Skip to main content

Veel mensen vinden het heerlijk om een vakantiehuisje te huren met wellness. Zij genieten ervan om gebruik te maken van een sauna, hottub of jacuzzi tijdens hun vakantie. Vaak bevinden deze luxe vakantiehuisjes met wellness-faciliteiten zich op prachtige locaties in een natuurlijke omgeving van bossen, heidevelden en zandverstuivingen.

Wij hebben de 5 mooiste vakantiehuisjes met wellness van Nederland op een rijtje gezet!

Lees ook: 12x natuurhuisje met jacuzzi huren in Nederland!

1. Vakantiehuisje met wellness in Drenthe in Ellertshaar

Dit vakantiehuisje met wellness bevindt zich in het plaatsje Ellertshaar in de provincie Drenthe. Ellertshaar behoort tot de gemeente Borger-Odoorn. Het luxe vakantiehuisje ligt in een grote tuin, telt 1 slaapkamer en is geschikt voor maximaal 2 personen. Contactloos verblijf is mogelijk, er is internettoegang (WiFi) en de reviews zijn buitengewoon op basis van meer dan 15 beoordelingen.

  • Beschrijving vakantiehuisje: Het is een fonkelnieuw vakantiehuisje met alle denkbare luxe zoals sauna, hottub, buitendouche en loungestoelen.
  • Omgeving vakantiehuisje: Het vakantiehuisje ligt in een bosrijke omgeving met her en der weilanden. Een gebied waar je heerlijke wandelingen en fietstochten kunt maken.
Vakantiehuisje met wellness

Vakantiehuisje met wellness in Drenthe

Leuk feitje: Finland staat aan de bakermat van de sauna; het is ook een Fins woord. De meeste Finnen hebben een sauna in hun huis of tuin!

2. Bungalow met wellness in Drenthe in Norg

Deze bungalow met wellness bevindt zich in het dorpje Norg in de provincie Drenthe. Norg behoort tot de gemeente Noordenveld. De luxe vrijstaande bungalow ligt in de bossen, telt 1 slaapkamer en is geschikt voor maximaal 2 personen. Contactloos verblijf is mogelijk, er is internettoegang (WiFi) en de reviews zijn buitengewoon op basis van meer dan 47 beoordelingen.

  • Beschrijving bungalow: In de bungalow kom je letterlijk en figuurlijk in een warm bad terecht. Het knapperend haardvuur en de buitensauna zorgen ervoor dat het lichaam en de geest maximaal kunnen ontspannen.
  • Omgeving bungalow: De omgeving van Norg is adembenemend mooi. Het is het landschap dat je verwacht van Drenthe: pittoreske dorpjes, eenenoude bossen en indrukwekkende zandverstuivingen.
Vakantiehuisje met wellness

Bungalow met wellness in Drenthe

Interessant weetje: Vroeger werden alle hottubs verwarmd met een houtgestookte kachel; tegenwoordig is het ook mogelijk om ze elektrisch te verwarmen!

Vakantiehuisjes met eigen wellness

Tip!

Bekijk ook eens de luxe vakantiehuisjes met eigen wellness-faciliteiten, zoals een luxe whirlpool of een eigen sauna, op de vakantieparken van Dutchen!

3. Natuurhuisje met wellness in Gelderland in Heelweg

Dit natuurhuisje met wellness bevindt zich in het plaatsje Heelweg in de provincie Gelderland. Heelweg behoort tot de gemeente Oude IJsselstreek. Het luxe vrijstaande natuurhuisje ligt op een landgoed, telt 2 slaapkamers en is geschikt voor maximaal 5 personen. Contactloos verblijf is mogelijk, honden zijn welkom en de reviews zijn buitengewoon op basis van meer dan 62 beoordelingen.

  • Beschrijving natuurhuisje: Mensen die dromen van een luxe barrelsauna en hippe hottub zijn in het natuurhuisje aan het juiste adres. Het natuurhuisje is nieuw en bovendien rolstoeltoegankelijk.
  • Omgeving natuurhuisje: Het natuurhuisje ligt in een mooie omgeving met bossen. De verhuurders verbouwen zelf hun groentes, fruit en kruiden op het terrein: de huurders mogen deze lekkernijen naar hartelust plukken.
Vakantiehuisje met wellness gelderland

Natuurhuisje met wellness in Gelderland

Leuk feitje: De meestgebruikte steen voor een hot stone massage is de basaltsteen. Deze steen is van vulkanische oorsprong en kan de warmte heel lang vasthouden!

4. Vakantiehuisje met wellness in Friesland in Winsum

Dit vakantiehuisje met wellness bevindt zich in het dorpje Winsum in de provincie Friesland. Winsum behoort tot de gemeente Waadhoeke. De luxe vrijstaande vakantie-accommodatie ligt op een erf, telt 1 slaapkamer en is geschikt voor maximaal 2 personen. Contactloos verblijf is mogelijk, er is internettoegang (WiFi) en de reviews zijn buitengewoon op basis van meer dan 32 beoordelingen.

  • Beschrijving vakantiehuisje: Het vakantiehuisje heeft wellness-faciliteiten in de vorm van een Finse infrarood sauna en jacuzzi. Daarnaast beschikt het over een ruime badkamer en is bovendien sfeervol ingericht.
  • Omgeving vakantiehuisje: Het vakantiehuisje ligt midden in het Friese landschap. Een landschap dat gekenschetst wordt door weilanden, polders, molens en boerderijen. Ideaal om doorheen te wandelen of fietsen.
Vakantiehuisje met wellness in Friesland

Vakantiehuisje met wellness in Friesland

Interessant weetje: Tegenwoordig zijn knabbelvisjes erg populair in wellnessland. Deze karperachtigen knabbelen aan de dode huidcellen van de handen en voeten van klanten!

Tip!

Bekijk ook eens de wellness huisjes met sauna en jacuzzi op de Veluwe van Park Berkenrhode!

5. Vakantiehuisje met wellness in Overijssel in Rheerzerveen

Dit vakantiehuisje met wellness bevindt zich in het plaatsje Rheerzerveen in de provincie Overijssel. Rheerzerveen behoort tot de gemeente Hardenberg. Het luxe vrijstaande vakantiehuisje ligt op een erf, telt 1 slaapkamer en is geschikt voor maximaal 2 personen. Contactloos verblijf is mogelijk, er is internettoegang (WiFi) en de reviews zijn buitengewoon op basis van meer dan 12 beoordelingen.

  • Beschrijving vakantiehuisje: Het vakantiehuisje is van alle gemakken voorzien, óók van luxe wellness-voorzieningen als een hottub (houtgestookt) en barrelsauna. Daarnaast kunnen de huurders onder andere gebruikmaken van een douchecabine en smart televisie.
  • Omgeving vakantiehuisje: In de bosrijke omgeving kun je heerlijk wandelen en fietsen waarbij de kans groot is dat je allerlei dieren zult spotten als herten, konijnen, vogels en vossen.
Vakantiehuisje met wellness in overijssel

Vakantiehuisje met wellness in Overijssel

Leuk feitje: Het verschil tussen een stoombad en een sauna is de mate van luchtvochtigheid. Bij een stoombad is deze torenhoog en bij een sauna juist heel erg laag!

Deze blog vind je misschien ook interessant: 10x natuurhuisjes met privé zwembad huren in Nederland!

Geen blogs missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Vergeet niet je aanmelding te bevestigen via de mail in je inbox of spambox.

We sturen je geen spam! Lees ook ons privacybeleid.

Geen blogs missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Vergeet niet je aanmelding te bevestigen via de mail in je inbox of spambox.

We sturen je geen spam! Lees ook ons privacybeleid.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.