Skip to main content

Een natuurhuisje (vakantiehuisje) met een privé sauna huren is tegenwoordig erg populair. Wat is er nou fijner om heerlijk te ontspannen in een sauna gedurende de vakantietijd. Je kunt dan maximaal onthaasten en ontstressen! Een bezoek aan een sauna is sowiese erg gezond; voor het lichaam en de geest! De eigen sauna kan zich in het natuurhuisje bevinden (binnensauna) of daarbuiten (buitensauna). Er bestaan bovendien grofweg vijf soorten sauna’s die je in natuurhuisjes kunt aantreffen: de Finse sauna, kruidensauna, infraroodsauna, sauna met zoutkristallen en de stoomcabine. Hieronder vind je het lijstje van de 12x natuurhuisjes met privé sauna huren in Nederland!

1. Natuurhuisje met sauna Gelderland

Als je in de provincie Gelderland een natuurhuisje met privé sauna wil huren, is deze recreatiewoning een goede optie. Het natuurhuisje staat in Putten, is geschikt voor maximaal twee personen en telt één slaapkamer. Naast de eigen sauna heeft de vakantiewoning nog veel meer aantrekkelijke faciliteiten zoals een overdekt terras, jacuzzi/hottub en een gemeenschappelijk zwembad (12 m2).

Natuurhuisje met sauna gelderland

Natuurhuisje met sauna in Putten

2. Natuurhuisjes met sauna Utrecht

In de provincie Utrecht kun je dit vakantiehuis met eigen sauna huren. Het natuurhuisje is in Loenen aan de Vecht gesitueerd, is geschikt voor maximaal 4 mensen en telt 3 slaapverblijven. Buiten de eigen sauna heeft de vakantiewoning nog veel meer aanlokkelijke voorzieningen zoals een oplaadpaal, houtkachel en een overdekt terras.

Natuurhuisje met sauna Utrecht

Natuurhuisje met sauna in Loenen aan de Vecht

3. Natuurhuisje met privé sauna Limburg

Als je in de provincie Limburg een natuurhuisje met privé sauna wil huren, is dit vakantiehuisje een leuke optie. Het natuurhuisje staat in Mechelen, is geschikt voor maximaal twee personen en telt één slaapkamer. Naast de eigen sauna heeft de vakantie-accommodatie nog veel meer interessante faciliteiten zoals een overdekt terras, omheinde tuin en een barbecue.

Natuurhuisje met sauna Limburg

Natuurhuisje met sauna in Mechelen

4. Natuurhuisje met sauna Overijssel

In de provincie Overijssel staat dit dit vakantiehuis met eigen sauna. Het natuurhuisje is in Holten gesitueerd, is geschikt voor maximaal 4 mensen en telt 2 slaapverblijven. Buiten de eigen sauna (buitensauna in de tuin) heeft de vakantiewoning nog veel meer aangename voorzieningen zoals gratis fietsen (4 stuks), een houtkachel en een binnenplaats.

natuurhuisje met sauna Overijssel

Natuurhuisje met sauna in Overijssel

5. Natuurhuisje met privé sauna Noord-Holland

Als je in de provincie Noord-Holland een natuurhuisje met privé sauna wil huren, is deze recreatiewoning een goede optie. Het natuurhuisje staat in Beets, is geschikt voor maximaal vier personen en telt twee slaapkamers. Naast de eigen sauna heeft de vakantiewoning nog veel meer vrolijkmakende faciliteiten zoals een overdekt terras, omheinde tuin en een barbecue.

Natuurhuisje met sauna Noord-Holland

Natuurhuisje met sauna in Noord-Holland

6. Natuurhuisje met privé sauna Zuid-Holland

Dit vakantiehuis staat in de provincie Zuid-Holland en beschikt over een eigen sauna. Het natuurhuisje is in De Zilk gesitueerd, is geschikt voor maximaal 4 mensen en telt 2 slaapverblijven. Buiten de eigen sauna heeft de vakantiewoning nog veel meer sfeerverhogende voorzieningen zoals een jacuzzi/hottub, houtkachel en een barbecue.

Natuurhuisje met sauna in Zuid-Holland

Natuurhuisje met sauna in De Zilk

7. Natuurhuisjes met sauna Groningen

Als je in de provincie Groningen een natuurhuisje met privé sauna wil huren, is dit vakantiehuisje een goede mogelijkheid. Het natuurhuisje staat in Veelerveen, is geschikt voor maximaal vier personen en telt vier slaapkamers. Naast de eigen sauna heeft de vakantie-accommodatie nog veel meer superfaciliteiten zoals een speelweide, omheinde tuin en een open haard.

Natuurhuisje met sauna in Groningen

Natuurhuisje met sauna in Veelerveen

8. Natuurhuisje met privé sauna Friesland

Dit bijzondere vakantiehuisje in Friesland heeft een eigen sauna. Het natuurhuisje is in Easterein gesitueerd, is geschikt voor maximaal 2 mensen en telt 1 slaapverblijf. Buiten de eigen sauna heeft de vakantiewoning nog veel meer waardevolle voorzieningen zoals fietsen (2 stuks), een houtkachel en een barbecue.

Natuurhuisje met sauna Friesland

Natuurhuisje met sauna in Easterein

9. Natuurhuisjes met privé sauna Drenthe

Als je in de provincie Drenthe een natuurhuisje met privé sauna wilt huren, bekijk dan zeker deze moderne vakantiewoning. Het natuurhuisje staat in Ruinen, is geschikt voor maximaal twee personen en telt één slaapkamer. Naast de eigen sauna heeft de vakantie-accommodatie nog veel meer begerenswaardige faciliteiten zoals fietsen (2 stuks) een jacuzzi/hottub en een omheinde tuin.

Natuurhuisje met sauna in Drenthe

Natuurhuisje met sauna in Ruinen

10. Natuurhuisjes met privé sauna Noord-Brabant

In de provincie Noord-Brabant staat dit vakantiehuis met eigen sauna. Het natuurhuisje is in Ossendrecht gesitueerd, is geschikt voor maximaal 4 mensen en telt 2 slaapverblijven. Buiten de eigen sauna heeft de vakantiewoning nog veel meer attractieve voorzieningen zoals een privé terras, open haard en een barbecue.

Natuurhuisje met sauna in Noord-Brabant

Natuurhuisje met sauna in Ossendrecht

11. Natuurhuisje met sauna Flevoland

Als je in de provincie Flevoland een natuurhuisje met privé sauna wil huren, is dit vakantiehuisje een goede mogelijkheid. Het natuurhuisje staat in Almere, is geschikt voor maximaal vier personen en telt twee slaapkamers. Naast de eigen sauna heeft de vakantie-accommodatie nog veel meer prettige faciliteiten zoals een jacuzzi/hottub, speelweide en een privé terras.

Natuurhuisje met sauna in Flevoland

Natuurhuisje met sauna in Almere

12. Natuurhuisjes met sauna Zeeland

Als je op zoek bent naar een natuurhuisje met een eigen sauna in de provincie Zeeland, dan is dit vakantiehuis een goede keuze. Het natuurhuisje is in Burgh-Haamstede gesitueerd, is geschikt voor maximaal 2 mensen en telt 1 slaapverblijf. Buiten de eigen sauna heeft de vakantiewoning nog veel meer fijne voorzieningen zoals een overdekt terras, tuinmeubilair en een barbecue.

natuurhuisje met sauna in zeeland

Natuurhuisje met sauna in Burgh-Haamstede

Deze blogs vind je misschien ook interessant:

 

Geen blogs missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Vergeet niet je aanmelding te bevestigen via de mail in je inbox of spambox.

We sturen je geen spam! Lees ook ons privacybeleid.

Geen blogs missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Vergeet niet je aanmelding te bevestigen via de mail in je inbox of spambox.

We sturen je geen spam! Lees ook ons privacybeleid.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.