Sommige mensen vinden het heel erg prettig om op de camping te genieten van hun favoriete muziekzenders, te kijken naar hun geliefde tv-programma’s en spannende sportwedstrijden. Wat te denken van een aflevering van Goede Tijden Slechte Tijden of een bloedstollende F1-wedstrijd met Max Verstappen in de hoofdrol. Je hoeft het allemaal niet te missen als je gaat kamperen op een camping met een CAI-aansluiting. CAI staat voor Centrale Antenne-Inrichtingen oftewel kabeltelevisie. Hieronder vind je het lijstje van de top 5 prachtige campings met een CAI-aansluiting!

5. CAI-aansluiting op Camping Zonneweelde

Camping Zonneweelde is een fraaie camping in het Zeeuwse plaatsje Nieuwvliet en is uitgerust met een CAI-aansluiting. Deze camping is echt een familie-camping met alle denkbare faciliteiten. Kinderen zullen zich dus geen moment vervelen. In dat opzicht zijn de hedendaagse campings niet te vergelijken met die van vroeger. Vroeger waren campings plekken waar je alleen te tentje kon opzetten en je camper kon parkeren. Tegenwoordig kun je op campings gebruikmaken van tennisbanen, zwembaden, fitness-ruimtes, restaurants, et cetera.

Camping in Zeeland met CAI-aansluiting

Camping Zonneweelde

4. CAI-aansluiting op Camping International

Camping International is een mooie camping in het Zeeuwse plaatsje Renesse en is uitgerust met een CAI-aansluiting. Renesse heeft lange te boek gestaan als dé jongerencamping van Nederland. Wie kan zich de beelden niet voor de geest halen van metershoge, gestapelde kratjes bier. Maar die tijd is een beetje voorbij; tegenwoordig ontpopt zich deze Zeeuwse badplaats meer en meer als een plek voor de hele familie!

Camping in Nieuwvliet met CAI-aansluiting

Camping International

3. CAI-aansluiting op Camping Akkertien

Camping Akkertien is een fantastische camping in het Overijsselse plaatsje Vollenhove en is uitgerust met een CAI-aansluiting. Kamperen in Overijssel is een waanzinnige ervaring; het is namelijk een prachtige provincie. Overijssel valt uiteen in vijf regio’s: Twente, Salland, IJsseldelta, Vechtdal en de Kop van Overijssel. Vollenhove is gesitueerd in de Kop van Overijssel. In de Kop van Overijssel is Nationaal Park Weerribben-Wieden te bezoeken. Dit park is het grootste aaneengesloten laagveenmoeras van Noordwest Europa. Het gebied kent een rijke flora en fauna. Zo leven er in het park snoeken, roerdompen en zwarte sternen. Ook de otter heeft zijn thuis gevonden in Nationaal Park Weerribben-Wieden. Daarnaast leven er in het park grote vuurvlinders; een uiterst zeldzame vlindersoort!

Camping in Vollenhove met CAI-aansluiting

Camping ‘t Akkertien

2. CAI-aansluiting op Camping Julianahoeve

Camping Julianahoeve is een schitterende camping in het Zeeuwse plaatsje Renesse en is uitgerust met een CAI-aansluiting. Mensen die van lange wandelingen houden, weten dat Renesse onderdeel is van de wandelroute E9 oftewel het Noordzeepad. Deze wandelroute voert langs de hele Europese Noordzeekust en meet een lengte van bijna 5.000 kilometer waaronder dus 700 kilometer door Nederland.

Camping op Renesse met CAI-aansluiting

Camping Julianahoeve

1. CAI-aansluiting op Camping Duinoord

Camping Duinoord is een mooie camping in het Zeeuwse plaatsje Burgh-Haamstede en is uitgerust met een CAI-aansluiting. Eén van de leukste dingen om te bezoeken in Burgh-Haamstede, is de Plompe Toren. De toren heeft een hoogte van 23 meter. De Plompe Toren is het enige restant van de Koudekerk. Burgh-Haamstede ligt op het eiland Schouwen-Duiveland. Met het eiland Goeree-Overflakkee heeft Schouwen-Duiveland twee verbindingen: de Brouwersdam en de Grevelingendam. Schouwen-Duiveland heeft met Noord-Beveland ook twee verbindingen: de Oosterscheldekering en de Zeelandbrug. Het is leuk om tijdens je verblijf Schouwen-Duiveland, ook de andere eilanden te bezoeken!

Burgh-Haamstede

Camping Duinoord

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »