door de eeuwen heen heeft het pittoreske dorp zijn landelijke karakter behouden, met schilderachtige boerderijen verspreid over het omliggende platteland.

8. Moderne vakantievilla voor 10 personen vlakbij Kampen

Zoek je voor vrienden of familie een vakantiehuis voor 10 personen? Reserveer dan deze 10-persoons moderne vakantievilla vlakbij de Overijsselse stad Kampen. Het indrukwekkende vakantie-onderkomen ligt aan het water en beschikt over 5 slaapkamers en 2 badkamers. Door de hoge ramen valt er veel licht naar binnen.

Vakantiehuis Meervilla 10 personen op Europarcs De IJssel Eilanden

10-persoons vakantievilla vlakbij Kampen. Foto: europarcs.nl

Wandelend door de straten van Kampen waan je je in een levend museum van middeleeuwse architectuur. De historische binnenstad wordt gekenmerkt door prachtig bewaarde gebouwen uit verschillende tijdperken, waaronder imposante stadspoorten, statige kerken en sfeervolle pakhuizen. De gotische Bovenkerk is een onmisbare bezienswaardigheid die de skyline van Kampen domineert.

9. Woonboerderij voor 10 personen nabij Bodegraven

Wil je even worden teruggeworpen in tijd en wegzwijmelen in nostalgie? Huur dan deze 10-persoons woonboerderij nabij het Zuid-Hollandse plaatsje Bodegraven. De rietgedekte hoeve staat op een groot perceel waar ruimte en privacy zijn gewaarborgd. Voor de gasten zijn 5 slaapkamers en 2 badkamers aanwezig.

Vakantiehuis voor 10 personen in Bodegraven

10-persoons woonboerderij in Bodegraven. Foto: natuurhuisje.nl

De geschiedenis van Bodegraven is nauw verbonden met de ontwikkeling van de kaashandel in Nederland. Vanwege zijn gunstige ligging aan waterwegen kon Bodegraven uitgroeien tot een belangrijk knooppunt voor de kaashandel. De karakteristieke grachten die door de stad slingeren, getuigen nog steeds van deze rijke handelstraditie.

10. Villa voor 10 personen vlakbij Hoenderloo

Zoek je een vakantiehuis voor 10 personen op de Veluwe? Boek dan deze ruime villa vlakbij het Veluwse dorpje Hoenderloo. De bijzondere accommodatie staat midden in de natuur en beschikt over een eigen sauna. De gasten kunnen slapen in 5 slaapkamers en gebruikmaken van 2 badkamers.

Lees ook: 10x vakantiehuisje met 2 badkamers!

Vakantiehuis voor 10 personen op de Veluwe

Villa voor 10 personen op de Veluwe. Foto: vipio.com

Een van de meest opvallende kenmerken van Hoenderloo is zijn buitengewone ligging in de nabijheid van het Nationale Park De Hoge Veluwe. Dit iconische park, een ware schat van de Nederlandse natuur, strekt zich uit over meer dan 55 vierkante kilometer en biedt een ongeëvenaarde verscheidenheid aan flora en fauna.

Meer groepsaccommodaties bekijken?

Lees dan ook deze blogs:

Geen blogs missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Vergeet niet je aanmelding te bevestigen via de mail in je inbox of spambox.

We sturen je geen spam! Lees ook ons privacybeleid.

Geen blogs missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Vergeet niet je aanmelding te bevestigen via de mail in je inbox of spambox.

We sturen je geen spam! Lees ook ons privacybeleid.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.