Skip to main content

Veel mensen vinden het fijn om een natuurhuisje (vakantiehuisje) te huren dat in het bezit is van een privé zwembad. Wat is nou leuker dan op een warme, zomerse dag te gaan zwemmen in je eigen zwembad bij je vakantiewoning! Of te gaan dobberen in een verwarmd zwembad als de buitentemperatuur wat kouder is. En wat te denken van een natuurhuisje dat beschikt over een eigen binnenzwembad! In alle provincies van Nederland bevinden zich prachtige natuurhuisjes die uitgerust zijn met een eigen zwembad. Hieronder vind je het lijstje van de 10x natuurhuisjes met privé zwembad huren in Nederland!

Wil je liever naar Frankrijk op vakantie? Lees dan onze blog: 10x vakantiehuisje met privézwembad in Frankrijk

10. Natuurhuisjes met privé zwembad Gelderland

In de provincie Gelderland zijn verschillende natuurhuisjes met privé zwembad te boeken/huren. Eén daarvan bevindt zich in het plaatsje Babberich; ressorterend onder de gemeente Zevenaar. Het buitenzwembad van dit natuurhuisje ligt in de tuin en heeft een oppervlakte van 26 m2. Het zwembad is verwarmd en kan worden gebruikt van april tot en met september. Het chalet-achtige vakantiehuisje biedt ruimte aan maximaal twee personen die de beschikking hebben over één slaapverblijf. Het natuurhuisje ligt in een prachtige omgeving die gedomineerd wordt door meanderende rivieren als de Rijn en IJssel!

Natuurhuisje met zwembad in Gederland

Natuurhuisje met zwembad in Gelderland

9. Natuurhuisjes met privé zwembad Utrecht

De provincie Utrecht telt enkele natuurhuisjes met privé zwembad die geboekt/gehuurd kunnen worden. Eén daarvan is gesitueerd in het buurtschap Bosch en Duin. Bosch en Duin ressorteert onder de gemeente Zeist. Het buitenzwembad van dit natuurhuisje heeft een oppervlakte van 36 m2 en ligt in de tuin. Indien het fraai weer is, kan er van mei tot en met september gebruik gemaakt worden van het zwembad. De vakantievilla is geschikt voor maximaal 6 mensen die over 3 slaapkamers kunnen beschikken. Het natuurhuisje is ingebed in een overweldigende, bosrijke omgeving die uitnodigt om al lopend of fietsend ontgonnen te worden!

Natuurhuisje met zwembad Utrecht

Natuurhuisje met privé zwembad Utrecht

8. Natuurhuisjes met privé zwembad Limburg

De provincie Limburg telt veel natuurhuisjes met privé zwembad die te boeken/huren zijn. Eén daarvan is een natuurhuisje met zwemvijver gesitueerd in het kerkdorpje Grathem. Grathem behoort tot de  gemeente Leudal. De zwemvijver heeft een oppervlakte van 50 m2 en ligt in de tuin. Het hele jaar door kan er gezwommen worden in dit privé watertje. Het vakantiehuis is geschikt voor maximaal vier personen die over twee slaapverblijven kunnen beschikken. De omgeving van natuurhuisje is van een adembenemende schoonheid met schilderachtige beken, dalen, bospercelen, landbouwgronden, boerderijen en dorpen. Het behoeft nauwelijks betoog dat het een feest is om daar te verkeren!

Natuurhuisje met zwemvijver

Natuurhuisje met zwemvijver Limburg

7. Natuurhuisjes met privé zwembad Overijssel

De provincie Overijssel telt enkele natuurhuisjes met privé zwembad die geboekt/gehuurd kunnen worden. Eén daarvan is een natuurhuisje met binnenzwembad gelegen in het dorpje Hattem. Hattum behoort tot de gelijknamige gemeente. Het zwembad van dit natuurhuisje heeft een oppervlakte van 20 m2. Van het verwarmde zwembad kan het hele jaar door worden gebruikgemaakt. Het vakantieappartement is geschikt voor maximaal 5 mensen die over 3 slaapkamers kunnen beschikken. Hattem en diens omgeving vormen een waar mekka voor natuurliefhebbers. In het gebied liggen talrijke wandel- en fietspaden die het mogelijk maken om de regio op een sportieve manier te gaan verkennen! Met name vogelspotters zullen zich er niet vervelen; in de regio leven heel veel gevederde vrienden!

Natuurhuisje met binnenzwembad

Natuurhuisje met binnenzwembad Overijssel

6. Natuurhuisjes met privé zwembad Noord-Holland

In de provincie Noord-Holland zijn een aantal natuurhuisjes met privé zwembad te boeken/huren. Eén daarvan is een natuurhuisje met buitenzwembad dat zich in het plaatsje Oudesluis bevindt. Oudesluis ressorteert onder de gemeente Schagen. Het zwembad ligt op het eigen terrein en heeft een oppervlakte van 35 m2. Het karakteristieke Noord-Hollandse stolpboerderijtje is geschikt voor maximaal vijf personen die kunnen beschikken over twee slaapverblijven. De regio waarin het natuurhuisje ligt, wordt de Kop van Noord-Holland genoemd en is in velerlei opzichten aantrekkelijk te noemen. Alleen al het voorjaar is bijzonder; op dat moment komen miljoenen bloembollen tot bloei en raakt het landschap enerzijds lekker geparfumeerd en anderzijds fraai gekleurd!

Natuurhuisje met buitenzwembad

Natuurhuisje met buitenzwembad Noord-Holland

5. Natuurhuisjes met privé zwembad Zuid-Holland

 In de provincie Zuid-Holland zijn verschillende natuurhuisjes met privé zwembad die geboekt/gehuurd kunnen worden. Eén daarvan is een natuurhuisje met buitenzwembad dat zich in Meerkerk bevindt, een plaatsje dat tot de gemeente Vijfheerenlanden behoort. Het privé zwembad ligt op het eigen terrein en heeft een oppervlakte van 5 m2. Van dit zwembadje kan gebruik worden gemaakt vanaf mei tot en met september. Het chalet/blokhut-achtige vakantiehuisje is geschikt voor maximaal 8 mensen die de beschikking hebben over 4 slaapkamers. De omgeving van Meerkerk kenschetst zich door het oer-Hollands polderlandschap; erg fraai om wandelend of fietsend te gaan verkennen!

Chalet met prive zwembad in Zuid-Holland

Natuurhuisjes met privé zwembad Zuid-Holland

4. Natuurhuisjes met privé zwembad Groningen

De provincie Groningen telt enkele natuurhuisjes met privé zwembad die te boeken/huren zijn. Eén daarvan is een natuurhuisje met buitenzwembad gelegen in het dorpje Bellingwolde. Bellingwolde ressorteert onder de gemeente Westerwolde. Het zwembad van dit natuurhuisje heeft een grootte van 20 m2 en is gesitueerd op het eigen terrein. Het vakantiehuisje biedt ruimte aan maximaal twee personen die over één slaapverblijf kunnen beschikken. In Bellingwolde ontmoet je het typische Groningse landschap met weidse uitzichten, fraaie akkerlanden en prachtige natuurgebieden; een afgelegen regio waar je dus echt tot rust kunt komen!

Natuurhuisje met buitenzwembad Gelderland

Natuurhuisje met buitenzwembad in Gelderland

3. Natuurhuisjes met privé zwembad Friesland

De provincie Friesland telt talrijke natuurhuisjes met privé zwembad die geboekt/gehuurd kunnen worden. Eén daarvan is een natuurhuisje met buitenzwembad gelegen in het dorpje Elsloo. Elsloo ressorteert onder de gemeente Oostellingwerf. Het zwembad heeft een grootte van 35 m2 en bevindt zich op het eigen erf. Het vakantiehuis biedt ruimte aan maximaal 4 mensen die over 1 slaapkamer kunnen beschikken. Op steenworp afstand van Elsloo bevindt zich het Nationaal Park Drents-Friese Wold. Dit natuurpark is één van de mooiste natuurgebieden van Nederland; rijk aan bossen, heidevelden en stuifzanden.

Natuurhuisje met prive zwembad Friesland

Natuurhuisje met prive zwembad Friesland

2. Natuurhuisjes met privé zwembad Drenthe

De provincie Drenthe telt veel natuurhuisjes met privé zwembad die te boeken/huren zijn. Eén daarvan is een natuurhuisje met buitenzwembad gelegen in het dorpje Nieuw-Balinge. Nieuw-Balinge behoort tot de gemeente Midden-Drenthe. Het zwembad van dit natuurhuisje heeft een grootte van 50 m2 (lengte: 9,5 m / breedte: 5,0 m / (diepte: 1,6 m) en ligt op het eigen erf. De vakantiebungalow biedt ruimte aan maximaal twee personen die over één slaapverblijf kunnen beschikken. Het natuurhuisje grenst aan een fantastisch natuurgebied waar de wandel- en fietsmogelijkheden onbegrensd zijn!

Natuurhuisje met zwembad in Drenthe

Zwembad bij natuurhuisje in Drenthe

1. Natuurhuisjes met privé zwembad Noord-Brabant

De provincie Noord-Brabant telt diverse natuurhuisjes met privé zwembad die geboekt/gehuurd kunnen worden. Eén daarvan is een natuurhuisje met buitenzwembad gelegen in het dorpje Nistelrode. Nistelrode behoort tot de gemeente Bernheze. Het zwembad heeft een grootte van 60 m2 en bevindt zich op het eigen terrein. Het vakantiehuisje biedt ruimte aan maximaal 4 mensen die over 2 slaapkamers kunnen beschikken. Op steenworp afstand is de Maashorst gesitueerd; een fraai natuurgebied!

Natuurhuisje met buitenzwembad noord-brabant

Natuurhuisje met buitenzwembad Noord-Brabant

Deze blog vind je misschien ook interessant:12x natuurhuisje met jacuzzi huren in Nederland!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.