Skip to main content

Door heel Nederland kun je een vakantiehuis voor 6 personen huren. Dit kunnen verschillende type zespersoons vakantiehuizen zijn zoals natuurhuisjes, chalets, blokhutten, vakantieboerderijen of bungalows. Deze 6-persoons vakantiehuizen zijn groot en bezitten doorgaans meerdere slaapkamers, badkamers en toiletten. De vakantiehuizen voor 6 personen kunnen op vakantieparken staan of daarbuiten.

Wij hebben de 5 mooiste vakantiehuizen voor 6 personen van Nederland op een rijtje gezet!

1. Vakantiehuis voor 6 personen in Drenthe

Dit 6-persoons vakantiehuis bevindt zich in het plaatsje Zuidwolde in de provincie Drenthe. Zuidwolde behoort tot de gemeente De Wolde. Het vrijstaande vakantiehuis  ligt op een erf en telt 3 slaapkamers.

  • Beschrijving vakantiehuisje: Het grote vakantiehuis is sfeervol ingericht en is voorzien van luxe sauna’s: één Finse sauna en één infrarood sauna.
  • Omgeving vakantiehuisje: In de prachtige omgeving kun je wandelen, fietsen of mooie musea bezoeken.
Vakantiehuis voor 6 personen in Drenthe

Vakantiehuis voor 6 personen in Drenthe

Leuk feitje: Jaarlijks gaan meer dan 12 miljoen Nederlanders op zomervakantie!

2. Natuurhuisje voor 6 personen in Gelderland

Dit natuurhuisje ligt in het dorpje Otterlo in de provincie Gelderland. Otterlo valt onder de gemeente Ede. Het natuurhuisje ligt in het bos, heeft 3 slaapkamers en is geschikt voor maximaal 6 personen. Contactloos verblijf is mogelijk, huisdieren mogen mee, er is internettoegang (wifi) en de gastenbeoordelingen zijn buitengewoon: gebaseerd op meer dan 117 reviews.

  • Beschrijving natuurhuisje: Het knusse natuurhuisje bezit een luxe keuken en een nostalgische open haard. Als het buiten regent en stormt, is het binnen ouderwets gezellig vertoeven.
  • Omgeving natuurhuisje: Otterlo is één van de zogenaamde Veluwe-dorpjes. Het is fantastisch om de prachtige Veluwe te voet of met een fiets te verkennen. Het is een afwisselend natuurgebied met bossen, heidevelden en zandverstuivingen.
Natuurhuisje voor 6 personen in Gelderland

Natuurhuisje voor 6 personen in Gelderland

Interessant weetje: Ongeveer 50% van de Nederlanders gebruikt daadwerkelijk het vakantiegeld voor de vakantie-uitgaven. De overige landgenoten geven het voorbestemde geld uit aan andere zaken of zetten het op de bank om te sparen!

Vakantiehuis Landal

Tip! vakantiehuisjes Landal GreenParks

Bekijk ook eens de groepsaccommodaties voor 5-8 personen van Landal GreenParks! Deze zijn te vinden door heel Nederland en variëren van comfort tot extra luxe!

3. Lodge voor 6 personen in Nederland (Limburg)

Deze 6-persoons lodge bevindt zich in het plaatsje Gulpen in de provincie Limburg. Gulpen behoort tot de gemeente Gulpen-Wittem. De luxe lodge ligt op een vakantiepark en telt 3 slaapkamers. Honden zijn welkom en er is internettoegang (WiFi).

  • Beschrijving lodge: De luxe lodge bezit onder andere twee badkamers en een open keuken. Het vakantieverblijf is modern ingericht.
  • Omgeving lodge: Gulpen is één van de mooiste dorpjes van Nederland. In het gebied stromen twee schilderachtige riviertjes: de Gulp en de Geul. In het Gulpdal lijkt het net alsof je door een ansichtkaart vertoeft.
Vakantiehuis voor 6 personen in Gulpen

Lodge voor 6 personen in Limburg

Interessant weetje: Meer dan 50% van de Nederlanders gaat met de auto op vakantie: de rest kiest voor een ander vervoersmiddel!

4. Vakantiehuis voor 6 personen in Limburg

Dit vakantiehuisje ligt in het dorpje Swolgen in de provincie Limburg. Swolgen valt onder de gemeente Horst aan de Maas. Het vakantiehuisje ligt aan de rand van een bos, heeft 3 slaapkamers en is geschikt voor maximaal 6 personen. Contactloos verblijf is mogelijk, er is internettoegang (wifi) en de gastenbeoordelingen zijn buitengewoon: gebaseerd op meer dan 13 reviews.

  • Beschrijving vakantiehuis: Het gloednieuwe vakantiehuis is voorzien van zeer veel luxe zoals een whirlpool, sunshower, verwarmde toiletbril en een grote keuken. Mensen kunnen bovendien met een gerust hart hun electrische auto meenemen: bij het huisje is namelijk een laadpaal aanwezig.
  • Omgeving vakantiehuis: Het huisje ligt bij één van de mooiste natuurgebieden van ons land: Nationaal Park De Maasduinen. In dit natuurgebied zijn verschillende aantrekkelijke wandel- en fietsroutes uitgezet.

Lees ook: 12x natuurhuisje met jacuzzi huren in Nederland!

Vakantiehuis voor 6 personen Limburg

Vakantiehuis voor 6 personen in Limburg

Interessant weetje: Nederlanders slepen van allerlei levensmiddelen mee op vakantie. Met name kaas en drop zijn favoriet!

5. Natuurhuisje voor 6 personen in Friesland

Dit 6-persoons natuurhuisje bevindt zich in het plaatsje It heidenskip in de provincie Friesland. It heidenskip behoort tot de gemeente Súdwest-Fryslân. Het vrijstaande natuurhuisje ligt op een erf en telt 3 slaapkamers. Contactloos verblijf is mogelijk, er is internettoegang (WiFi) en de reviews zijn buitengewoon op basis van meer dan 23 beoordelingen.

  • Beschrijving natuurhuisje: Het nieuwe huisje bevat veel glas waardoor veel licht kan binnenvallen. In het huisje kom je niets te kort: het is zeer luxe ingericht: een satelliet-televisie en een prachtige badkamer zijn daar twee voorbeelden van.
  • Omgeving natuurhuisje: In een omgeving van de beroemde Friese meren is het goed vertoeven. Watersportliefhebbers kunnen derhalve hun hart ophalen. Zwemmen, zeilen en varen: het is er allemaal mogelijk. Maar het Friese landschap leent zich ook prima voor wandelingen en fietstochten.
6-persoons vakantiehuis Friesland

Natuurhuisje voor 6 personen in Friesland

Leuk feitje: Gemiddeld hebben Nederlanders jaarlijks 25 vakantiedagen bij een full-time baan!

Geen blogs missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Vergeet niet je aanmelding te bevestigen via de mail in je inbox of spambox.

We sturen je geen spam! Lees ook ons privacybeleid.

Geen blogs missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Vergeet niet je aanmelding te bevestigen via de mail in je inbox of spambox.

We sturen je geen spam! Lees ook ons privacybeleid.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.