Skip to main content

Nederland telt nog maar enkele vakantieparken waarop vakantiehuisjes (bungalows, jungalows, lodges, vakantievilla’s, beachloften, vakantieboerderijtjes en vakantietenten) staan waarin gerookt mag worden. Op de meeste vakantieparken van ons land is roken niet toegestaan. Uiteraard is het op alle Nederlandse vakantieparken sowieso verboden om in de openbare ruimtes (restaurants, zwembaden, et cetera) een sigaret, sigaar of pijp op te steken. Hieronder vind je het lijstje van de top 20 vakantieparken van Nederland waar roken is toegestaan!

1. Vakantiepark Landgoed Volenbeek

Vakantiepark Landgoed Volenbeek bevindt zich in het Gelderse Ermelo. Op dit vakantiepark van Roompot staan vakantietenten van twee verschillende typen: vakantietent A (6 personen) en vakantietent B (6 personen). In beide typen is het toegestaan om te roken.

2. Vakantiepark Emslandermeer

Vakantiepark Emslandermeer ligt in het Groningse Vlagtwedde. Op dit Roompot-park bevinden zich bungalows waar je een sigaret mag opsteken. Dat geldt voor de vrijstaande bungalows van het type Comfort 4.

3. Vakantiepark Stroombroek

Vakantiepark Stroombroek bevindt zich in het Gelderse Braamt. Op dit vakantiepark van Landal GreenParks staan in totaal 13 verschillende typen bungalows. In al deze accommodaties mag gerookt worden.

4. Vakantiepark Heihaas

Vakantiepark Heihaas ligt in het Gelderse Putten. Op dit Landal Green-park bevinden zich in totaal 15 verschillende typen bungalows. In al deze accommodaties mag je een sigaret opsteken.

5. Buitenplaats In Den Olden Bongerd

Buitenplaats In Den Olden Bongerd bevindt zich in het Gelderse Winterswijk. Op dit vakantiepark van Roompot staan bungalows en woonboerderijen waarin gerookt mag worden.

6. Vakantiepark Het Vennenbos

Vakantiepark Het Vennenbos ligt in het Brabantse Hapert. Op dit Landal Green-park bevinden verschillende bungalows waar je een sigaret mag opsteken. Dit geldt voor de 5-persoons bungalow 5B1, 5-persoons bungalow 5B2 en 6-persoons bungalow 6B1.

7. Vakantiepark Hoeve de Pippert

Vakantiepark Hoeve de Pippert bevindt zich in het Gelderse Ophemelt. Op dit vakantiepark van Roompot staan vakantietenten van twee verschillende typen: vakantietent A (6 personen) en vakantietent B (6 personen). In beide typen is het toegestaan om te roken.

8. Vakantiepark Beekse Bergen

Vakantiepark Beekse Bergen ligt in het Brabantse Hilvarenbeek. Op dit Roompot-park bevinden zich jungalows (6 personen) waar je een sigaret mag opsteken.

9. Vakantiepark De Kalverweide

De Kalverweide bevindt zich in het Drentse Kallenkote. Op dit vakantiepark van Roompot staan vakantietenten (6 personen) waarin gerookt mag worden.

10. Vakantiepark Dierenbos

Vakantiepark Dierenbos ligt in het Brabantse Vinkel. Op dit Roompot-park bevinden zich bungalows van twee verschillende typen: bungalow damhert (6 personen) en bungalow das (6 personen). In beide typen accommodaties mag je een sigaret opsteken.

11. Villapark De Paardekreek

Villapark De Paardekreek bevindt zich in het Zeeuwse Kortegene. Op dit vakantiepark van Ardoer staan havenhuizen, vakantievilla’s en bungalows. In alle genoemde accommodaties mag je mag roken.

12. Vakantiepark Strand 49

Vakantiepark Strand 49 ligt in het Noord-Hollandse Sint Maartensbrug. Op dit Roompot-park bevinden zich beach loften (4 personen) en design cabins (4 personen) waar je een sigaret mag opsteken.

13. Vakantiepark De Graaf van Egmont

De Graaf van Egmont bevindt zich in het Noord-Hollandse Egmond aan Zee. In dit appartementencomplex van Roompot zijn verschillende typen appartementen. In al deze appartementen mag je roken.

14. Vakantiepark De Lommerbergen

Vakantiepark De Lommerbergen ligt in het Limburgse Reuver. Op dit Landal Green-park bevinden zich verschillende bungalows waar je een sigaret mag opsteken. Dit geldt voor de 4-persoons bungalow 4BM, 5-persoons bungalow 5CM, 6-persoons bungalow 6DM en de 8-persoons bungalow 8EM.

15. Vakantiepark De Lange Weide

De Lange Weide bevindt zich in het Drentse Dwingeloo. Op dit vakantiepark van Roompot staan vakantietenten (6 personen) waarin gerookt mag worden.

16. Vakantiepark De Landhoeve

De Landhoeve ligt in het Gelderse Oosterwolde. Op dit Roompot-park bevinden zich Vakantietenten van twee verschillende typen: vakantietent A (6 personen) en vakantietent C (6 personen). In beide typen accommodaties mag je een sigaret opsteken.

17. Vakantiepark ’t Boshuis

’t Boshuis bevindt zich in het Gelderse Vierakker. Op dit vakantiepark van Roompot staan vakantietenten (6 personen) waarin gerookt mag worden.

18. Vakantiepark Hoeve de Betuwe

Hoeve de Betuwe bevindt ligt het Gelderse Dreumel. Op dit Roompot-park bevinden zich vakantietenten van twee verschillende typen: vakantietent A (6 personen) en vakantietent B (6 personen). In beide typen accommodaties mag je een sigaret opsteken.

19. Vakantiepark Hoeve Meijer

Hoeve Meijer bevindt zich in het Gelderse Harskamp. Op dit vakantiepark van Roompot staan vakantietenten (6 personen) waarin gerookt mag worden.

20. Vakantiepark Hoeve Lochem aan de Berkel

Hoeve Lochem aan de Berkel ligt in het Gelderse Lochem. Op dit Roompot-park bevinden zich vakantietenten van twee verschillende typen: vakantietent A (6 personen) en vakantietent B (6 personen). In beide typen accommodaties mag je een sigaret opsteken.

Dit vind je misschien ook interessant: Beste vakantieparken van Nederland: onze top 25!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.